Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gadno,mnogo.sumnjam da cu gledati.
bata zivojinovic trilion posto odnosi pare!!!garantujem...
Ajs Nigrutin...znam 2 njegove pjesme,ne znam kakav je privatno...muzika mu i nije nesto...ali ima dobro umjetnicko ime nema sta :)...Vikler Skaj kretensko ime...svejedno mi je,ova barbika iz Niksica...sta ja znam,meni su uvijek govorili da ne sudim ljude po njihovom izgledu.

Joj oni reperi ala me nerviraju:evil:

I mene, ne podnosim isfolirane ljude, izigravaju neke pametnjakovice,:mad: a ustvari su isti nivo i isto nepismeni kao i Zorica i Era, s tim sto su ovi narodnjaci zbog prirode posla videli malo sveta pa se koliko toliko islifovali i ne foliraju se, a reperi verovatno dalje od Novog Sada nisu videli,,,,jedan od njih je i rekao da je zavrsio samo Saobracajnu skolu, i da nista nije naucio, a svi znamo koji profil ljudi ide u takve skole, cast izuzecima, ali samo oni koji ne mogu nista drugo da upisu zbog (ne)uspeha u osnovnoj skoli, a ko ne moze osnovnu da zavrsi bar sa vrlo dobrim uspehom, taj ima neki problem...da li inteligencija ili sta vec, ne znam, ali nesto nije kako treba:!: I sad takvi treba da nam prodaju kao neke urbane fore:roll: Ne znam, ali meni su to vise prostacke nego "inteligentne" prozivke! :shock:

Stvarno, kad bolje razmislim i ja sam to od nekoga cula za Kosjeric da je to srce Sumadije :roll:

Modelsice, potpuno si u pravu, grese ljudi, Kosjeric nema veze sa Sumadijom, a daleko od toga da je srce....taj gradic se nalazi na pola puta izmedju Uzica i Valjeva koji takodje nisu Sumadija.
Kragujevac je Sumadija, Jagodina, pa recimo i Cacak, ali ovi gorepomenuti gradovi NE

Bata Živojinović za „Blic“ o gostovanju u „velikom bratu“

Ostao bih u kući s punim šmajserom

bata-v.jpg

Ulazak Bate Živojinovića, najpopularnijeg glumca bivše Jugoslavije, u kuću „Velikog brata“ izazvalo je pravu euforiju među VIP ukućanima, ali i gledaocima kraj malog ekrana. Nakon što su ukućani vremeplovom prebačeni u Sarajevo 1944. godine, sa šmajserom na ramenu praćen mladim partizankama pojavio se legendarni Valter. On je došao da im saopšti da je u kući krtica. Dao im je instrukcije „za borbu protiv okupatora“ i krišom izašao na tajni izlaz kroz ispovedaonicu ostavivši ukućane u nedoumici da li još tu ili je otišao na tajni zadatak...

- Ušao sam na poziv ljudi iz „Emotiona“ i baš im hvala što su taj ulazak izrežirali tako dostojanstveno i sa velikom pijatetom prema meni. To je dokaz da ljudi cene moje delo, ali sam ulaskom i sam potvrdio na ne pripadam samo jednoj televiziji, već svim televizijama: i „Pinku“ i RTS i B92 - priča Bata Živojinović.
Slavni glumac je oduševljen sastavom ukućana i tvrdi da će ovaj „Veliki brat“ biti najinteresantniji do sada.
- U kući su sve same muške i ženske alapače. (smeh) Biće strašno zabavno. Oni su interesantni i nadareni ljudi. Milić Vukašinović, Era Ojdanić i dva momka repera su veoma elokventni i duhoviti; Zorica Marković je izuzetna žena. Mi i ne znamo njihove vrednosti, jer ih gledamo na televiziji samo kako pevaju. Ovo je prilika da ih dobro upoznamo i vidimo kakvi oni zaista jesu - priča Bata koga smo juče popodne zatekli na snimanju serije „Seljaci“.
- Kuća je toliko velelepna, a ekipa sjajna, da bih sigurno ostao do kraja da mi obaveze dozvoljavaju. Ali, ja trenutno snimam četiri serije, a sinoć su me po izlasku zvali i iz Šangaja zbog projekta za kinesko tržište. Žao mi je što zbog posla ne mogu da ostanem u kući, ali ću ih gledate svake večeri, jer znam da će biti super - priča Živojinović.

I mene, ne podnosim isfolirane ljude, izigravaju neke pametnjakovice,:mad: a ustvari su isti nivo i isto nepismeni kao i Zorica i Era, s tim sto su ovi narodnjaci zbog prirode posla videli malo sveta pa se koliko toliko islifovali i ne foliraju se, a reperi verovatno dalje od Novog Sada nisu videli,,,,jedan od njih je i rekao da je zavrsio samo Saobracajnu skolu, i da nista nije naucio, a svi znamo koji profil ljudi ide u takve skole, cast izuzecima, ali samo oni koji ne mogu nista drugo da upisu zbog (ne)uspeha u osnovnoj skoli, a ko ne moze osnovnu da zavrsi bar sa vrlo dobrim uspehom, taj ima neki problem...da li inteligencija ili sta vec, ne znam, ali nesto nije kako treba:!: I sad takvi treba da nam prodaju kao neke urbane fore:roll: Ne znam, ali meni su to vise prostacke nego "inteligentne" prozivke! :shock:

sad cu malo da filozofiram(sad sam doshla iz shkole pa me nastavnici prosvetlili)ali iznecu i neke svoje stavke moje mishljenje i ochigledne chinjenice-daklem:

Ovako svako ima neki svoj ukus i o tome ne vredi raspravljati,ali znamo da reperi svoj stav iznose pesmama taj stav iznose prema situaciji zemlje u trenutku,oni iznose svoje mishljenje o tome kako oni vide svet,svoju naciju....
Sky wikler-o njemu mozete saznati vishe na wikipedii,ili kad odete na google i ukucate njegovo ime videcete my space i tu ima dosta da se prochita,ja izdvojih pojedinosti:
Djordje Miljenovic,zavrshio srednju muzichku,upisao akademiju ali je nije zavrshio(jer je shvatio da ce uvek svirati po tudjim pravilima)pa je odustao i pocheo da kreira svoju solo karijeru,ubrzo je pristupio i marchelovoj filter grupi,a onda se upoznao sa ajs nigrutinom,i pristupio grupi bad copy u kojoj josh peva i reper timjah(timbe),inache sky svira 6 instrumenata,aj da nabrojim-violu,violinu,violonchelo,bas,gitaru,bubnjeve....voli knjige i skuplja stripove omiljeni junak dilan dog.....
Ajs nigrutin-o ovom choveku nema mnogo toga da se pricha zavrsio je saobracajnu,jes da bash i nije pametan ali se zeza i uzivau zivotu....
Moje mishljenje je da su veoma dobri drugari,i da su veoma hrabri shto ushli u kucu velikog brata(smrada)........
Dodje mi da zaplachem koliko sam ovo kreativno napisala:cry::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back