Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ti onda nemoj abortirati. I ja sam protiv droge i ne bih se nikada drogirao. Također se zalažem za uvođenje smrtne kazne i za oduzimanje prava glasa starijima od 73-75 godina.
Naravno, edukacija je ključ svega, tu se slažemo, samo što ja ne bih baš počeo s tim prije puberteta.
"Djeco, ovo su Barbika i Ken, e vidite sad znaaaači kad Barbika raširi noge a Ken otkopča pantalone, e ondaaaa..."
Vješala, giljotina? Što bi MU uradila?Čuj "ne bih mu oprostila", hahaha....
![]()
Mada, to bi mogao biti efikasan način da se iz društva potrijebe oni kojima edukacija ne ide od ruke.Tad bi i ovaj forum bio poluprazan...
Zaista je nezgodno kad se desi "takva stvar"Onda "takvu stvar" valja abortirati ili "takvu stvar" valja ljuljati, nema trećega. Kao gripa ili kvar na automobilu, "takve stvari" se uvijek dese u najgorem momentu, ali to nije i ne može biti razlog za uvođenje drakonskih mjera poput zabrane abortusa. Hajde da zabranimo Fiat - puno se kvari, yebiga, nezgodno je.
Zakonski bi ženama zabranila abortus jer u Srbiji vlada bijela kuga?I jer "znaju kako se ostaje u drugom stanju"?
Pa ti si stvarno /cenzurisano/ koliko si teška, možda čak i još /cenzurisano/ od toga.![]()
Деси Персијанац?