- Poruka
- 5.862
Mimi kad je vidis mislis da je najgora k,ali je prava pravcata ona tradicionalna crnogorka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih napravila frku da mi se nabacuje stogodisnji staracKad bi sada raspravljali u Mimi,ona me je iznenadila ali u pozitivnom smislu-bash je extra lik,ali je preterano digla frku oko Milica,kao samo da dokaze da je ona riba i da se neko u kuci zaljubio u nju....
Mimi kad je vidis mislis da je najgora k,ali je prava pravcata ona tradicionalna crnogorka
AnaBg nisi u pravu.TO je pravcata crnogorka koja je ''malo'' seljanka ali misli da je jako fensi i urbana.al onaj njen naglasak
brrr
nijesam
ona pravcata tradicionalna crnogorka? Ma dajj , nidje veze ..Mimi kad je vidis mislis da je najgora k,ali je prava pravcata ona tradicionalna crnogorka
Ni ja bas
Gotivim Bosance recimo,bas su mi interesantni,ali Bosanke ...:-(
hehe , istina zivaAnaBg nisi u pravu.TO je pravcata crnogorka koja je ''malo'' seljanka ali misli da je jako fensi i urbana.
Onaj njen naglasakto je ubijedljivo najgori nikšićki naglasak koji sam ikada čula od ženske osobe .a i ja govorim isto nikšićkim akcentom,ali nikad,ama nikad takvim....sad sam se još popravila...ali NIKAD nisam takvih kao što je Mimin.
Slazem se.Ipak je Sladja i dalje najbolja "riba"joooj
anastazija kaze za sebe da je lepa i pametna.. jaaaaaaaaoj , zemljo otvori seeee, ma nije ni lijepa a pametna je jos manje. teski trip
Bosanci,Crnogorci jesu zanimljivi cak simaticni kada govore...Crnogorke mi deluju grube i hladne kada govore a Bosanke kao i predrasudi o njima glupe...vise se jezim na Bosanke
hehe , istina ziva
btw mozes misliti kako nama izgleda naglasak novosadjanki![]()
Ja volim Bosanski akcenat, pogotovu kad ga su u pitanju Bosankeode zorka...
Vikler ,nije ružan, ne može se reći da je ružan,ali u kući nema niko da je lijep.Onaj Petar mi je mnogo gadan,ali ako ćemo objektivno jeste lijep (iako ja ne volim takav tip ljepote,po pravilu je lijep)