crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Сви који подржавају абортус треба да погледају како то изгледа!
Aj da ponovimo... (slika samo za one sa zdravim srcem i i zelucem)
Pogledajte prilog 64532
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви који подржавају абортус треба да погледају како то изгледа!
Dada, i kontracepciju treba zabraniti... treba se pouzdati u bozju volju![]()
. Нико у 21 веку НЕ СМЕ да себе доведе у ситуацију да му абортус буде средство контрацепције
E 'bem ti taj 21. vijek kad je internet do svake vukoyebine dobacio.![]()
Doduše, s obzirom na devijacije u vašem društvu te sunovrat civilizacijskih normi i standarda u istom, ne bi me uopće čudilo da vi tu "pojavu" prepoznate kao "štetnu".
Ne verujem da bilo ko svaljuje krivicu za belu kugu u Srbiji na žene. Ima tu puno razloga, a jedan od glavnih jesu ratovi i zločini koje su nam nametali i činili razni osvajači i fašisti, tako da... definitivno nisu žene krive.
Termin "ženka" upotrijebljen je jer ne znam da li imaš ženu, djevojku ili nešto treće, dakle radi tebe a ne radi mene.
Koje pitanje, o Fiatu? Da, vozio sam nekad davno i ne, nema veze sa Kragujevcem.
Odakle ti nebulozna ideja da je pravo na abortus problem čitavog tvog naroda? Ti si neki pop?![]()
Има свакаквих скотова! Радост коју ти може приуштити само један мали тренутак учешћа у одрастању тих малих бића, брига за њихову сигурност и спремност на одрицање и жртвовање због њих не може се поредити са било чим другим (мени познатим)!
Doduše, s obzirom na devijacije u vašem društvu te sunovrat civilizacijskih normi i standarda u istom, ne bi me uopće čudilo da vi tu "pojavu" prepoznate kao "štetnu".
Reko bi da se u kroaciji kaze stoljeće![]()
Cekaj malo ko je svaljivao sve na zene ja to nisam radio vec kazem da je njihovo tijelo samo njihovo ma sta ja i ti o tome mislili i za mene je prihvatljivo sta god one odluce ali ako imamo seksulano obrazovanje u skolama i one uz dobru edukaciju kazu ja ne zelim dijete i spremna sam koristiti zastiti to je njihovo pravo sve do momenta dok ne kaze e vise ne zelim zastiti sada zelim dijete.
Ja sam sto se tice ''lakoce '' davanja dijece na usvajanja to posmtrao sa stanovista da je bolje to nego da izvrse abortus ?
Mozda ti mislis da je ovo drugo bolje ja mislim da nije .
Znaci moj prvi apel nije ajde dajte radjajte dijecu i dajte ih na posvajanje ako ih necete,
Nego je moj apel na edukaciji i odgovornijem ponasanja svih a posebno devojaka.
EDUKACIJA I ODGOVORNOST !!!!
PA onda sve ostalo
а да абортус за који се толико залажете НИЈЕ МЕТОД КОНТРАЦЕПЦИЈЕ!
On je upotrijebio "vijek" pa sam i ja, nebitno.
Ok, ovakvo razmišljanje već liči na nešto, respect.
Neka ovi pravoslavni talibani (da, Sofija, i ti) koji bi ženama propisivali neka zatucane zakone obrate pažnju na boldane dijelove.
Hajde svaku temu da pretvorio u pljuvanje po svima koji su ucestvovali u ratovima na Balkanu, osim Srba...
Inace, slazem se sa Sofijom, a ne sa tobom- sexualno obrazovanje je deci potrebno i pre puberteta.
Ja ne znam da li neko razmislja kakav ce biti zivot te dece cije cete roditelje naterati silom da vrse roditeljsko pravo ?
Ко те тера да будеш родитељ - стерилиши се - ако је тако страшно бити родитељ!
I da, setio sam se jos jednog primera za Olimpa- zene ima da idu u inostranstvo da vrse abortus, pa cemo imati puno abortus-turista koji ce svojim parama da pune budzete nasih zapadnih neprijatelja...
A tek je lepo kad se shvati da se zbog njih ne treba odreci nicega samo se treba malo bolje organizovati i postaviti prave vrednosti na pravo mesto u zivotu. Cak se ne odrice ni slobodnog vremena, jer to vreme koje neki nazivaju odricanjem od svog zivota, zapravo je jako lepo ulozeno vreme i smisao zivota.
Pa svi koji tako dozivljavaju abortus su debili.
Таквих дебила је пуна Србија
niko na temi ne podrzava takvo misljenje.
Hajde svaku temu da pretvorimo u pljuvanje po svima koji su ucestvovali u ratovima na Balkanu, osim Srba...
Inace, slazem se sa Sofijom, a ne sa tobom- sexualno obrazovanje je deci potrebno i pre puberteta.
