Velika pljacka banke

jao vidi tema
e pa sad punim paprike,kako cu da mastam
uglavnom imam mnogo kvaliteta,ne znam koji da metem u prvi plan :lol:
evo recimo,ja stvarno dobro nisanim,i bila sam talenat u streljackoj sekciji,a kasnije i s maminim pistoljem sam pogadjala svaku praznu flasu
da nisanim jajca smotanih bankara,pliz pliz pliz
kosa mora da mi bude zalizana,da ne smeta
naocare prada
stikle,skroz u crnom i kozna jaknica
prvo mjaucem a onda samo dreknem skidaj gace
ups pogresan scenario
money or life
tako nesto

Ja uletim i kažem..stani,ne znaš ko te juri..i budem u ovom fazonu..:D..može?:per:

144696434(2).jpg
:lol: moze, moze! Opaka zena.

evo recimo,ja stvarno dobro nisanim,i bila sam talenat u streljackoj sekciji,a kasnije i s maminim pistoljem sam pogadjala svaku praznu flasu
da nisanim jajca smotanih bankara,pliz pliz pliz
kosa mora da mi bude zalizana,da ne smeta
naocare prada
stikle,skroz u crnom i kozna jaknica
prvo mjaucem a onda samo dreknem skidaj gace
ups pogresan scenario

money or life
tako nesto

:lol:
Linda - ubica neznog lica :) Da, i ja znam da imas mnoge talente, ti ces da budes ona divlja koju stalno moramo da krotimo :) Stalno hoces nekome da yebes kevu i da zoves na crtu i tako to... a mi: polako Linda, bice vremena i za to, kasnije...

Hehehe, kakva ekipa smišlja zločin!
Ovako: ja mogu da vam budem skupljač informacija, sa svojim fejsom prevarila bih i najokorelije kriminalce :D Ne upadam u oči, delujem nezainteresovano i naivno, pa mogu da se ušunjam gde god hoćete :cool:
Takođe sam spremna za akrobacije, duge treninge, trčanje i ostalo...
Ako želite, mogu da budem trener celoj grupi. Ima da mi budete prva liga!

Outfit je naravno causal kao i uvek: farke, maja i baletanke. Naivna devojčica koja bleji. :manikir:

A mogu da budem i vozač: vozim kao fanđo! :per:

OK, EliNS ce da nas trenira... i Donemileva ce da nam javi gde je kamp i poligon - skuplja informacije svakog vikenda pod maskom srecne domacice (a u stvari opaka naucnica sa fotoparatom u mindjusi). Nancy, da li si to vec stigla na prvi sastanak u trikou i sa slemom? Ti si ekcentricna clanica, dakle.

Sacekacu jos malo da se prijave i ostale ucesnice, pa da rezimiramo i napisemo pocetak filma :)

Poslednja izmena:
Odlično rukujem oružjem te sam za old school pljačku.Strategiju prepuštam drugima.Pade mi na pamet film italian job.Savršena pljačka sa sve MINNIE MORRIS/ima.Tako da bismo mogli da uradimo copycat pljačke odnosno ne moramo da izmišljamo toplu vodu.

:) dobrodosla!
i ja sam za old school, romanticnije je, a i nije nam se javila strucnjacica za kompjutere. Sa obzirom na veliki broj ucesnica, razmisljam o pljacki gde bi jedan deo ekipe izvodio neku spektakularnu diverziju, dok bi drugi deo ekipe tiho (kao macke) upadao u trezor, malo mucio i bicevao muske sluzbenike banke, iznosio lovu itd. Svidela mi se ona pljacka kroz bazen - podvodna akcija! je super, ja sam plivacica - u Sexy Beast. Ali opisi se, molim te - kako si stigla na sastanak?

E, da: treba nam jedna nadrkana (a sarmantna!) zena namcor da bude onaj strucnjak koji sve zna, ali mrzi ceo svet i nece da ucestvuje u pljacki - kod nje se obavezno ide kada nam je potreban pametan savet, oprema za prisluskivanje, lazne soske i tako to :) Da li se neko prepoznaje u ovoj ulozi?

cek ..imam jos jedan scenario..
nesto kao u RNRolli...
ruski tajkun (kod koga kao prevodilac radi neva)
sa parama podmazuje nekoga u vladi koji treba da mu ucini neku uslugu..
bla, bla bas nas briga, to za nasu pricu nije ni vazno..
za njega radi koto, koja mu vodi finansije i koja ce da uradi sve u svojoj moci..
da tricavih nekoliko milona evra..nestane u knjigama..
neva nam javlja mesto na kome mi stupamo na scenu, preuzimajuci kola i pare
od bed gay koji prenosi pare...
linda moze da nisani jajca..

Ja sam za, ali da opljackamo i banku (moze da bude banka tog tajkuna) - meni je to najveca zivotna zelja :)
Hajde prvo da se okupimo i dizajniramo - to je prva faza. Onda cemo na sastanku da razmotrimo sve mogucnosti.
Vec vidim da ce film imati nekoliko nastavaka :lol:

:) dobrodosla!
i ja sam za old school, romanticnije je, a i nije nam se javila strucnjacica za kompjutere. Sa obzirom na veliki broj ucesnica, razmisljam o pljacki gde bi jedan deo ekipe izvodio neku spektakularnu diverziju, dok bi drugi deo ekipe tiho (kao macke) upadao u trezor, malo mucio i bicevao muske sluzbenike banke, iznosio lovu itd. Svidela mi se ona pljacka kroz bazen - podvodna akcija! je super, ja sam plivacica - u Sexy Beast. Ali opisi se, molim te - kako si stigla na sastanak?

I like it. :worth:
fraj.jpg

Ovako samo u ženskom izdanju nešto poput G.I Jane. :)
Osim što dobro rukujem oružjem mogu da obezbedim poveću količinu istog.

Ja sam za, ali da opljackamo i banku (moze da bude banka tog tajkuna) - meni je to najveca zivotna zelja :)
Hajde prvo da se okupimo i dizajniramo - to je prva faza. Onda cemo na sastanku da razmotrimo sve mogucnosti.
Vec vidim da ce film imati nekoliko nastavaka :lol:
a ja citam "hajde prvo da se okupamo i dizajniramo" :lol: a jos nisam ni pomirisala ono vino sto me ceka na stolu
qq:hahaha:

Back