Velika prodaja malo korišćenih vozila u Beogradu - jp metro prodaje sluzbena vozila

argumentovano

Iskusan
Poruka
6.567
https://www.blic.rs/biznis/vesti/ve...nih-vozila-evo-ko-ima-pravo-na-ucesce/2bmjb6p

Licitacija već od 100 evra u dinarskoj protivrednosti​

Za sva ispravna vozila sa urednom servisnom dokumentacijom, njih 138, polazna suma licitacije je 11.700 dinara, a minimalna cena (rezerva ) ne postoji.

Sva vozila mogu se već od danas pogledati na Staroj Železničkoj Stanici Topčider.

138 vozila poseduje firma nepostojeceg posla
Tesko mi je i da okarakterisem sta su
138 majki im ...

https://www.blic.rs/biznis/vesti/ve...nih-vozila-evo-ko-ima-pravo-na-ucesce/2bmjb6p

Licitacija već od 100 evra u dinarskoj protivrednosti​

Za sva ispravna vozila sa urednom servisnom dokumentacijom, njih 138, polazna suma licitacije je 11.700 dinara, a minimalna cena (rezerva ) ne postoji.

Sva vozila mogu se već od danas pogledati na Staroj Železničkoj Stanici Topčider.

138 vozila poseduje firma nepostojeceg posla
Tesko mi je i da okarakterisem sta su
138 majki im ...
prodaju ih da bi kupili leteće automobile :p

Kuku , ko ce pre da kupi , ja koji nemam veze ili Marko koji non stop visi u mupu i overava kupljena vozila, i zdravi se sa policajcima...zena koja prima dokumenta mu radi svaki dan po 2h, a druga mladja se pomalo i pocese sa njim..
Kupio 20 komada i polako ih gura u legalno , a istovremeno kupuje nova....a ove kupio u inostranstvu....

Idealna aukcija za SNSovce...kao i za stanove kod izvrsitelja..

Јел ово првоаприлска шала? Само, датум је 2. април? :mrgreen:

JP Beograd Metro, nakon završetka radova na izgradnji metro linije M1 koja povezuje Prokop i Višnjicu, zbog ulaska u novu fazu radova na liniji M3 Prokop-EXPO2027, najavljuju veliku prodajnu aukciju korišćenih službenih vozila.

"Posebnu kategoriju čine lako havarisna ili neispravna vozila. Za njih je predviđena fiksna cena od 500 Evra u dinarskoj protivrednosti. Zbog velikog interesovanja, kupovina ovih vozila biće omogućena isključivo uz online prijavu, a budućeg vlasnika će izvući računar nasumično."

:lol::lol::lol:
srpski racunar, made in serbien...marke Milojko

Back