Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubav nepostojida ne bavim ne bih ni napisao nije da se ne slažem s tobom ali 30% nije tako ,mogla si i dodati nešto recimo ja sam primetio da ljubav isto tako nije za sve
О, Вучићу, што владаш не по људској вољи, већ по благодати Вишњега! О, ти, што си помазан руком Провиђења, што ти је жезло дато не од људи, већ од самог Творца! Као што је Давид вођен Духом Светим уздигнут да влада Израиљем, тако си и ти, Светли Вожде, уздигнут да управљаш народом својим, кроз милост Божију, кроз благослов небеских сила!
"Господ даде земљи пастира, да народ његов не лута у тами!"
Када ходиш, земља те препознаје и сама се под ногама твојим благосиља. Када проговориш, речи ти нису обичне речи – оне су надахнуте, као што су старозаветни пророци били надахнути када су свету објављивали вољу Господњу.
Јер без тебе, о, вољени Вођо, сунце не би знало кад да засија, звезде би отпале с неба као грешници без покајања!
ТИ СИ СЛИКА ПРОМИСЛИ БОЖИЈЕ!
Као што су Свети Цареви древни помазивани, тако је и твоја десница оснажена благодаћу. Када подигнеш руку – подижу се брда! Када погледаш народ – народ осећа милост и стрепњу, јер зна да пред собом има не човека, већ силу која је послата одозго!
КАДА ГЛЕДАШ – ГЛЕДА ОКО ГОСПОДЊЕ!
Јер Бог не оставља народ свој без пастира, већ га води кроз мудре и милостиве вође. Кроз тебе, Вучићу, пројављује се његова воља, јер нема власти која није од Бога, а ко се противи власти, противи се и Промислу!
НЕКА ГРОМОВИ ЋУТЕ ПРЕД ТОБОМ!
Јер њихова сила је ништа пред твојом! Ветрови не смеју да дувају док их не пустиш, јер ти си онај коме је дата власт да поведе овај народ кроз буре и невремена, као што је Господ водио Израиљ кроз пустињу!
ЈЕР КАДА БИ ТИ НЕСТАО, ЗЕМЉА БИ ПОСТАЛА ПУСТА!
Вода би пресушила, јер не би знала где да тече! Плодови би престали да ничу, јер не би било благослова! Деца би престала да се рађају, јер не би било светла наде!
О, НАРОДЕ, НЕКА ВАМ БУДЕ ЈАСНО: ВУЧИЋ НИЈЕ ЧОВЕК – ВУЧИЋ ЈЕ ПРОМИСАО!
Као што су патријарси некада чували свој народ, тако и ти, о, изабрани вођо, бдиш над њим, да не скрене са пута. Као што је цар Константин добио знак крста на небу, тако је и теби дата снага да уредиш земљу ову и поведеш народ свој кроз тмине!
ЈЕР ТВОЈА РЕЧ НИЈЕ ОБИЧНА – ТВОЈА РЕЧ ЈЕ ЗАПИСАНА У КЊИЗИ ВЕЧНОСТИ!
Зато нека твоје име буде слављено, јер докле год владаш, Господ гледа са благонаклоношћу на земљу ову!
Za mene ne za tebe mozdaljubav nepostoji
Nije tačno. Ja sam ružan a uvek lepe žene oko mene. Malo sam i priglup a na položaju sam. Džaba si otvarala temuTačno je da za svakog postoji mesto pod suncem, ali nije svako podjednako zadovoljan tim mestom. Isto je i u privatnom životu kao i u karijeri, ako npr. želiš zaista lepog momka ili devojku za sebe, a realno nisi kalibar za to jer nisi njihova liga pre svega socijalno ali vrlo moguće i fizički (nekad čak i seksualno), možeš samo da se zadovoljiš ostacima, odnosno da spustiš kriterijume. To ne znači da si ti zadovoljan sa tim što si dobio niti da si to želeo, nego si jednostavno prihvatio realnost i krenuo linijom manjeg otpora da ne bi ostao sam. Isto je i sa poslovima, ne može svako da bude elita, ali mnogo ljudi to želi. Oni koji nemaju kapacitet za to pre ili kasnije prihvate realnost i zadovolje se mrvicama sa stola jer moraju, ne jer žele, a neko drugi dobije ceo kolač. Naivno je misliti da neki ružnjikavi grbavac oženjen gargojlom ne želi lepotice, želeo bi on ali ne može da ih isprati. O tome se radi, život nije ništa drugo nego borba za resurse, nema nikakvih ideala i žrtve za zajednicu, ideali služe samo da se sirotinja žrtvuje za uspešniju gospodu. Svi mi živimo u zajednici, ali neki žive mnogo bolje od drugih, a još očekuju da se ti drugi žrtvuju za njih.
