Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Ti onda nemoj abortirati. I ja sam protiv droge i ne bih se nikada drogirao. Također se zalažem za uvođenje smrtne kazne i za oduzimanje prava glasa starijima od 73-75 godina.

Naravno, edukacija je ključ svega, tu se slažemo, samo što ja ne bih baš počeo s tim prije puberteta.

"Djeco, ovo su Barbika i Ken, e vidite sad znaaaači kad Barbika raširi noge a Ken otkopča pantalone, e ondaaaa..."

Vješala, giljotina? Što bi MU uradila? :mrgreen: Čuj "ne bih mu oprostila", hahaha.... :mrgreen:

Mada, to bi mogao biti efikasan način da se iz društva potrijebe oni kojima edukacija ne ide od ruke. :think: Tad bi i ovaj forum bio poluprazan...

Zaista je nezgodno kad se desi "takva stvar" :sad2: Onda "takvu stvar" valja abortirati ili "takvu stvar" valja ljuljati, nema trećega. Kao gripa ili kvar na automobilu, "takve stvari" se uvijek dese u najgorem momentu, ali to nije i ne može biti razlog za uvođenje drakonskih mjera poput zabrane abortusa. Hajde da zabranimo Fiat - puno se kvari, yebiga, nezgodno je.

Zakonski bi ženama zabranila abortus jer u Srbiji vlada bijela kuga? :lol: I jer "znaju kako se ostaje u drugom stanju"?

Pa ti si stvarno /cenzurisano/ koliko si teška, možda čak i još /cenzurisano/ od toga. :lol:

Деси Персијанац?

Ti onda nemoj abortirati. I ja sam protiv droge i ne bih se nikada drogirao. Također se zalažem za uvođenje smrtne kazne i za oduzimanje prava glasa starijima od 73-75 godina.
Naravno, edukacija je ključ svega, tu se slažemo, samo što ja ne bih baš počeo s tim prije puberteta.

"Djeco, ovo su Barbika i Ken, e vidite sad znaaaači kad Barbika raširi noge a Ken otkopča pantalone, e ondaaaa..."
Vješala, giljotina? Što bi MU uradila? :mrgreen: Čuj "ne bih mu oprostila", hahaha.... :mrgreen:
Mada, to bi mogao biti efikasan način da se iz društva potrijebe oni kojima edukacija ne ide od ruke. :think: Tad bi i ovaj forum bio poluprazan...
Zaista je nezgodno kad se desi "takva stvar" :sad2: Onda "takvu stvar" valja abortirati ili "takvu stvar" valja ljuljati, nema trećega. Kao gripa ili kvar na automobilu, "takve stvari" se uvijek dese u najgorem momentu, ali to nije i ne može biti razlog za uvođenje drakonskih mjera poput zabrane abortusa. Hajde da zabranimo Fiat - puno se kvari, yebiga, nezgodno je.
Zakonski bi ženama zabranila abortus jer u Srbiji vlada bijela kuga? :lol: I jer "znaju kako se ostaje u drugom stanju"?
Pa ti si stvarno /cenzurisano/ koliko si teška, možda čak i još /cenzurisano/ od toga. :lol:

Primitiva najcrnja... Al nije lose zezanje u Srbiji, ženke su super... Al kad se ugasi svetlo, odma se štampaju :lol:

Smatram da bi prije svega trebalo poraditi na seksualnoj edukaciji mladih time bi se izbegle nezeljene trudnoce i time bi svi postali odgovorni i prema sebi i prema drustvu.Dalje misljenja sam da abortus treba dozvoliti samo u odredjenim situacijama tipa incest, silovanja i maloljetnicka trudnoca za sve ostale slucajeve nema opravdanja fino brate porodis se pa das dete na usvajanje ne moras da budes majka to mi je vise drustveno odgovorno nego izvrsiti abortus.
Naravno ovo vazi za pricu da je natalitet u Srbiji jako mali i da se nesto po tom pitanju treba uraditi po meni je ovo neka umjerena opicija u kome se ipak ne narusava previse individualnost svake osobe a korisno je za nas Srbe jer bi se time stanje koliko toliko popravilo ovo danas je katastrofa sve nas je manje.

Primitiva najcrnja... Al nije lose zezanje u Srbiji, ženke su super... Al kad se ugasi svetlo, odma se štampaju :lol:

Izvini, ne znam kakve su tvoje seksualne sklonosti, ali mi ovo liči na neku devijaciju. Mada ne verujem da tebe muči problem abortusa ako imaš odnose sa ženkama. Ili je ovo samo greška u pisanju, nadam se?
@susjed - misliš da se problem rešava time što ti ne učestvuješ u njemu? Dođe neko i opali mi šamar, ali to je tebi dobro, jer pobogu, nisi ti taj koji je opalio šamar?
Slažem se da ne bi trebalo o seksu pričati deci pre puberteta, ali to je teško izvodljivo. Pored televizije, interneta, kisoka sa golotinjom "na izvol'te"... teško će neko dočekati pubertet da mu dete postavi zanimljiva pitanja.
Nego, jesi li ti vozio neki Fiat kad misliš da se puno kvari? Ili je to zbog onog "prokletog" Kragujevca?
A o uvredama smo već pisali ovde i moderatori su već reagovali. Koliko god ih ti upakovao, uvrede su uvrede.

