Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Velikom Bratu, dosad, obrazovanje, ako se vec ovo pobrojano tako zove, nije bilo merilo uspeha i omiljenosti ukucana. Atmosfera kuce je takva da lose osobine, lako postaju vidljive. I onda ce se videti da je taj Djordje iritantan lik. U profilu je rekao koja mu je pesma najvece dostignuce. Poistovecuje se sa naslovom te pesme, zasto bi iko imao drugacije misljenje o njemu?

Ja navijam za
Bcgrillz-full.jpg

Ja navijam za njih da pobede, ali mnogi ljudi ih ne vole !
Neki kazu da su prostacine, da ne znaju da se ponasaju, a nekim jae takvo ponasanje bas cool !
Kao meni ! ! !
bad%20copy%20foto.jpg

Никако не могу да гледам великог брата преко нета, нема слике а ни тона. Само црн прозор. Јел неко успео да гледа преко нета, или то само ја не могу да гледам?

Ovako svako ima neki svoj ukus i o tome ne vredi raspravljati,ali znamo da reperi svoj stav iznose pesmama taj stav iznose prema situaciji zemlje u trenutku,oni iznose svoje mishljenje o tome kako oni vide svet,svoju naciju....
Djordje Miljenovic,zavrshio srednju muzichku,upisao akademiju ali je nije zavrshio(jer je shvatio da ce uvek svirati po tudjim pravilima)pa je odustao i pocheo da kreira svoju solo karijeru,ubrzo je pristupio i marchelovoj filter grupi,a onda se upoznao sa ajs nigrutinom,i pristupio grupi bad copy u kojoj josh peva i reper timjah(timbe),inache sky svira 6 instrumenata,aj da nabrojim-violu,violinu,violonchelo,bas,gitaru,bubnjeve....voli knjige i skuplja stripove omiljeni junak dilan dog.....
Ajs nigrutin-o ovom choveku nema mnogo toga da se pricha zavrsio je saobracajnu,jes da bash i nije pametan ali se zeza i uzivau zivotu....
Moje mishljenje je da su veoma dobri drugari,i da su veoma hrabri shto ushli u kucu velikog brata(smrada)........
Dodje mi da zaplachem koliko sam ovo kreativno napisala:cry::lol:

Tacno tako, o ukusima ne treba raspravljati, vidim da ih dosta vas voli, ;) i postujem to, ali po mom licnom ukusu oni su minus beskonacno....
:confused: Cuj, nije zavrsio Akademiju jer ce svirati po tudjim pravilima!!! :roll: Svasta! A te instrumente koje zna da svira, svira po nekim svojim? Sta, izumeo neke nove note, ne razumem? A doduse ja u repu ne cujem bas neku muziku, mada se ne razumem, priznajem!
A neko je gore lepo prokomentarisao da je dovoljno videti samo naziv pesme koju smatra svojim najvecim dostignucem, i sve je jasno! :cry:

Vec sam rekla za koga navijam,ali objektivno,Nigrutin i Vikler nece pobediti jer se isuvise izdvajaju i vecina ljudi(nazalost) ne kapira njihove sale...Mislim da ce pobediti Borko,nekako najvise 'odgovara' profilu pobednika...Steta..
A to da su 'reperi' neobrazovani bla bla je totalna glupost citala sam nekoliko Viklerovih intervjua i mogu reci da je covek veoma pametan.E sad sto vole da se zezaju im je samo +

Tacno tako, o ukusima ne treba raspravljati, vidim da ih dosta vas voli, ;) i postujem to, ali po mom licnom ukusu oni su minus beskonacno....
:confused: Cuj, nije zavrsio Akademiju jer ce svirati po tudjim pravilima!!! :roll: Svasta! A te instrumente koje zna da svira, svira po nekim svojim? Sta, izumeo neke nove note, ne razumem? A doduse ja u repu ne cujem bas neku muziku, mada se ne razumem, priznajem!
A neko je gore lepo prokomentarisao da je dovoljno videti samo naziv pesme koju smatra svojim najvecim dostignucem, i sve je jasno! :cry:

Koliko ja znam, jedan solo album mu je valjda izdat na japanskom tržištu, i mislim da je u pitanju bila neka opera, ili slično...
Ali to nije tema
Ja ne mogu da gledam VB-a
Iritira
Pogledaću na netu neke provale Ajzaka i Skaja, ako ih bude bilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back