velicina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muskarci sa velikim djoksanom, koji ne mogu do kraja da stave u svoju damu su zaista nesrecni...nemaju potpun osecaj...pa valjda znas da muskarci uzivaju u recenici " Sad cu da ti ga nabijem do kraja " ....a i zene :mrgreen:

Ozbiljno, mislim da ako do kraja ne udje, nista od dooobre rabote. A malo je zena koje mogu enormno velikog da prime ...bez bola i sa uzivanjem :|

PIL ja ne poznajem ni jednu da joj nije ceo stao (ne moj vec od njenog tipa) imam dosta drugarica i normalno je da se iskustva razmenjuju.
sta reci o ribi kojoj vibrator od 30cm (uzela je crni posto voli camuge) ubacila sama sebi i nije bas mnogo stenjala i nije je bas bolelo? sama priznala ovo navedeno!!!! ja sam se zblanuo, ko nju da zadovolji? ajd ti sad

Znam kakav osjecaj ima zena, nego, mene je zanimao osjecaj koji ima muskarac!
Pitam se da li u sexu vise uziva onaj sa manjim, jer uspije dobar dio da mu stane, za razliku od ovog drugog!

Ne znam kakav bi bio osecaj muskarca kojni ga gurne do kraja a ne moze da pokrene matericu. Osecaj nemoci, verovatno. Necu valjda je da zenski deo ubedjujem u ono sto i same znaju. Pokreti dugacke kite pokrecu celu unutrasnjost sto i te kako intenzivira orgazam. A sad je drugo pitanje sto mnoge zene misle da je orgazam ko orgazam.Svaki isti.
Uostalom, falus je u svom kulturama simbol muske snage i plodnosti i na svim prikazima je dugacak.Simbolise koplje kao sinonim muskog oruzja.

PIL ja ne poznajem ni jednu da joj nije ceo stao (ne moj vec od njenog tipa) imam dosta drugarica i normalno je da se iskustva razmenjuju.
sta reci o ribi kojoj vibrator od 30cm (uzela je crni posto voli camuge) ubacila sama sebi i nije bas mnogo stenjala i nije je bas bolelo? sama priznala ovo navedeno!!!! ja sam se zblanuo, ko nju da zadovolji? ajd ti sad

Auuuuuu, pa ne znam mogu li vjerovati ovom...........znas li ti koliko je 30cm, koliko god ona bila elasticna!
Mada, sve je vise moguce!:roll:

Uopšte ne shvatam opterećenost, ali sasvim. Ako ti prija dovoljno je dugačak i debeo, ako ne prija ne valja. I tu je kraj. Pa nije vajda da neko pre seksa premeri, pa kaže e može ili ne može. Meni su te priče na LjiS-u jednako besmislene i čudne kao one teme na politici o Kosovu. Sve isto, a nigde smisla.

I tako se moja Anita lozila na Zlaju, kao nenormalna... Popela se na glavu, dubila na trepavicama, dok ga nije osvojila... A onda jednog dana dodje i rece mi da ga je ostavila... Pa, zasto, pitah je ja?
A ona mi isprica kako je pratio kuci jednog kisnog dana, kako su se ljubili na kisi i u naletu strasti uletjeli u jedan haustro da se kresnu, po prvi put... A onda, shok! Kad ga je izvadio, nije se imalo sta vidjeti! Ona se u momentu ohladila...
Ja je izgrdih - kako mozes da budes takva, nije sve u velicini, nemoj da budes tako povrsna...
A ona me pogleda onako tuzno, skoro pa pseci i rece - Ali, on mi cijelu stane u ruku... I pokazujuci mi to, u saku skupi svoju malu zensku ruku... Eto tako je to bilo...

Mozda ima zena koje i ovo mogu, ali sam sigurna da vecina ne moze!
Nisam strucna, ne znam koliko je vagina u stanju da se razvuce, ali 22cm moze da primi jedino ako nije cvrsto stanje, pa se isprevija, ili sta vec........................
15tak cm (+/- 2 cm).
Baš kolika je i veličina prosečnog penisa (+/- 2 cm).
Govorim o beloj rasi, kod crne rase je sve nešto malo veće, kod žute rase malo manje...
Tako da se sve to lepo uklopi. :-)

I tako se moja Anita lozila na Zlaju, kao nenormalna... Popela se na glavu, dubila na trepavicama, dok ga nije osvojila... A onda jednog dana dodje i rece mi da ga je ostavila... Pa, zasto, pitah je ja?
A ona mi isprica kako je pratio kuci jednog kisnog dana, kako su se ljubili na kisi i u naletu strasti uletjeli u jedan haustro da se kresnu, po prvi put... A onda, shok! Kad ga je izvadio, nije se imalo sta vidjeti! Ona se u momentu ohladila...
Ja je izgrdih - kako mozes da budes takva, nije sve u velicini, nemoj da budes tako povrsna...
A ona me pogleda onako tuzno, skoro pa pseci i rece - Ali, on mi cijelu stane u ruku... I pokazujuci mi to, u saku skupi svoju malu zensku ruku... Eto tako je to bilo...

A ta tvoja je zesca glupaca, mozda se coveku nije ni digao na nju.

Uopšte ne shvatam opterećenost, ali sasvim. Ako ti prija dovoljno je dugačak i debeo, ako ne prija ne valja. I tu je kraj. Pa nije vajda da neko pre seksa premeri, pa kaže e može ili ne može. Meni su te priče na LjiS-u jednako besmislene i čudne kao one teme na politici o Kosovu. Sve isto, a nigde smisla.

Da si musko shvatila bi kako se covek oseca bedno kada zafali. Jedna mi je rekla da je bila sa tipom od 23 cm i hteo sam dupe svoje da pojedem i pored svojih 20.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back