Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Upravo sam tu objasnio da abortus nije kontracepcija. Kako bilo ko može da koristi abortus kao kontracepciju? A ti si napisao "da neko možda i koristi abortus kao kontracepciju". Ne može niko da ga koristi, jer je to nemoguće. U čemu je ovde problem, osim tvoje želje da vređaš?

Није он написао него ја! С тим што нисам написао да је средство контрацепције (по дефиницији) али да га српкињице употребљавају као да јесте, а обзиром на број намерно прекинутих трудноћа може се рећи да је абортус у Србији средство контрацепције!

Nejači zbunjena, tvoj kolega Zoka The Metropola je rekao da se abortus u Srbiji praktično koristi umjesto kontraceptivnog sredstva, ne ja. Citirao si moj odgovor njemu, a imputirao mi njegove stavove. Kao što rekoh, forumska klasika.

Pa-pa. :bye:

A da li si ih stavio pod navode? Da li si na bilo koji način objasnio da nekoga citiraš? Ili misliš da je ovo tvoj privatni forum i tvoj privatni post, pa svi moraju da nekako znaju šta si ti hteo da kažeš?
Inače, obojica ste pogrešli kod toga oko abortusa i kontracepcije.

Није он написао него ја! С тим што нисам написао да је средство контрацепције (по дефиницији) али да га српкињице употребљавају као да јесте, а обзиром на број намерно прекинутих трудноћа може се речи да је абортус у Србији средство контрацепције!

Da, vratio sam se i detaljno pročitao taj post. Jesi ti to naveo, ali je on to i potvrdio svojim načinom pisanja. Nije to negirao, niti citirao.
Ali baš smo otišli sa ovim dalek od teme, pa ne bi bilo loše da moderatori obrišu sve postove koji se vrte oko te priče. Izvinjavam se na OT.

Prosto ne vjerujem da nisi nijednom. :lol: Jesi dobro? :lol:

Činjenica da fetus ne može osjetiti bol u prvih pet mjeseci trudnoće, a nakon 5 mjeseci se abortusi ionako rade samo u zbilja iznimnim slučajevima.

Nego, možemo nastaviti sutra, ako me modovi ne sahrane opet na neki period. Sad idem.

:bye:

Ко је теби реко да беба не осећа бола ?
Па и да не осећа какве то везе има са убиством ?
Анестезирам те и убијем и то је ок јер нећеш осетити бол?

ЖИВИ И ПУСТИ ДРУГЕ ДА ЖИВЕ

ја пријављујем само када нападате неистинама и увредама мој народ

jedno je smatrati abortus stvarno uzasnim cinom i nepotrebnim kad postoji kontracepcija a drugo koristiti ovakve izraze za zene...znaci katastrofa...
vratite se u kameno doba, ne jer ste protiv abortusa jer i ja nisam za njega, nego zbog nacina na koji gledate zene:
kao zivotinje...
bas takvi su verovatno stoka prema zenama u vezi i braku i svakom drugom smislu...

Nejači zbunjena, tvoj kolega Zoka The Metropola je rekao da se abortus u Srbiji praktično koristi umjesto kontraceptivnog sredstva, ne ja. Citirao si moj odgovor njemu, a imputirao mi njegove stavove. Kao što rekoh, forumska klasika.

Pa-pa. :bye:

Ово се зове конструктивна расправа - у преводу подхебавање. Лепо сам ти рекао да је Београд за све остале балканске сељане метропола, а не сам по себи (јер и он је легло разно-разних), а и то је била само реакција на то што си подхебавао рекавши да је Бгд вукохебина.
Све у свему ти и не радиш ништа друго него подхебаваш! Дођеш овде издрндаш га и миран си, не знам шта те само толико пали код нас средњовековних Србаља?!

