Velike srpske pobede u devedesetim godinama

Ovo je kao kad bi došao kod komšije u kuću, probio zid kuće, iscrtao traku po sred njegove dnevne sobe preko njegove sofe i rekao "meni ovako najviše odgovara da prolazim do prodavnice u komšiluku. U zamenu za prolaz ti možeš da okačiš veš na mojoj terasi."

A komšija će "pa kako da ne, dragi komšo, slobodno ti ajde kroz moju dnevnu sobu preko mene kad god poželiš"

Чија је земља косовска, наша или шиптарска ?

Ovo je kao kad bi došao kod komšije u kuću, probio zid kuće, iscrtao traku po sred njegove dnevne sobe preko njegove sofe i rekao "meni ovako najviše odgovara da prolazim do prodavnice u komšiluku. U zamenu za prolaz ti možeš da okačiš veš na mojoj terasi."

A komšija će "pa kako da ne, dragi komšo, slobodno ti ajde kroz moju dnevnu sobu preko mene kad god poželiš"
kosovo
to je kao kada bi komsa dosao u tvoju kucu i rekao ovde ja pravim raspored i komandujem.

Poraz NATO pakta i Amerikanaca u Srbiji bio je brutalan. General-pukovnik Nebojša Pavković je jedini haški osuđenik koji nije pušten na slobodu nakon odslužene 2/3 kazne. To dovoljno govori koliko jih boli poraz i poniženje u ratu protiv Srbije. Da Amerikanci nisu bili zadovoljni učinkom intervencije na Kosovu govori i činjenica, da je jevrejski ratni zločinac Wesley Clark prevremeno smenjen sa dužnosti komandanta NATO saveza u Evropi. Još jedan ratni zločinac - Javier Solana je takođe prevremeno smenjen sa svoje dužnosti, generalnog sekretara.

Vojska Republike Srpske je postigla impozantne rezultate na Vlašiću početkom 1995, kada je odbila sve napade daleko brojnije muslimanske vojske - takozvane Armije RBiH, ja mislim, da se radilo o operaciji Domet-95 ili Domet-1. Nisam siguran.
Sve je to lepo, međutim VRS je slušajući Zlobu i Mirinu komunističku kuknjavu propustila priliku da preseče Alijinu džamahiriju na dva dela uspostavljanjem još jednog paralelnog koridora ‘93.

Isto kao što su RSK i tzv. “JNA” ostavili Tuđmana u životu tako što su se zaustavili pred Karlovcem u situaciji kad mu je sve do Slovenije bilo nebranjeno, a još posle onaj jugoslovenski izdajnik Čeda Bulat.

Čisto sumnjam da Nemačka i u toj situaciju opet ne bi saterala Srbe pod Hrvatsku, ali Tuđmanu i HDZ-u bi tako nešto bilo kraj, i to bez mnogo galame.

Sve je to lepo, međutim VRS je slušajući Zlobu i Mirinu komunističku kuknjavu propustila priliku da preseče Alijinu džamahiriju na dva dela uspostavljanjem još jednog paralelnog koridora ‘93.

Isto kao što su RSK i tzv. “JNA” ostavili Tuđmana u životu tako što su se zaustavili pred Karlovcem u situaciji kad mu je sve do Slovenije bilo nebranjeno, a još posle onaj jugoslovenski izdajnik Čeda Bulat.