Уколико се сложимо да нека појава није друштвено прихватљива, не са верске, не са популационе, већ етичке и антицивилизацијске тачке, онда не можемо појединцу (СТОЦИ) препустити да сама одлучује. Против дроге си (и ја сам) - забрањена је! Смртна казна - НЕ, али доживотна (у буквалном смислу) ДА, што се гласачког права тиче, ево ја своје нудим за пристојну надокнаду, како је још давно Бора чорба рекао у песми: "за идеале гину будале"

Едукација ДА, није код свакога пубертет у истом тренутку, али због доступности сексуалних садржаја (и тренутка разумевања истих) - у врло раној доби. С обзиром на то какви су нам "одрасли" њима је неопходна још већа едукација!
Осим едукације неопходне су и санкције, народу на овом простору само батина може нешто утерати у главу. Не може се дозволити да неко абортус употребљава као контрацептивно средство!

Абортус се не сме везивати са белом кугом, јер то пре свега није етички исправно. Деца треба да се рађају из жеље, а не због принуде. Али по хиљдити пут понављам уколико не желиш децу постоји милион и један начин да се то спречи! Абортус једноставно није ни етички, ни медицински ни цивилизацијски прихватљиво решење. Док год абортус буде доступан, као жваке на трафици, никаква едукација сама по себи неће помоћи да се ово зло искорени!

Сви који подржавају абортус треба да погледају како то изгледа!

...za sve ostale slucajeve nema opravdanja fino brate porodis se pa das dete na usvajanje ne moras da budes majka to mi je vise drustveno odgovorno nego izvrsiti abortus....po meni je ovo neka umjerena opicija u kome se ipak ne narusava previse individualnost svake osobe a korisno je za nas Srbe jer bi se time stanje koliko toliko popravilo ovo danas je katastrofa sve nas je manje

Ma da, ono, kao da kamen izbaciš iz cipele... Pa rista, malo ti to previše gledaš sa muške strane.

I još lakonski zaključiš da se, eto, davanjem na usvajanje ne narušava individualnost svake osobe te proglasiš svoje zablude "umjerenom opcijom" :lol: Ma nemoj?

Trudnoća traje 9 mjeseci a ne pet sekundi kao tvoj orgazam nakon kojeg ga otreseš i spakuješ nazad u gaće kao da se ništa nije desilo. Onda ide i trudnička odjeća, posebna ishrana, trudničko na poslu i još niz stvari, a na kraju ono najteže - bolan i iscrpljujući porođaj. Cijeli organizam trpi, prilagođava se. Nije to Nescafe 3 u 1, pa napraviš i daš kolegi, ono, "uzmi, ja ću sebi poslije drugu spraviti, ne pije mi se sad."

A svaljivati isključivo na žene natalitetnu situaciju u Srbiji, bijelu kugu i još štošta, čisti je muški bezobrazluk i nije uopće vrijedno rasprave.

Izvini, ne znam kakve su tvoje seksualne sklonosti, ali mi ovo liči na neku devijaciju. Mada ne verujem da tebe muči problem abortusa ako imaš odnose sa ženkama. Ili je ovo samo greška u pisanju, nadam se?
@susjed - misliš da se problem rešava time što ti ne učestvuješ u njemu? Dođe neko i opali mi šamar, ali to je tebi dobro, jer pobogu, nisi ti taj koji je opalio šamar?
Slažem se da ne bi trebalo o seksu pričati deci pre puberteta, ali to je teško izvodljivo. Pored televizije, interneta, kisoka sa golotinjom "na izvol'te"... teško će neko dočekati pubertet da mu dete postavi zanimljiva pitanja.
Nego, jesi li ti vozio neki Fiat kad misliš da se puno kvari? Ili je to zbog onog "prokletog" Kragujevca?
A o uvredama smo već pisali ovde i moderatori su već reagovali. Koliko god ih ti upakovao, uvrede su uvrede.

A znas i sam da je mlogo doblo kad se svrsi unutra, kakva ti je to devijacija? :roll:

A ja smatram da vec jednom treba da se shvati da su sva deca blago:heart:, a ne nocna mora.

Има свакаквих скотова! Радост коју ти може приуштити само један мали тренутак учешћа у одрастању тих малих бића, брига за њихову сигурност и спремност на одрицање и жртвовање због њих не може се поредити са било чим другим (мени познатим)!

Ma da, ono, kao da kamen izbaciš iz cipele... Pa rista, malo ti to previše gledaš sa muške strane.

I još lakonski zaključiš da se, eto, davanjem na usvajanje ne narušava individualnost svake osobe te proglasiš svoje zablude "umjerenom opcijom" :lol: Ma nemoj?