Sta ti tu lupetas, da muskarac ima sexualne nagone, a zena 10 puta manje, pri tom se zene sexaju samo iz zelje za produzenjem vrste... I to pisu muskarci koji kao znaju bolje od zena sta one misle i osecaju. I onda se svadjas za tim istim zenama koje su za abortus. Jesi li ti lud ili zbunjen? Ja se sexam sa onim ko me privlaci ili koga volim i to kad osetim zelju za tim i pri tom mi ni na pamet ne pada trudnoca i ono sto sledi, trudim se da ne zaglavim, sto bi se reklo... Pa, sad rokajte da sam fufa jer se sexam zbog sexa, a ne kao Mile sa Klise koji se 'ebao tri puta u zivotu jer ima samo troje decA, a i to je radio samo da udovolji bogu i otadzbini, tj. zrtvovao se za sve nas.
Телетабису имам двоје деце , и никада нисма споменуо да је убиство деце зло због отаџбине или вере ,нега просто и једноставно зато што је убиство ,
брутално и свирепо убиство немоћне особе

jedno je smatrati abortus stvarno uzasnim cinom i nepotrebnim kad postoji kontracepcija a drugo koristiti ovakve izraze za zene...znaci katastrofa...
vratite se u kameno doba, ne jer ste protiv abortusa jer i ja nisam za njega, nego zbog nacina na koji gledate zene:
kao zivotinje...
bas takvi su verovatno stoka prema zenama u vezi i braku i svakom drugom smislu...

Шојак извини а који то мој став?

kao zivotinje...

Ја сам стоком назвао жене које су толико затуцане и глупе да абортус користе као средство контрацепције, ако си на мене мислила, што се мене тиче реч коју сам употребио је блага!
Абортус не подржавам само због тога што је то грозан чин, а не због никаквих виших циљева, и због тога што постоји милион и једна алтернатива, а што се тиче наталитета свако нека мисли својом главом, а држава ако хоће још деце нека то и стимулише (мени лично је безвезе да рађаш децу због тога што ћеш добити паре, али можда има и оних који су и на то спремни или се колебају)!
Што се тиче тога да сам стока према жени (женама), све нека ти каже то да код мене у кући "женски и мушки послови" не постоје!

Šamar bih ja opalio onima koji bi ženama nametali neke srednjovijekovne zakone.

Ako ti i tvoja ženka ne podržavate abortus, nemojte abortirati. Jednostavno je to.

Živi i pusti druge živjeti.

Shovinizam.

Naravno,a ne da se zalazete za ubijanje.

Hajde svaku temu da pretvorimo u pljuvanje po svima koji su ucestvovali u ratovima na Balkanu, osim Srba...:roll:

Inace, slazem se sa Sofijom, a ne sa tobom- sexualno obrazovanje je deci potrebno i pre puberteta.

Ja ne znam da li neko razmislja kakav ce biti zivot te dece cije cete roditelje naterati silom da vrse roditeljsko pravo ?

I da, setio sam se jos jednog primera za Olimpa- zene ima da idu u inostranstvo da vrse abortus, pa cemo imati puno abortus-turista koji ce svojim parama da pune budzete nasih zapadnih neprijatelja...

Bas me zabole,njihov problem.

Ufff, previše vas je da vas sve citiram :roll:

@ Mile, ne podržavam ni hrvatski zakon o umjetnoj oplodnji, ali ovdje je tema pravo na pobačaj.

@ Danice, stav hrvatske i srpske crkve po pitanju pobačaja je praktično isti - zatucan.

@ Reefer,nemam čitav dan da potrošim na tvoja petljanja.

@ Zoran, ja sam živio u 4 puta većem gradu od Beograda pa je i on bio vukoyebina. MENTALNA vukoyebina.

Ajde sad polako, jedan po jedan.

A mozderno je ubijati vlastitu decu........ali za ocekivati od nekog sa takvim avatarom.

Tebi očito nije jasno da zbog toga što neko možda i koristi abortus kao sredstvo kontracepcije, nemaš pravo da ga zakonski ukineš svima.

Pa i ne bi se ukinuo svima.

Ниједном

Сперматозоид и јајана ћелија нису нови живот него ћелије

после спајања долази до новог живота ,нико нем права да убије невин живот детета

Живи и пусти друге да живе

И ово нема везе са религијом нити са било чим другим него са основним законима хуманости

I celije su ziva bica.

Ti. ;) Ali ne brini, imaš dosta istomišljenika na temi.

Pravo na abortus je jedno od temeljnih ženskih prava, želio ti to prihvatiti ili ne
.

