- Poruka
- 5.431
Da ali Jadranka je bez sansi za pobedu a jaran je glavni Ivanov konkurent.
Napred jaran!!!!!
Napred jaran!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gljiva zjalelovka:Đe siiiiiiiiiiiiiii, bona limunado, kućo stara !!!Nismo se vidjele sto godina !!!
Evo ispravljam , umjesto svi, neki su mu se obraćali...A ovo je glasanje, pošto je Nikola već izbačen...A ovo za prijatelje, ni ne znam da je Nikola rekao, to mi je uzrečica,kad radim, pa me neko zavrće za pare ili bulazni...da stavim stvari na svoje mjesto. Čini mi se da je Ivan takav da bi mogao biti i sam u kući sve vrijeme, ali zašto bi bio manje fin od svih ostalih savršenih ? Jedino mu je falila kampanja sa krezavim babama i "i prijateljima" i tetkama,cijela čaršija stala u novine. Možda mi je postao favorit, kad pročitah da ga komšije nisu baš nahvalile, ja bi rekla lijepu riječ, pa i da ga ne znam,pa makar mi ni ne dao ni jedan evro, za čast, ako pobijedi. Ali tako ti je...možda su ljubomorni ? Znam da ti nije favorit, ali mi smo sad krvopije, degustatori koji ih biramo pout hljeba na tezgi...no, svakako sam sigurna da će pobijediti onaj najbolji, najljepši i najpametniji...ćije ime se ne smije izgovoriti...pa bi mi bilo glupo da me neko banuje ili slično, zbog njega...baš me briga...stvarno, baš me briga !!!
je tu i pjevanja i pucanja i plakanja,kuvala je,cistila,zaljubljivala se,odljubljivala,bila i musko i zensko ...malo li je za sto hiljada?
moonja..:.....i sve to za 3 meseca. to neko za ceo zivot ne moze.... i najmanje je od svih mislila na kintu....![]()
Limunad'ce, sumnjiva si !!! :shock:limunada:
giovaniI:ja cu glasati za Aleksandru,..
a mislim da je zalosno sto je Nikulu izbacio VB. i niko me ne moze ubjediti da to nuije bila rezija VB,..a edin kreten da ostane sa onom svojim zluradim navijanjem i provociranjem za FK Sarajevo,..ma mi nist 2 i ne zasluzujemo,....on je nacionalno poterecen lik,..a u sred Bg ovo da radi,..ma muka mi je vise.
moonja..:.....i sve to za 3 meseca. to neko za ceo zivot ne moze.... i najmanje je od svih mislila na kintu....![]()
Mackic:Glasala za -Alexandru. Ostajem dosledna mojim principima, pa ako NIkola vec ne moze da odnese pare onda barem nek to bude Alexandra. Iako mi se ne svidja sto se druzi sa Jadrankom, ali dobro, nije mi se svidjalo ni sto se Nikola druzio sa Enom pa sam svejedno navijala za njega.
garantujem da ga je rezija iz VB izbacila,..NatasaNatasa:Nikolu su izbacili glasači, a ne VB ....