sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite da li bi trebalo kazniti mudonje na polozaju zbog zloupotrebe jaja, jer zbog toga vrse diskriminaciju i mobing na radnicima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite da li bi trebalo kazniti mudonje na polozaju zbog zloupotrebe jaja, jer zbog toga vrse diskriminaciju i mobing na radnicima?
pa oni su ipak dosta ulozili u pumpanje tih jaja...
a tek odricanja...
glupo bi bilo da se sada oni tretiraju isto kao neki **kadzijice koji nikada nisu znali stisnuti jaja i videti dokle mogu da narastu.
nemoj tako.
![]()
Mnogi nisu od tih mudonja nista nisu stisli, nego su se nasli tamo sticajem okolnosti. Nemoj misliti da sve sto je slatkog ukusa da je i jestivo.
jel' oni imaju diplomu da su mudonje?
imaju.
jesam ja pisala tu diplomu?
nesam.
jel' sam ja kompetentna da suJmam u njihovu jajost ?
ne.
jel' sam ja policija za jaja pa da ja ispitujem sticaje i okolnosti?
nope.
ti kazes da imas velika jaja, svi ti verujemo i lepo se ophodimo prema tebi.
....
![]()
Uvlacis me u losu spiku. A ako ti dokazem da nisi u pravu, ni ti ni ja od toga nemamo nista.![]()
ma ja volem tebi da poshaljem
ali mi glup o samopa onda nesto i da kazem.
: onosrcezasimketa :
ma ja volem tebi da poshaljem
ali mi glup o samopa onda nesto i da kazem.
: onosrcezasimketa :
I dozivotno napipo.![]()
You spin me right round, baby
Right round like a record, baby
Right round, round, round![]()
Htedoh da zakatančim temu al hajde da ne kvarim Sinketu muvanje sa forumašicama...
Vratiću se malo kasnije da vidim kako napredujete....![]()
Muvanje? Ovo je druzenje. Pa kod mene to traje minutu, sto je smuvano smuvano, ne trosim ja vreme na gluposti.![]()
Pogledaš je, mrdneš obrvama, i ona padne u neOsvest.....![]()
Muvanje? Ovo je druzenje. Pa kod mene to traje minutu, sto je smuvano smuvano, ne trosim ja vreme na gluposti.![]()
slatka li je vlastHtedoh da zakatančim temu al hajde da ne kvarim Sinketu muvanje sa forumašicama...
slatka li je vlast