Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da su ovi iz Bad copy najjaci,i da ce tako da zeznu ostale seljake i fufe sto su usle u kucu.jedino zbog njih i vredi gledati ovo djubre,svi ostali su smorovi.Gotivna mi je jos jedino ona Masa,sa B92.Ocigledno se razlikuje od ostalih,ali deluje mirno.Sigurno ce je ,znajuci nasu publiku,brzo izbaciti.

Pa sve ukucane stavi.I Zivojinovic nije usao u kucu on im je samo saopstio nesto.Ja nisam nikad cula za Mimi,manekena i Bosanku.Uglavnom vise ima poznatih nego prosli put kad su bile samo one 2 iz granda.I ja glasam za Sky-a i Nigrutina.Da ste videli sinoc kad je bilo uzivo svi salju poruke da su oni najjaci :) ..

Po meni je ova emisija nesto najgluplje sto postoji. Sta vam je zanimljivo da gledate nekog kako se seta u gacama po kuci, ili kako jede! A ovo VIP izdanje je pa jos gore. Pola poznatih su ih ispalili. Sta su Velimira Ilica pozvali? On je ozbiljan covek, politicar nema vremena da se majmunise u kuci VB!

u pravu si....za vb....ae nemoj da zaebavas da su svali velju u kucu...??mada cuo sam da su hteli politicare da uvedu pa je i to moguce....

bar su malo poznatiji nego oni od prosle godine!!!!! a i sigurno ce biti zanimljivije!!!
A ona Mima sa 24 je stigla da zaradi EUR 100.000, a Kaya do 24 je sigla da rodi dete (koje ima 5 godina) i da se razvede!! Sve bolje od boljeg.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back