Velika pljacka banke

wc-001-72_copy2_1_-221x250.jpg

Žena koja pljačka banke sa stilom

Da, ona pljačka banke... ali bar to radi sa stilom! "Ovo je veoma neobično, zato što retko viđamo žene pljačkaše banaka, a još ređe viđamo dobro odevene pljačkaše banaka", rekao je Džej Bran (Jay Brunn), predstavnik za štampu FBI-a, govorivši o slučaju na kome trenutno rade. Naime, policija traga za ženom koja pljačka banke i koju su prozvali "bandit sa smislom za modu" zbog njene dobro odabrane garderobe i zanimljivog šešira. Pored toga, ona često nosi tašne koje po dezenu i dizajnu odgovaraju ostatku garderobe.

Ona je osumnjičena za tri pljačke u Mineapolisu i Sent Paulu. U sva tri slučaja je nosila široki crni slamnati šešir. U policijskom izveštaju je opisana kao žena "visoka 170 cm, teška 60 kg, nosi tamni slamnati šešir, belu bluzu, odelo sa pantalonama boje kestena, tamne visoke potpetice i maslinastu pletenu tašnu".
Na sledećoj pljački je nosila "crni slamnati šešir, svetlozelenu košulju i pantalone u istoj boji, uz tašnu boje breskve". Najprepoznatljiviji znak "bandita sa smislom za modu" je crni šešir koji se iz pljačke u pljačku ne menja. Ima onih koji smatraju da žena-pljačkaš želi da time prenese neku poruku, ali policajci iz Minesote još uvek nisu uspeli da donesu krajnji zaključak. Do tada, ostaje nam da se pitamo: Šta će "bandit sa smislom za modu" obući sledeći put? Predstavnici policije bi najviše voleli da to bude prugasto odelo.

Ako mogu ja, možeš i ti. :lol:
Ne smeš biti slaba. Ovo je životna prilika, a ti bi sve da upropastiš zbog cigareta? Cccc ...

p.s. Možeš da pripališ jednu, dve ... i to na muštiklu, i da privremeno promeniš marku cigareta.

deal!

nekako ne ide da okoreli kriminalci ne puse!

uh..ja bih mozda morala da se osisam...linja mi se kosa mnogo...znaci nosicu sigurno neku maramu, kacket ili sesir! uh, bas volim da nosim te modne detalje!

ja se uvek lozila na dijamante..:)
sta kazes na to da pljackamo npr ..Antwerpen..
nije bas originalno, uzimajuci u obzir da su ga do sada vec pljackali..
ali mastamo..jel' tako..
posto je to najveci centar za otkup dijamanata
i u njemu radi oko desetak firmi..
mogli bi da uzmemo u zakup lokal u centru..
a onda da isplaniramo kako da iskljucimo sigurnosni sistem...
(pis of kejk..narafski :lol:)
pljacka bi bila nesto nalik na Oceanovih 11, 12, 13...zavisno koliko nas ima
plus elementi nemoguce misije..(bar naslovna numera u pozadini :lol:)
i jel' mogu ja da budem lara croft :mrgreen:
ona je najpoznatija pljackasica grobnica...posle indija naravno :lol:

Kidnapovanje direktora otpada jer su obično bljak..ali oni što čuvaju trezor su hmmm..mogli bi njih da
ukombinujemo u transakciju zvanu,desna ruka levi džep..posle ih likvidiramo
nogom u...ccc...

:lol: placem od smeha - znala sam da ste sve u ovom fazonu!
Dijamanti zvuce dobro, mozda ih ima i u toj najvecoj i najopakijoj banci koju cemo pljackati? Da zadovoljimo sve prohteve :)
Molim devojke koje jos nisu opisale svoj ulazak u halu i modne detalje da se tome posvete - stajling je bitan, kako u zivotu tako i u zlocinu :)

Ti si toliko smotana, veštice, da te Ocean ne bi uzeo ni među svojih 111, 112, a
bogami ni među 113! :lol:

kojote..uz duzno postovanje tvojim godinama...
ko je tebe postavio da ocenjujes moju sposobnost
u bilo cemu..
ja sam ovde dosla...da se igram..
pa te molim da se suzdrzis od tih tvojih upadica...

edit: ocenanove sam uzela iz razloga sto u tolikoj velikoj grupi
niko nije bio taster, sto obicno bude u pljackama..
plus kluni me uopste ne interesuje..
ali zato prste dalje sve od breda...on je moj:per:

Poslednja izmena:

Back