mesec u biku
Domaćin
- Poruka
- 3.689
ajs i sky su ok, ali milic je zakon!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Era je manijak.Zar nemaju oni neki medicinski pregled pred ulazak u kucu.Takve ne bi trebalo pustati......
Znas sta, ja mislim da ona to uopste ne slusaSlabo pratim show, pa ne znam da li je rekla da slusa ili ne.
Ali mislim da je ok sto se oblaci tako nekada i to samo iz jednog razloga- cim moze tako da se obuce ne misli kao vecina narodnjaka da su rokeri i metalci narkomani i idioti.
U fazonu, ocigledno nije osoba koja diskriminise ili prostacki komentarise muzicare i postovaoce drugih muzickih zanrova, sto je ok.
Znas sta, ja mislim da ona to uopste ne slusaSlabo pratim show, pa ne znam da li je rekla da slusa ili ne.
Ali mislim da je ok sto se oblaci tako nekada i to samo iz jednog razloga- cim moze tako da se obuce ne misli kao vecina narodnjaka da su rokeri i metalci narkomani i idioti.
U fazonu, ocigledno nije osoba koja diskriminise ili prostacki komentarise muzicare i postovaoce drugih muzickih zanrova, sto je ok.
Masha je zaista bila najbolja devojka, samo nije uspela za kratko vreme da dodje do izrazaja od ostalih krestalica i kokoski koje su neprestano vristale od jutra do mraka, tracare, izbacivale sise i lepile peglom vestacku kosu.
Dobro je sto je izasla kako bi nastavila sa svojim poslom. Moja porodica i ja uzivamo uz njen jutarnji program.
Samo napred Masho![]()
Srbija brale.
Sto nema Ere u anketi?
Lepo je rekla Maša - iskompleksirana ženturača. Nju i Eru od početka ne mogu da smislim.
Pre bi se za tu Mashu reklo da je iskomplexirana. Era je dileja matora koja se zajebava i to samo tako treba shvatiti.A to da neko u tim godinama ima komplex moze da izjavi samo guska sa B92 koja je IZ CENTRA BEOGRADA.
i ja sam i centra grada,sta znaci da sam iskompleksirana...nisam gledala vb,samo ulazak,pa ne znma ko je Masha