Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate šta ja mislim... da je ovaj scenario da Mimmmmmi pobedi izbio u prvi plan pri kraju, kad je pola ljudi tvrdilo da je namešteno i da pobedjuje Milić, a druga polovina tvrdila da Kopijevci uzimaju pare sigurno. Njena pobeda je bila neko solomonsko rešenje da se stišaju strasti....tako da kreatorka postade kolateralna šteta, ali koja ipak inkasira keš

Ajde i ja da prokomentarisem Mimi.Po meni ok devojka,mislim da je dobar covek,drug,spremna da pomogne..ali ono sto je mene nerviralo kod nje jeste moralisanje bez potrebe..Pridje joj Petar da je zagrli drugarski,ona se streca,bezi, glupira se kao da nikad nije bila u muskom drustvu..Ne volim ni devojke ni momke koji spopadaju sve zivo,ali aman Mimi je svako po njenim recima hteo da "iskoristi",sto je nebuloza i veliki trip.Sa Milicem se zakacila,ajde neka se ljuti njen problem ali pobogu nije joj pobio pola familije da mu na kraju ni ruku ne pruzi..Ruzan gest sa njene strane..

Vladan ima definitivno problema,sto sa sobom sto sa suprotnim polom.Mozda je latentni gej jer nemoguce da sve devojke stavlja u isti kos i ni za jednu nema ni jednu jedinu lepu rec i misljenje.

Smirite se molim vas ALL EYES ON ME(ili kako ti vec ide nick) znam da branish svoju sugradjanku,ali i mi imamo neko svoje pravo mishljenja i zato je bezveze da uzvracash na svaki post koji je upucen mimi.....

Sve sve, ali je baš bila bedna scena kad izidje Milić ko neko siroče, niko da ga isprati do vrata...i noćas ovo dvoje (odjednom najbolji pajtosi) jedu gibu u dvorištu, a Milić mukica sam unutra. :cry:

U Kuriru, nekoliko dana pre nomnacija u sredu, izlazi clanak, u kome se konstatuje, kao da je to opste poznata stvar, da u sredu iz kuce izlazi Borko. Posle toga, VB objavljuje nominacije, i svi znate sta je bilo, Borko napustio kucu. Juce Kurir opet briljira, kaze da pobedjuje Mimi, a da prvi izlazi Milic pa posle njega Ajs. Tako i bi.
Sve u svemu, velika namestaljka. Kupi mi tata Velikog Brata!

i ne samo to nego sto je najgore od svega ona debilcina ana mihajlovski sinoc zaboravila da spomene viklera kao u kuci ih je ostalo 5 sladja,petar,mimi,ajs i milic,posle par minuta izbacen je i skaj...LOPOVI

Nemam nishta protiv Mimi videlo se da nije iskomplexirana i pogubljena devojka..to shto je puna silikona nema nikakve veze sa njenom lichnoshcju...Shto se tiche Ajsa i Viklera , za njih sam navijao od pochetka pa sve do kraja..bez obzira shto se sve ovako zavrshilo idalje cju naravno slushati Bad Copy i pratiti shto je vezano za njih...bar po mom mishljenju .. velika je greshka bila shto su uopshte ushli u kucju...i bez obzira na negativne komentare o njima i dalje ih jako gotivim, jer nishta nisu radili iza ledja..govorili su u lice ljudima shta misle o njima (izuzetak sluchaj sa Kajom shto mi je bash bilo gadno :S ) ... I bili su mi smeshni, zabavili su dobar deo ljudi ukljuchujucji i mene..

jadni ste i bedni.
jednom priznajte pobedu čak i ako vam je najgori lik pobedio.

a pazi sad ovo
izbačen Era, Ajs i Vonabikler glume suze, Era iskulira
izbačen Ajs, Era ga na isti način zajebava.. ovaj odmah 'napaseš mi se muda Ojdaniću'

i ko je tu govedo?

(odgovore tipa, jao ali Era je seljak, idem sad da ofarbam kosu u crveno i slušam Bjork, ne primam)

jedino što možete Mimi da zamerite je što se nije rukovala sa Milićem?? pa šta?? NEĆE DA SE RUKUJE, posvadjani su... ZAR TO NIJE ODRAZ ISKRENOSTI NA KOJU SE TOLKO POZIVATE????

devojka je na mestu, i nek ima silikone i u mozgu, nije licemer i nije zavidna. kraj priče

jadni ste i bedni.

a pazi sad ovo
izbačen Ajs, Era ga na isti način zajebava.. ovaj odmah 'napaseš mi se muda Ojdaniću'

i ko je tu govedo?

(odgovore tipa, jao ali Era je seljak, idem sad da ofarbam kosu u crveno i slušam Bjork, ne primam)

jedino što možete Mimi da zamerite je što se nije rukovala sa Milićem?? pa šta?? NEĆE DA SE RUKUJE, posvadjani su... ZAR TO NIJE ODRAZ ISKRENOSTI NA KOJU SE TOLKO POZIVATE????

devojka je na mestu, i nek ima silikone i u mozgu, nije licemer i nije zavidna. kraj priče

OK JE ONA, ALI JE NAMESTENO, SHVATITE VEC JEDNOM ! SA NEKIM SE SLIZALA I TAJ JE REKAO DA ONA MORA DA POBEDI I KRAJ!

jadni ste i bedni.

a pazi sad ovo

i ko je tu govedo?

Ne, to je odraz nedostatka tolerancije i kućnog vaspitanja koje je Mimi spomenula jedno zilion puta za mesec dana

jadni ste i bedni.

a pazi sad ovo

i ko je tu govedo?

Era chini se jeste seljak...ne chini se nego jeste...t.j. nije pravi izraz seljak shta vi ljudi imate protiv njih..oni su vredni i radni ljudi 8) chinjenica je da su svi pukli strashno zadnje nedelje i da je na povrshinu izbilo najgore i najbolje u njima... Ipak smatram da ni Ajs ni Vikler nisu kompleksashi...

Nije bre namešteno.....Jednostavno favoriti su na pred kraj pokazali pravo lice.....oni pukli, treći iskoristio i to je to...kraj priče. Da li je ona zaslužila pobedu ili nije? Pre će biti da nije, al to nije važno....U svakom slučaju više je zaslužila pobedu od iskompleksiranog Ajsa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back