Čisto sumnjam da Nemačka i u toj situaciju opet ne bi saterala Srbe pod Hrvatsku, ali Tuđmanu i HDZ-u bi tako nešto bilo kraj, i to bez mnogo galame.
Čedo Bulat nije izdajnik.Komandant 21 kordunaškog korpusa SVK pred oluju je bio Veljko Bosanac.Prvog dana oluje 4.8.95.on misteriozno "nestaje",a dužnost komandanta korpusa od 5.8.95.preuzima Čedo Bulat.
Kordunaški korpus nije osto u okruženju zato što je biježo,nego zato što se borio.
Prve linije u oluji u zoni odgovornosti korpusa su Hrvati probili tek 6.8.95.kad je već pola Krajine palo.Prvo mjesto koje su Hrvati u oluji zauzeli je bio Slunj 6.8.95,a u Vojnić i Vrginmost ulaze 7.8.95.
Zadnje mjesto na Kordunu što je palo je bilo Topusko 8.8.95.gdje je izvršena predaja korpusa Stipetiću.
Bulat je napravio najbolje što je u datim okolnostima mogo,i nije nikakav izdajnik.
Valja imat na umu da je korpus pored 5-6000 vojnika sa sobom imo i oko 25 000 civila koji su ostali u okruženju.

Vojska Jugoslavije nije poražena na Kosovu i Metohiji 1999. godine. Italijani nikada nisu bili srpski prijatelji. U Prvom svetskom ratu su počeli kao saveznici Bugara, Turaka, Austrougara i Nemaca, pa su promenili stranu, baš kao i u Drugom svetskom ratu. Učestvovali u atentatu na Kralja Aleksandra, uspostavili NDH i doveli ustaše, bombardovali Saveznu Republiku Jugoslaviju i priznali Kosovo kao samostalno i nezavisnu državu. Ovo su činjenice od kojih se ne može pobeći.

Војска не може да победи или да буде поражена, то може само држава. А Србија је поражена јер је остала без Косова и Метохије.

Италијани су нам једини савезници поред Румуна. Били су непријатељи Југославије а пријатељи Срба. Требало је да сарађујемо са Италијанима на рушењу Југославије као анти-српског пројекта. Регента Александра су требали да уклоне сами Срби. Италијани умало нису укинули НДХ у другом светском рату јер нису хтели да трпе усташке концентрационе логоре и погром над Србима и Јеврејима. Србима су дозволили да се четничким јединицама бране од усташа и партизана, Јевреје су спашавали и пребацивали их у Италију. Довољно је да неко буде човек па да нам буде савезник. Ватикан и Русија нису признали независно Косово, па су и даље главни поборници независног Косова, све је то ствар глуме у политици и дипломатији, и ко какву улогу жели да игра. Италија није тако моћна сила да забрани НАТО да користи базу Авиано, или да не призна Косово, али Италијани су нам највећи савезници у региону, ако желимо да вратимо српске земље, једино са Италијанима можемо да се договоримо, да они узму део Далмације који им је обећан Лондонским уговором 1915, а Срби да врате своје историјске земље у Далмацији.

Devedesete su mahom prožete srpskim vojničkim pobedama i političkim kapitulacijama Čika Gvozdena i ekipe.
Stiče se utisak da su srpske snage morale mnogo toga da osvoje i odbrane, da bi Čika Gvozdenu stvorili što veći kapital za vođenje "pregovora" i izdaju srpskog naroda.
Svaki komad prodatog srpskog tela, daje komunistima mogućnost da vladaju još koju godinu Srbijom.
Neka deca izginu da nešto odbrane i osvoje, Gvozden to posle za masnu lovu proda zainteresovanima, a prognane očajnike strpa u Srbiji u da osnaže njegovo biračko telo.
Dosta poznat sistem boljševičke okupacije Srba.
I to isto radi i ovaj kreten sa Kosovom.
Samo što on nema decu koja bi pobeđivala i osvajala.
Deca se opametila i provalila.

Neka deca izginu da nešto odbrane i osvoje, Gvozden to posle za masnu lovu proda zainteresovanima, a prognane očajnike strpa u Srbiji u da osnaže njegovo biračko telo.
Tu skoro gledao sam na Youtube neki hrvatski dokumentarac o Dejtonu. Prica Mate Granic kako su se nasi i Bosnjaci jedva nekako dogovorili o tome koje teritorije da se daju Srpskoj posle svih mogucih ustupaka bosnjackoj strani oko Gorazda i Sarajeva kako bi se dostigla proporcija 51-49, ali da kada je on video mapu po kojoj je Srpska trebala da dobije i Glamoc (gde je do 1992. zivelo 79% Srba) on nije dao "jer bi nam to ugrozilo Livno" i onda je morala nova mapa da se crta kako bi se udovoljilo i njima Hrvatima, naravno opet na stetu Srba...