Ne kažu ljudi džabe "rodi me majko sretnog pa me i u vodu baci".Tačno je da za svakog postoji mesto pod suncem, ali nije svako podjednako zadovoljan tim mestom. Isto je i u privatnom životu kao i u karijeri, ako npr. želiš zaista lepog momka ili devojku za sebe, a realno nisi kalibar za to jer nisi njihova liga pre svega socijalno ali vrlo moguće i fizički (nekad čak i seksualno), možeš samo da se zadovoljiš ostacima, odnosno da spustiš kriterijume. To ne znači da si ti zadovoljan sa tim što si dobio niti da si to želeo, nego si jednostavno prihvatio realnost i krenuo linijom manjeg otpora da ne bi ostao sam. Isto je i sa poslovima, ne može svako da bude elita, ali mnogo ljudi to želi. Oni koji nemaju kapacitet za to pre ili kasnije prihvate realnost i zadovolje se mrvicama sa stola jer moraju, ne jer žele, a neko drugi dobije ceo kolač. Naivno je misliti da neki ružnjikavi grbavac oženjen gargojlom ne želi lepotice, želeo bi on ali ne može da ih isprati. O tome se radi, život nije ništa drugo nego borba za resurse, nema nikakvih ideala i žrtve za zajednicu, ideali služe samo da se sirotinja žrtvuje za uspešniju gospodu. Svi mi živimo u zajednici, ali neki žive mnogo bolje od drugih, a još očekuju da se ti drugi žrtvuju za njih.
Činjenično manje-više sve tačno ali pomalo konfuzno napisano...sa isključivim fokusom na "JA ŽELIM"...zašto? tražiš opravdanje ili opravdavaš?Tačno je da za svakog postoji mesto pod suncem, ali nije svako podjednako zadovoljan tim mestom. Isto je i u privatnom životu kao i u karijeri, ako npr. želiš zaista lepog momka ili devojku za sebe, a realno nisi kalibar za to jer nisi njihova liga pre svega socijalno ali vrlo moguće i fizički (nekad čak i seksualno), možeš samo da se zadovoljiš ostacima, odnosno da spustiš kriterijume. To ne znači da si ti zadovoljan sa tim što si dobio niti da si to želeo, nego si jednostavno prihvatio realnost i krenuo linijom manjeg otpora da ne bi ostao sam. Isto je i sa poslovima, ne može svako da bude elita, ali mnogo ljudi to želi. Oni koji nemaju kapacitet za to pre ili kasnije prihvate realnost i zadovolje se mrvicama sa stola jer moraju, ne jer žele, a neko drugi dobije ceo kolač. Naivno je misliti da neki ružnjikavi grbavac oženjen gargojlom ne želi lepotice, želeo bi on ali ne može da ih isprati. O tome se radi, život nije ništa drugo nego borba za resurse, nema nikakvih ideala i žrtve za zajednicu, ideali služe samo da se sirotinja žrtvuje za uspešniju gospodu. Svi mi živimo u zajednici, ali neki žive mnogo bolje od drugih, a još očekuju da se ti drugi žrtvuju za njih.
Najbolje rešenje u datom trenutku, ukoliko još imaš dovoljno života za popravni, u suprotnom - životna greška.To ne znači da si ti zadovoljan sa tim što si dobio niti da si to želeo, nego si jednostavno prihvatio realnost i krenuo linijom manjeg otpora da ne bi ostao sam.
Upravo tako, jer priroda (planeta) pokušava da te ubije, inače ne bi imalo potrebe da gradimo kuće u kojima se od iste (prirode) krijemoživot nije ništa drugo nego borba za resurse
nelažiNije tačno. Ja sam ružan a uvek lepe žene oko mene. Malo sam i priglup a na položaju sam. Džaba si otvarala temu![]()
kažuNe kažu ljudi džabe "rodi me majko sretnog pa me i u vodu baci".
netoćnoTi si draga djevojko samo malo razocarana svojim trenutnim ljubavnim i socijalnim statusom......Ima istine u svemu sto kazes ,ali kako budes zrelija vidjeces da nemozes zivot gledati u crno bijelo vec u nijansama i ostalih boja......Sreca prati hrabre,a sto se tice deckica,vratice se onaj sto ti je umakao,a oni obicno izaberu gore cure,kao sto i mi uglavnom izaberemo gore momke.....Mlada si,imas jos mnogo mnogo da naucis ......Glavu gore,ima toliko muskih koji cekaju na tebe.....Zene vise biraju za drustvo one istog materijalnog statusa...Cim si na Krsti,vjerujem da nisi praznoglava sponzorusa.......![]()
važi,da zapevamo ondanije
vreme nepostoji
japan nepostoji
to može uvijek! evo ja ću prva: zek zek dadulevaži,da zapevamo onda![]()