Velika pljacka banke

Teškom mukom (čitaj, mukotrpnim zavođenjem šefa policije) uspela sam da saznam, kako je neko "propevao" i da se za planove zna... :( ono što je info iz prve ruke, ništa se neće preduzimati
jer je još uvek neizvesno da li se stvarno nešto sprema ili je to samo trač ;) :lol:

Teškom mukom (čitaj, mukotrpnim zavođenjem šefa policije) uspela sam da saznam, kako je neko "propevao" i da se za planove zna... :( ono što je info iz prve ruke, ništa se neće preduzimati
jer je još uvek neizvesno da li se stvarno nešto sprema ili je to samo trač ;) :lol:
ja mislim da je vazno da otkrijemo ko je propevao,i da ga posaljemo da sleep with the fishes
za primer
nema zahebancije

Poslednja izmena:
Drage moje..vama ce trebati ovo ..ocigledno

loaded-desert-eagle-web.jpg

i dobro svi sedimo na jeftinim stolicama na rasklapanje u hangaru i cekamo da muvalo krene da crta po toj tabli... ako ovo cekanje jos malo potraje moracu da skinem ninja masku da bih jela, a onda moram sve da vas pobijem ;) ko vidi ninjino lice... i prica o tome umrece u najgorim mukama... :lol:

Sad mi pade na pamet: kako bismo mogle da se organizujemo, ovde ima toliko strucnjaka - strucnjacica - za sve i svasta. Hajde da mastamo kako bismo mogle da uposlimo sav taj talenat i energiju :) Da li ima dobrovoljaca? Ne moramo da pljackamo banku, mozemo da otmemo Bila Gejtsa i da trazimo otkupninu... hajde da pisemo scenario. Triler, all star cast :)

pa ja imam predlog..scenario
udjem u banku i pocnem da pricam o politici:D..i pricam pricam dok ne popadaju u nesvest od dosade i smora
a onda udjete vi drage moje koleginice i opajete banku
ja onda onesvescene polijem ovodm da se osveste i nastavim da pricam o politici:D
kako vam se svidja ideja a?:hahaha:

Back