LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
pa moze,to bi bila nasa zajednicka bitch

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Filka, bravo
Ko se javlja za šefa policije? A treba i glavni inspektor za organizovani kriminal .... a možda i krvne delikte![]()
Mogu li ja da budem profajler....![]()
Mogu li ja da budem profajler....![]()
ja mislim da je vazno da otkrijemo ko je propevao,i da ga posaljemo da sleep with the fishesTeškom mukom (čitaj, mukotrpnim zavođenjem šefa policije) uspela sam da saznam, kako je neko "propevao" i da se za planove zna...ono što je info iz prve ruke, ništa se neće preduzimati
jer je još uvek neizvesno da li se stvarno nešto sprema ili je to samo trač![]()
![]()
Oš protiv nas, pa da moram da te spaljujem![]()
ja mislim da je vazno da otkrijemo ko je propevao,i da ga posaljemo da sleep with the fishes
za primer
nema zahebancije
Imam i ja oružje.....Pogledajte prilog 54794
slabo, sestro, slabo ...
Drage moje..vama ce trebati ovo ..ocigledno
![]()
Pa šta ću borka...U Pileta pileće grudi...pardon..oružje.....
Bolje ja da ga "napičim" verbalno.....Efektnije je....I humanije....
PS. Volim noževe, puške i pištolje..noup.....
i dobro svi sedimo na jeftinim stolicama na rasklapanje u hangaru i cekamo da muvalo krene da crta po toj tabli... ako ovo cekanje jos malo potraje moracu da skinem ninja masku da bih jela, a onda moram sve da vas pobijemko vidi ninjino lice... i prica o tome umrece u najgorim mukama...
![]()
Pa idi u kuhinju i jedi..ili protni slamčicu kroz prorez.....![]()
nema proreza nindje disu na skrge![]()
Sad mi pade na pamet: kako bismo mogle da se organizujemo, ovde ima toliko strucnjaka - strucnjacica - za sve i svasta. Hajde da mastamo kako bismo mogle da uposlimo sav taj talenat i energijuDa li ima dobrovoljaca? Ne moramo da pljackamo banku, mozemo da otmemo Bila Gejtsa i da trazimo otkupninu... hajde da pisemo scenario. Triler, all star cast
![]()