Ne postoje temeljna zenska prava....zene ne mogu da imaju nikakva posebna prava u odnosu na mushkarce.......opet shovinizam.

Prosto ne vjerujem da nisi nijednom. :lol: Jesi dobro? :lol:

Činjenica da fetus ne može osjetiti bol u prvih pet mjeseci trudnoće, a nakon 5 mjeseci se abortusi ionako rade samo u zbilja iznimnim slučajevima.

Nego, možemo nastaviti sutra, ako me modovi ne sahrane opet na neki period. Sad idem.

:bye:

Cinjenica je totalno obratno.

Sta ti tu lupetas, da muskarac ima sexualne nagone, a zena 10 puta manje, pri tom se zene sexaju samo iz zelje za produzenjem vrste... I to pisu muskarci koji kao znaju bolje od zena sta one misle i osecaju. I onda se svadjas za tim istim zenama koje su za abortus. Jesi li ti lud ili zbunjen? Ja se sexam sa onim ko me privlaci ili koga volim i to kad osetim zelju za tim i pri tom mi ni na pamet ne pada trudnoca i ono sto sledi, trudim se da ne zaglavim, sto bi se reklo... Pa, sad rokajte da sam fufa jer se sexam zbog sexa, a ne kao Mile sa Klise koji se 'ebao tri puta u zivotu jer ima samo troje decA, a i to je radio samo da udovolji bogu i otadzbini, tj. zrtvovao se za sve nas.

Ne lupetam ja,nego samo iznosim cinjenice.
Naravno da muskarci imaju 10 puta(mozda 5 a mozda i 50 ali nesumnjivo mnogo veci) seksualni nagon,a njega proizvodi muski hormon testosteron,to bi trebala da znas jos iz osnovne.

I nisam uopste rekao da se zene seksaju samo iz zelje za produzenjem vrste,kazao sam da maltene jedino tad imaju jaku seksualnu zelju,a posto se ne seksaju samo tih par puta za zivota to imp[licira da se seksaju iz zadovoljstva,zaebancije i slicno....:mrgreen:...doduse ja se oko toga i ne bunim :mrgreen: ...ali ybg svi moramo da trpimo posledice :mrgreen:

Ja se ne svadjam sa zenama,to vidi samo tvoj feministicki mozak,ja se svadjam sa primitivcima koji pojma nemaju o cemu pricaju.

Ne moramo mi da kazemo da si fufa,sve si sama rekla......i odavno znamo sta si ti tako da ne moras da potvrdjujes iz posta u post...:mrgreen:

BTW za mene i jeste fufa ona koja izjavljuje -ja se seksam sa ovim ili onim,umesto da izjavi ja se seksam sa dechkom iliti muzem.......ali to nije tema!

Pusti ti mileta i tog karikiranja,i ne moramo sad da ulazimo u raspravu sta je fufa a sta ne.

kao zivotinje...

Vratite se VI u kameno doba,tad cete barem moci da do kraja iskazete svoje porive.......niko nece moci da vam brani da nakon sto likvidirate svoje dete da ga posle ispechete na raznju i pojedete :mrgreen:

Poslednja izmena:
I nisam uopste rekao da se zene seksaju samo iz zelje za produzenjem vrste,kazao sam da maltene jedino tad imaju jaku seksualnu zelju,a posto se ne seksaju samo tih par puta za zivota to imp[licira da se seksaju iz zadovoljstva,zaebancije i slicno....:mrgreen:...doduse ja se oko toga i ne bunim :mrgreen: ...ali ybg svi moramo da trpimo posledice :mrgreen:

Stani, ove jeste vec tema za Lj i S, ali mislim da ti ne poznajes zene :cool:

Jeste.
Verovatno zato sto ne glumim ljigavog galantnog djentlmena :cool:

A mozda i zato sto ti uopste ne znas pa mislis da ja ne znam........:cool:.....

A mozda si i stekao takav utisak jer sam suvise blag :think::mrgreen:

Ako si ti blag na forumu, kakav li si tek uzivo ? :mrgreen:

ajde, ajde ima zena koje vole dzentlmene a ima i onih koje vole blage. :cool:
:mrgreen:

Back