Trudnoća traje 9 mjeseci a ne pet sekundi kao tvoj orgazam nakon kojeg ga otreseš i spakuješ nazad u gaće kao da se ništa nije desilo. Onda ide i trudnička odjeća, posebna ishrana, trudničko na poslu i još niz stvari, a na kraju ono najteže - bolan i iscrpljujući porođaj. Cijeli organizam trpi, prilagođava se. Nije to Nescafe 3 u 1, pa napraviš i daš kolegi, ono, "uzmi, ja ću sebi poslije drugu spraviti, ne pije mi se sad."

A svaljivati isključivo na žene natalitetnu situaciju u Srbiji, bijelu kugu i još štošta, čisti je muški bezobrazluk i nije uopće vrijedno rasprave.

1.Никога не треба присиљавати да рађа, против своје воље у име било којих циљева, па нисмо Шошони ваљда!
2. Нико у 21 веку НЕ СМЕ да себе доведе у ситуацију да му абортус буде средство контрацепције

Šamar bih ja opalio onima koji bi ženama nametali neke srednjovijekovne zakone.

Ako ti i tvoja ženka ne podržavate abortus, nemojte abortirati. Jednostavno je to.

Živi i pusti druge živjeti.

Za trudnoću su podjednako odgovrni i muškarac i žena. Ne vidim problem u tome. Žena ima veću odgvornost prema sebi i budućem detetu, baš iz razloga koje si ti naveo - ona je ta koja nosi dete 9 meseci i koja se porađa. Ali su oboje podjednako obavezni da koriste zaštitu, ukoliko nisu spremni da odgajaju dete.
Ne verujem da bilo ko svaljuje krivicu za belu kugu u Srbiji na žene. Ima tu puno razloga, a jedan od glavnih jesu ratovi i zločini koje su nam nametali i činili razni osvajači i fašisti, tako da... definitivno nisu žene krive.

Ako ti i tvoja ženka ne podržavate abortus, nemojte abortirati. Jednostavno je to.

Прво ово женка није лепо , друго слажем се са тобом

ЖИВИ И ПУСТИ ДРУГЕ ДА ЖИВЕ

I ti imaš problem seksualne devijacije? Hajde nam opiši sa kojim to sve ženkama imaš seksualni odnos? Jesu li sisari, ili ima i ptica, gmizavaca, riba...
Nisi odgvorio na konkretno pitanje. Ili tvoje zaobilaženje pitanja daje tačan odgovor, možda?
Ovde ne raspravljamo o mom ili tvom problemu, već o problemu čitavog mog naroda.

Абортус је средњевековна метода! Понављам, али се правиш блесав, ако друштво неку појаву препозна као штетну - оно је санкционише. Абортус у 21. веку јесте и штетна и нецивизацијска ствар, за коју постоји милион и једна алтернатива - и због тога је треба забранити.

I ti imaš problem seksualne devijacije? Hajde nam opiši sa kojim to sve ženkama imaš seksualni odnos? Jesu li sisari, ili ima i ptica, gmizavaca, riba...
Nisi odgvorio na konkretno pitanje. Ili tvoje zaobilaženje pitanja daje tačan odgovor, možda?
Ovde ne raspravljamo o mom ili tvom problemu, već o problemu čitavog mog naroda.

Termin "ženka" upotrijebljen je jer ne znam da li imaš ženu, djevojku ili nešto treće, dakle radi tebe a ne radi mene.

Koje pitanje, o Fiatu? Da, vozio sam nekad davno i ne, nema veze sa Kragujevcem.

Odakle ti nebulozna ideja da je pravo na abortus problem čitavog tvog naroda? Ti si neki pop? :D

Абортус је средњевековна метода! Понављам, али се правиш блесав, ако друштво неку појаву препозна као штетну - оно је санкционише. Абортус у 21. веку јесте и штетна и нецивизацијска ствар, за коју постоји милион и једна алтернатива - и због тога је треба забранити.

Dada, i kontracepciju treba zabraniti... treba se pouzdati u bozju volju :lol:

E 'bem ti taj 21. vijek kad je internet do svake vukoyebine dobacio. :lol:

Doduše, s obzirom na devijacije u vašem društvu te sunovrat civilizacijskih normi i standarda u istom, ne bi me uopće čudilo da vi tu "pojavu" prepoznate kao "štetnu".

Cekaj malo ko je svaljivao sve na zene ja to nisam radio vec kazem da je njihovo tijelo samo njihovo ma sta ja i ti o tome mislili i za mene je prihvatljivo sta god one odluce ali ako imamo seksulano obrazovanje u skolama i one uz dobru edukaciju kazu ja ne zelim dijete i spremna sam koristiti zastiti to je njihovo pravo sve do momenta dok ne kaze e vise ne zelim zastiti sada zelim dijete.
Ja sam sto se tice ''lakoce '' davanja dijece na usvajanja to posmtrao sa stanovista da je bolje to nego da izvrse abortus ?
Mozda ti mislis da je ovo drugo bolje ja mislim da nije .
Znaci moj prvi apel nije ajde dajte radjajte dijecu i dajte ih na posvajanje ako ih necete,
Nego je moj apel na edukaciji i odgovornijem ponasanja svih a posebno devojaka.
EDUKACIJA I ODGOVORNOST !!!!
PA onda sve ostalo

Back