Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam ulazak(i to je od mene sve sto se VB-a tice), i reci cu samo jedno:Svabo, oduvaj taj sljam, ti si za njih pojam.(ovo mi je prvi put da navijam za nekog u VB-u).necu gledati, jer ne volim rijalitije, a i slabo gledam TV, ali cu biti uz Svabu, definitivno.Mislim, prvi put da se u VB sa "poznatima" pojavi neko ko je zaista nesto uradio u zivotu a da to nisu skandali, turbo folk, skidanje i slicni sljamovi.

Poslednja izmena:
Prvi utisak

Era i Drljaca - Kuku i Lele.....Ko da Era sam po sebi nije dovoljno smesan i jadan nego jos i ovog ubacise.

Lepa Lukic - Imam osecaj da ce Gospoja na finjaka sve da ih zaebava. Deluje ko mangup.

Svaba - Deluje kao ok lik ali mislim da se nece uklopiti pored ovih ludaka.

Ervin - Isto kao i Svaba. Deluje kao dobrica uprkos tome sto je ogroman ali mislim da se nece uklopiti.

Kako se bese zvao Hadzi Karic - Nemam pojma...bas nikakav utisak ne odaje...

Anabela - Za sada izgleda kao pristojna zenska - videcemo

Sekin bivsi verenik - Izgleda mi kao neki muljator .... ne svidja mi se vec na prvu loptu

Boki 13 - Lol bice smeha...u principu se gadim ovakvih likova ali ovaj mi je simpatican - deluje kao pozitivna budala...a i kad sam videla sve one masne na njemu ..kupio me odmah haha.

Divna - Karleusina mama....bljak...

Tamara ( ona misica) - deluje simpaticno - fizicki me maalo podseca na Tijanu Stajsic..ne znam...

Ona druga manekenka iz Crne Gore - Nit lepa nit simpaticna - videcemo jos

Ena - joj Ena, ne opet

Ana Bebic - Ova pocela i iz frizidera da iskace. U pocetku sam je mnogo gotivila ali vremenom je samo pocela da iritira. Mada moram priznati da je pored ovih ostalih ona melem za usi.

Koga sam zaboravila?

Sto se mene tice,ovako:
Era i Bora-pa Bora mi i ne smeta koliko Era.Vidim da je fin i kulturan sa devojkama,za razliku od Ere,ciji su komentari ogavni i odvratni.Mator covek,a ponasa se tako.
Svaba i Ervin-super likovi.Svidja mi se kad se Ervin zaceni od smeha,sav se ljulja,kao bure :zcepanje:
Gospodja Lepa-pomerice im d'pe.
Onaj glumac-prvi put sam ga videla,cak ni ne znam koja mu je uloga bila u Duhovima Sarajeva,ne mogu da se setim.
Anabela-nju sam jednom prilikom upoznala,jako fina i ljubazna zenica.Mnogo mi je zao zbog nasilja koje je trpela :azdaja:
Boki 13-sta znam,mene smara.Zanimljivo kako su ga zene odmah prihvatile.Mislim da je to oblacenje samo privlacenje paznje.
Manekenke su mi,boze me oprosti,kao dva konja.
Sekin bivsi-izgleda kao lopov i muljator.
Karleusina mama-za sada je fina,malo sam se iznenadila.Samo da ne eksplodira.
Ana Bebic-ok lik,nije konfliktna,normalna devojka.
Ena-dosadna i pametuje,kao da ima 100 god,pa sa svima deli iskustva,sve videla sve zna..
To je to,za sad.

Izražavam duboko žaljenje što mi se komšina spušta na taj nivo da učestvuje sa spodobama u VB. Fina je cura, to očito radi na nagovor menadžmenta koji zahteva da samo bude pred očima javnosti. A možda sam je ja pogrešno procenio...možda joj je slava glavni cilj zbog kog ne preza od raznih sredstava...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back