Ja ne znam da li neko razmislja kakav ce biti zivot te dece cije cete roditelje naterati silom da vrse roditeljsko pravo ?
I da, setio sam se jos jednog primera za Olimpa- zene ima da idu u inostranstvo da vrse abortus, pa cemo imati puno abortus-turista koji ce svojim parama da pune budzete nasih zapadnih neprijatelja...
On je upotrijebio "vijek" pa sam i ja, nebitno.
Ok, ovakvo razmišljanje već liči na nešto, respect.
Neka ovi pravoslavni talibani (da, Sofija, i ti) koji bi ženama propisivali neka zatucane zakone obrate pažnju na boldane dijelove.
Ма уопште не разумем ове болеснике, опседнуте абортусом, који из неких икс ипсилон разлога не желе децу, после кад их буду желели биће ХЕБИ ГА. Лично познајем три пара који већ пар година безуспешно покушавају, нисам им баш улазио у кревет али знам да иду по докторма, све ок али ПРЦ!
Ufff, previše vas je da vas sve citiram![]()
@ Mile, ne podržavam ni hrvatski zakon o umjetnoj oplodnji, ali ovdje je tema pravo na pobačaj.
@ Danice, stav hrvatske i srpske crkve po pitanju pobačaja je praktično isti - zatucan.
@ Reefer, odi se liječit, ybt, nemam čitav dan da potrošim na tvoja petljanja.
@ Zoran, ja sam živio u 4 puta većem gradu od Beograda pa je i on bio vukoyebina. MENTALNA vukoyebina.
Ajde sad polako, jedan po jedan.
Ја стварно себи не могу да се начудим да још увек коментаришем твоје "умотворине", али још једном те питам шта је то модерно, цивилизацијско, незатуцано у абортусу, коју ова балканска стока КОРИСТИ КАО СРЕДСТВО КОНТРАЦЕПЦИЈЕ!
Ja razumem tezinu odluke izmedju zivota majke i zivota deteta i ne znam da li bih umela da se snadjem u situaciji koja zahteva takvu odluku i to ne iz sopstvenog egoizma, nego zato sto nisam sigurna kako bi takva odluka o zivotu deteta na ustrb zivota majke mogla uticati na kasniji zivot tog deteta.. Medjutim, ovde je vise onih koji podrzavaju abortus iz nekih banalnih razloga kao sto su nedostatak para i zelje za decom. Mnoge mame ni ne znaju koliko se deca vole sve do trenutka kad ih rode. Cak znam jednu zenu koja je mrzela svoje dete sve do porodjaja, a bilo je opasno da abortira (iako je htela to). Kad je rodila bebu, kaze, da nije mogla da veruje kako se momentalno sva averzija prema detetu ishcezla i sva osecanja su se pretvorila u cistu i neizmernu ljubav prema tom malom bicu.
Зајеби ти ту фору не подржавам а назвоше прво православни телибани ,женака итд
Прво и прво не интересује ме овде став било које религије ,право како ти кажеш је убиство
и рекао си лепо
ЖИВИ И ПУСТИ ДРУГЕ ДА ЖИВЕ
Ufff, previše vas je da vas sve citiram![]()
@ Mile, ne podržavam ni hrvatski zakon o umjetnoj oplodnji, ali ovdje je tema pravo na pobačaj.
@ Danice, stav hrvatske i srpske crkve po pitanju pobačaja je praktično isti - zatucan.
@ Reefer, odi se liječit, ybt, nemam čitav dan da potrošim na tvoja petljanja.
@ Zoran, ja sam živio u 4 puta većem gradu od Beograda pa je i on bio vukoyebina. MENTALNA vukoyebina.
Ajde sad polako, jedan po jedan.
Izvini, da li činjenica da je moj narod izinuo u ratovima? Da li činjenica da su naše gradove bombardovali i razarali? da li je činjenica da su vršeni masovni zločini nad Srbima? Sve je to glavni razlog za smanjen broj stanovništva u Srbiji. Nije to plod Miloševićevog ili tadićevog režima. Abortusi svakako doprinose tome puno.
Što se tiče početka priče o seksualnom obrazovanju, ja sam napisao da sam pristalica ideje o tome da se pred pubertet krene sa tim, ali sam i jasno napisao da je to nemoguće i naveo glavne uzroke tome.
Izvini, zašto misliš da sam ja nekoga naterao na roditeljstvo, ako je on imao seksualni odnos i nije pazio? Takođe sam više puta napisao da nisam za totalnu zabranu abortusa. Odgovornost mora da postoji, jer je trenutno stanje loše.
Ko su to naši zapadni neprijatelji? Kakav je to govor mržnje? Sredi malo svoje misli pre nego što nešto napišeš. Čitao sam tvoje stavove, koje si daleko bolje iskazao. Ne kvari to.