Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ama nemoguće da je žena toliko prsla... Da svakog pljuje i napada... Mada ako je to zaatak, zasto Se nije prikazivalo na tv-u... Da se zavara narodu trag, pa posle da sve ispadne zeza... Ako joj je ono zadatak, svaka joj cast kako glumi a ako nije onda pod hitno u lazu da je smeste... Zoko, bas si lujka

Slazem se. Mislim da on treba malo da ide kod psihijatra. Em je jajara, em je seksopacenik.
Mislim, lozi se na devojku koja ima 19 godina. Ja razumem sve i da muskarac bude stariji od zene ili zena od muskarca, ali ovo je odvratno, razlika u godinama je ogromna, moze deda da joj bude a guta je ocima i nabacuje se.
Prost je a i nesto mu fali u glavi pride. Sto je najgore, njega nije nimalo sramota, sta vise ponosi se.
Stvarno nije normalno.Koliko ima godina ?Ja mislm oko 58,59,60...a ona ima 19!Mogao bi 'ladno otac da joj bude...ako ne idjed :lol:

Ima 60 godina. Ma deda moze da joj bude, kakav otac :) Verujem da je devojcicin otac mladji od njega :)
Ja sam prilicno liberalna osoba. Ako je muskarac stariji od zene 20 godina, podrzavam brak/vezu ako su njih dvoje srecni i tako im odgovara, takodje i ako je zena starija od muskarca. Mislim, najbolje bi bilo da je ta razlika manja odnosno normalna, ali ako se ljudi bas vole i srecni su treba da budu zajedno, jer nije bas monstruozno.
Ali ovo je stvarno previse i jeste monstruozno! Potpuno je neukusno da se on kao covek od 60 godina udvara devojcici od 19.
Da se nalozio na neku zenu od 40 banki, to bih nekako mogla da razumem, ali ovo je dete.
ODVRATNO!

Era je boodala,ako se secate one scene iz ispovedaonice kada su ushli milic i era.
Era pricha kao o tome kako se sladji svidja kao petar,a da njega drzi u drugom planu...(pedofil)
A milic ce na sve to:''Joj brate,povraca mi se!"
a era jadan ceo snuzden....

Era je boodala,ako se secate one scene iz ispovedaonice kada su ushli milic i era.
Era pricha kao o tome kako se sladji svidja kao petar,a da njega drzi u drugom planu...(pedofil)
A milic ce na sve to:''Joj brate,povraca mi se!"
a era jadan ceo snuzden....

O cemu ti pricas :p a ti neches juriti klinke kad boodes imo 60 g.Vi ste mi kao neki puritanci:
joooj Srbijo! :roll:

E da... to sto se time ponosi je najgore! Ali, mislim ja one male q*vice ne kapiram nimalo tamo...:S
Kako mogu dozvoliti da ih neki starkelja pita da li nose tange??:confused:
E ajde brate, to nema nigde, samo se u Srbiji to moze videti...Rrrrrrr znaci sta ja sve tom coveku ne bi uradila.....:evil::twisted:
Anyway, Zoka je preterala sinoc, mada i ja bih isto pukla j*t kad bi mi neko pevao ceo dan! Mada, ja sam veca loojka nego ona, i ja bih joj se sve izdrala, i posle ne bi imala grizu savseti....LoL upoznali ste pravu mene xDDDD:lol:

Nema ni ona grižu savesti nego ona kao se njima pravda nešto samo da je ne bi nominovale a u sebi misli da je upravu 100%. A ima da je nominuju svi od reda.

Ova je pukla, bojim se da je ne udari drugi infarkt ozbiljno
Sad su im ubacili instrumente ali atmosfera je nekako trula. Gde je Mimi?

p.s.
Neverovatno! Mashina prognoza je bila da prvi lete Zorica i Bucko 8) 8-):lol: i eto gaaaa :lol:

Mnogo mi se sviđa kako su svirali večeras.
Ko bi poverovao da će roker, reper, narodnjak, zabavnjak i glumac da zajedno naprave onakvu muziku? :)

Ja sam video samo kaju, milica i viklera, rasturali su sinoc uzivo pre ponoci, nisam imao pojma da vikler svira elektricnu gitaru kao ni da kaja tako lepo peva, a pogotovo da znaju tako dobre pesme.

Kad je kaja rekla: "ajmo ono I love r'n'r" nisam mogao da verujem svojim usima, a tek kad je krenula da peva...

Ko je jos svirao osim njih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back