To je najveci paradoks svega, kako su ti nesrecni ljudi koji bi za par dana ostajali beskucnici i bez zavicaja i tada 90ih i do dan danas u velikim procentima bili i ostali najverniji podrzavaoci crveno-crnih...

To je najveci paradoks svega, kako su ti nesrecni ljudi koji bi za par dana ostajali beskucnici i bez zavicaja i tada 90ih i do dan danas u velikim procentima bili i ostali najverniji podrzavaoci crveno-crnih...
Očaj i strah. Imamo primer upravo ljudi sa Kosova. Oni su trenutno najtvrdokornije pristalice režima, koji ih je praktično isterao iz njihovih kuća i uručio ih Albancima. Savršeno jasna činjenica.
Bez obzira, oni su valjda najbolje svesni koje su posledice činjenja izdajnika na Kosovu. Potpuno su izgubili nadu da i dalje mogu dole ostati, pa se bez pogovora stavljaju u službu tih istih izdajnika, verujući u obećanja da će im to obezbediti materijalnu korist i egzistenciju, negde u ostatku Srbije.
Sve su to boljševici dugo vežbali. Počelo je sa vozovima sa srpskim kolonistima, sa upravo prostora gde je srpsko postojanje bilo ugroženo tokom WWII.
Ti očajnici, kada ih jednom smestiš u nemačke kuće ili otete beogradske stanove, nema šta neće uraditi za "državu" i režim koji ih je isčupao iz kamena i stalne pretnje ustaškog noža i smestio u mirnu i letargičnu Vojvodinu, Beograd.
Pobili i proterali sve pismeno, svesno i slobodno; doveli očajne ljude koji tim praktično etničkim čišćenjem, naprečac prave ogroman civilizacijski skok.
Pa ti će ti u trećoj generaciji biti zahvalni, bez obzira što su im boljševici ugasili ognjište i dedovinu predale Hrvatima i Bošnjacima.
Sad nam se dešava još strašniji scenario, sa namerom da se udahne još malo života crvenim vampirima.
Mladost Srbije je slobodna, svesna i sa njom se ne može manipulisati, prodavati laži sa toaletoida. Mladost će ili da ih skine ili će nažalost otići iz ovog rezervata.
Međutim, oni su i na to spremni. Garavi ne dolaze ovde slučajno.
Ideja je da sve ono što u Srbiji vidi o kakvim se gnusobama radi, napusti ovu državu, a da na njihovo mesto dođu garagani iz nekih brda u Pakistanu, koji će večno biti zahvalni što im se pružila prilika da žive i rade u Srbije. To ima da glasa za crvene vampire, dok im se potomstvo mešanjem u potpunosti ne izbeli.
Muka je to. Teško se uklanja takva metastaza na srpskom telu, a da srpski pacijent ipak preživi.

Tu skoro gledao sam na Youtube neki hrvatski dokumentarac o Dejtonu. Prica Mate Granic kako su se nasi i Bosnjaci jedva nekako dogovorili o tome koje teritorije da se daju Srpskoj posle svih mogucih ustupaka bosnjackoj strani oko Gorazda i Sarajeva kako bi se dostigla proporcija 51-49, ali da kada je on video mapu po kojoj je Srpska trebala da dobije i Glamoc (gde je do 1992. zivelo 79% Srba) on nije dao "jer bi nam to ugrozilo Livno" i onda je morala nova mapa da se crta kako bi se udovoljilo i njima Hrvatima, naravno opet na stetu Srba...

Kosovo nije niko izdo.Ono je na silu oteto od Srbije.NATO tuko po Srbiji i rekli su tućemo vas dok god ne povučete vojsku i policiju s Kosova.
O kakvoj je onda izdaji riječ?

Back