veliki brat, finale

neka pobednik bude...

• Ukupno glasova
    129
  • Anketa je zatvorena .
Gljiva zjalelovka:
Đe siiiiiiiiiiiiiii, bona limunado, kućo stara !!! :lol: Nismo se vidjele sto godina !!!
Evo ispravljam , umjesto svi, neki su mu se obraćali...A ovo je glasanje, pošto je Nikola već izbačen...A ovo za prijatelje, ni ne znam da je Nikola rekao, to mi je uzrečica,kad radim, pa me neko zavrće za pare ili bulazni...da stavim stvari na svoje mjesto. Čini mi se da je Ivan takav da bi mogao biti i sam u kući sve vrijeme, ali zašto bi bio manje fin od svih ostalih savršenih ? Jedino mu je falila kampanja sa krezavim babama i "i prijateljima" i tetkama,cijela čaršija stala u novine. Možda mi je postao favorit, kad pročitah da ga komšije nisu baš nahvalile, ja bi rekla lijepu riječ, pa i da ga ne znam,pa makar mi ni ne dao ni jedan evro, za čast, ako pobijedi. Ali tako ti je...možda su ljubomorni ? Znam da ti nije favorit, ali mi smo sad krvopije, degustatori koji ih biramo pout hljeba na tezgi...no, svakako sam sigurna da će pobijediti onaj najbolji, najljepši i najpametniji...ćije ime se ne smije izgovoriti...pa bi mi bilo glupo da me neko banuje ili slično, zbog njega...baš me briga...stvarno, baš me briga !!!

ih,bre,gljivo,pa dje ti zivis?:) bila je kampanja i za njega,doduse ne sa krezavim babama,sad podjoh nesto da kazem,ali necu,bilo bi previse neukusno,ali se rimuje :smile: ...ali nije da nije...a ne znam to za komsiluk..nisam obavijestena...
posto je ispao moj favorit,biram draganu,iako mi se njeno ponasanje bas i ne dopada,ali kao sto rekoh,bilo je tu i pjevanja i pucanja i plakanja,kuvala je,cistila,zaljubljivala se,odljubljivala,bila i musko i zensko ...malo li je za sto hiljada? a sta je ivan uradio?:)
ali i meni se,takodje, cini da ce pobijediti najpametniji,najljepsi,najbolji....a svi znamo ko je taj... jer ko igra za raju i ne zanemaruje taktiku,zavrsice karijeru u...finalu...:wink:

E taj Ivan, stvarno nemam nista protiv njega, al' sto rece Nikola, on kao da je dosao u logor, mene nijednom nije nasmejao, previse je sve ozbiljno shvatio i jedini koji je od starta imao temeljno isplaniranu strategiju, koja nije kvarna, al' gde je tu trunka spontanosti i prirodnosti?
Pre cu da glasam za coveka sa gomilom mana koji pravi gluposti.
Inace, sve sto napise limunada, ja potpisujem kad je VB u pitanju, prosto mi neverovatno koliko isto mislimo. :lol:
Ako Edin pobedi, mi smo najvece seronje i bolje da se ponistimo i postanemo npr. Kinezi. :-)

e pa onda da glasamo za Jadranku :lol: !!!

Zena je tamo kukala, plakala, prelezala sve moguce bolesti, ribala, kuvala, mesila, prala, bila baba-sera, glumila, pevala, igrala kolo, bila svima i majka i maceha, i strina i tetka i baba... Ispratila i dopratila i mlade i stare...Napravila "Jadrankin recnik novih reci i bisera" , i sve ih "ekskulirala" i "aminirala" :D :lol:

pa mislim, ako to nije dovoljno za 100 000, ne znam sta je .. LOL :lol:

Joj nemojte Jadranku ako boga znate.Pa ta zena je olicenje neobrazovanosti i nekulture. Ona je pokretni automat za lansiranje najgorih psovki, ako njoj odu pare prvo sto ce reci je joj sto sam srecna u pi.. m. Dajte pa moze valjda nesto bolje od nje aman....Eto Dragana je u odnosu na nju diplomirala na Kembridzu, bolje ona da odnese pare. Barem je vesela ako nista drugo, dok ova samo kuka i place kako joj je lose, ali zato nijednom nije spomenula kako bi se rado spakovala i otisla kuci.

