Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte kako je "prelepi Orfej" pismen:

bscap000bn2.jpg

Masha je zaista bila najbolja devojka, samo nije uspela za kratko vreme da dodje do izrazaja od ostalih krestalica i kokoski koje su neprestano vristale od jutra do mraka, tracare, izbacivale sise i lepile peglom vestacku kosu.

Dobro je sto je izasla kako bi nastavila sa svojim poslom. Moja porodica i ja uzivamo uz njen jutarnji program.

Samo napred Masho ;)

Srbija brale.

Masa je ispala najveca kokoska :| bas zbog toga sto se trudila da ispadne ono sto nije, i da dodje do izrazaja na pogresan nacin....nikad nista od nje ...nema harizmu ni svoje ja
Inace mislim da nije losa devojka, samo treba da se opusti i da ne glumi ono sto nije i da ne ponizava druge, kakvi god da su nesto su uspeli da urade u zivotu, sto ona nazalost nije.
Zato mi se Milic svidja, jer normalno prihvata sve ljude i sve razlicitosti
Era je toliko prost da je to strasno, a Zorica mi je skroz OK

era moze da ebe samo jeza u ledja
steta sto je ostao tochlica ipak ova sa b92 ima )'nako ) dobro telo (al kao persona hm ) i navijam da zenke ostanu sto duze :twisted: vise nego iko....
a kaja ....e to je..hmhmh :twisted-twisted:
uff sex "bombica"..znachi zagorela tuko bih petra umesto da uvati kaju u iSpoevedoanici zagorela on nista. C :lol:
bosanka je extra navijam za new yeee

Znas sta, ja mislim da ona to uopste ne slusa :) Slabo pratim show, pa ne znam da li je rekla da slusa ili ne.

Ali mislim da je ok sto se oblaci tako nekada i to samo iz jednog razloga- cim moze tako da se obuce ne misli kao vecina narodnjaka da su rokeri i metalci narkomani i idioti.
U fazonu, ocigledno nije osoba koja diskriminise ili prostacki komentarise muzicare i postovaoce drugih muzickih zanrova, sto je ok.

Slažem se ona je dokazala da je ok. žena i da poštuje druge muzičare što je vrlo retko kod narodnjaka.

Znas sta, ja mislim da ona to uopste ne slusa :) Slabo pratim show, pa ne znam da li je rekla da slusa ili ne.

Ali mislim da je ok sto se oblaci tako nekada i to samo iz jednog razloga- cim moze tako da se obuce ne misli kao vecina narodnjaka da su rokeri i metalci narkomani i idioti.
U fazonu, ocigledno nije osoba koja diskriminise ili prostacki komentarise muzicare i postovaoce drugih muzickih zanrova, sto je ok.

od Maidena sigurno zna izvjestan broj pjesama
sto se tice Slipknota
to je cisto pretjerivanje
htjela je nesto radikalno da obuce
da bas stavi do znanja da je ona nesto drugacije
e pa zajebala se
da je isla sa nekom suptilnijom varijantom
tipa Doors,Deep Purple,Beatles,Animals
mozda bih i nasjeo
ipak neko ko ima pjesmu "Cica pece rakiju"
treba to malo bolje da osmisli
kad si htjela pare
turila si pod tepih neki muzicki stil i ubjedjenja
a sad bi kao da se istaknes
ona nesto prica za Sky i Ajs-a
kao da se trude da budu u trendu u stvari to ona radi
jadno,pih
ipak nije losa osoba

Masha je zaista bila najbolja devojka, samo nije uspela za kratko vreme da dodje do izrazaja od ostalih krestalica i kokoski koje su neprestano vristale od jutra do mraka, tracare, izbacivale sise i lepile peglom vestacku kosu.

Dobro je sto je izasla kako bi nastavila sa svojim poslom. Moja porodica i ja uzivamo uz njen jutarnji program.

Samo napred Masho ;)

Srbija brale.

nije bila najbolja devojka.meshash mashu-voditeljku i mashu-ukucanku.uopste ne volim da se bavim predrasudama ali ona koja se druzila sa najvecom bagrom 90-ih i jos snimala spot za eru,ima najmanje prava i malo je ironichno da govori "zato sto ne znam najnovije pesme i ne mogu da cupkam uz te pesme ne znachi da sam losa osoba " tako nekako...kao ona je uvek bila alt cura i tako to..kako da ne..i providno je koliko se nalozila na skya da je to nenormalno.drago mi je sto je ispala..meni je veci lik medju curama ispala ona plava iako izgleda ugljenisano

Ljudi, i ja sam mislila da je Zoki sasvim ok lik... Ali nije!!! Jeste li bre videli kako loži jadnog Milića da mu Mimi daje signale, pa posle sve to poriče... Uf kako me iznervirala... Žena je očigledno nervni bolesnik, treba sto pre da leti daa bi prilmila potrebnu dozu lekova... Treba joj psiholog, koji ubilacki pogled ima.... Inace od svih devojaka, najbolja je Mimi( prva impresija je cudo, mislila sam da je neka kurvica i sponzorusica), ali od svih devojaka ona se pokaza kao najmoralnija, kako lepo spusta Milica i Eru... Mislim može ćerka da ima bude... I bas me iznenadila, devojka nije uopste glupa- takav mi je utisak na početku odala, ali svaka joj čast!!! Zorica je prava jajara i abrnoša u fazonu ZAVADI PA VLADAJ.... Tačno se vidi da je bolesna, što neko reče zar nisu isšli na preglede pre ulaska u kuću... A što se tiče manekenčića, on se družio sa mojom prvom komšinicom, i saznam da mu je majka umrla od leukemije... Sad mi ga nešto žao, a ja ga toliko pljuvala....

Jes vala, videla sam ono sinoć. Zorica pali Milića(a mora da je izvalila da je on sluša tj.da ima nekog uticaja na njega), on se primio, ona Mimi devojka ni kriva ni dužna. I normalno je da se uvredila, jel joj verovatno to što priča ova Zorica nije ni na kraj pameti i ne bi to uradila. Naravno da se iznenadila. A Zorica manipulator žešći, s jedne strane loži Milića a s druge Mimi, kao hoće da pokaže kako je to danas normalno da matorci šetaju klinke,taj neki fazon.Pa kao možda bi i Mimi. E matora se zajebala.Folirant.

pa da,kad sam videla onaj prvi put kada je bilo ono sa polivanjem vodom,ona je kao prichala one su same ishle zamnom i trazile da im ona sipa vodu u ruke,a u stvari je bilo obrnuto,ona ih je naterala.....
e od tada mislim da je bash suck

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back