Fju, dobro je onda...
c015.gif

Hm...daa...Bin Laden je stvarno nekada lepo izgledao...ccccc...:lol: :arrow: :lol:
Veliki Brat,Veliko njesra...slabo sam upućen u tematiku...ne pratim baš to...ali nekako mi se čini da je politika čudo...ili bar ekonomija...bliže se izbori...treba smiriti i istovremeno dobiti glasove pojedinaca sa juga...opet...riba sa impozantnom visinom je poslednja ušla i koliko se meni čini samim tim ne dobija pun iznos...već mnogo manje...ybg. ipak su euri u pitanju...
Mislim da će drugi serijal ako ga bude...biti mnogo interesantniji i daleko kvalitetniji od ovog,prvog...

ja cu glasati za Aleksandru,..
a mislim da je zalosno sto je Nikulu izbacio VB. i niko me ne moze ubjediti da to nuije bila rezija VB,..a edin kreten da ostane sa onom svojim zluradim navijanjem i provociranjem za FK Sarajevo,..ma mi nist 2 i ne zasluzujemo,....on je nacionalno poterecen lik,..a u sred Bg ovo da radi,..ma muka mi je vise.

giovaniI:
ja cu glasati za Aleksandru,..
a mislim da je zalosno sto je Nikulu izbacio VB. i niko me ne moze ubjediti da to nuije bila rezija VB,..a edin kreten da ostane sa onom svojim zluradim navijanjem i provociranjem za FK Sarajevo,..ma mi nist 2 i ne zasluzujemo,....on je nacionalno poterecen lik,..a u sred Bg ovo da radi,..ma muka mi je vise.

Nikolu su izbacili glasači, a ne VB ....

sinoc sam gledala nikolu u onom vb-veliki mozak (?!?!?-kakav debilan naziv)...
pa...tesko je podneo ovo izbacivanje...sav je u "teoriji zavere"...

bilo mi je zanimljivo sto je i u subotu onoj voditeljki i u nedelju ovoj drugoj stavljao do znanja "da su iz iste branse"...
bas mi je to bilo smesno, kao da je hteo da podseti emotion da je zavrsio glumu, pa eto ako ima neki poslic i za njega....

moonja..:
.....i sve to za 3 meseca. to neko za ceo zivot ne moze.... i najmanje je od svih mislila na kintu.... :D

glasala sam za Draganu iz svih ovih razloga.
Ne znam što su se svi toliko primili na Ivana, njegovu inteligenciju i kulturu, muzičku obrazovanost i tako to, kad on nije čovek u onom smislu u kom Dragana jeste. Pa on, bre, stalno u pod gleda, u ispovedaonici ne sme Velikog brata u oči da pogleda:lol: , stalno neki nervozni pokreti i cupkanja, danima smišlja šta će kome reći:roll:
Jel zna neko šta je na kraju rekao Dragani, ono veče kad je prvi pokrenuo razgovor pa onda odustao i rekao "nema veze"?

Mackic:
Glasala za -Alexandru. Ostajem dosledna mojim principima, pa ako NIkola vec ne moze da odnese pare onda barem nek to bude Alexandra. Iako mi se ne svidja sto se druzi sa Jadrankom, ali dobro, nije mi se svidjalo ni sto se Nikola druzio sa Enom pa sam svejedno navijala za njega.

Dijelim tvoje misljenje, pa da se ne ponavljam. Eto, kad nije Nikola tu , jedina iskrena , doslijedna i nepromijenjiva je Aleksandra! Co"jek-zena
Ostali su manje vise ljigavi.

Back