j'bt, šta nedostatak seksa napravi od čoveka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није.
Лагаће те да јесте али није...
Свеједно је ако је леп...
bas tako
ali, ako ga voli, voljece i njegov penis... takoreci peniscic
Dali je dovoljna velićina penisa 14cm... imam 19 god. i jos nisam imao spolni odnos zanimam me jeli to dobra velićina???? i dali cure vise vole neobrezanog ili obrezanog?????
ma tu sam ja nego cenim ga da nema svrhe nastavljati diskusiju.
tudja stvar je da li će neko da skrene ili ne, svako ima svoje probleme.
Nemoj da oplakuješ kad nisi htela da pomogneš.j'bt, šta nedostatak seksa napravi od čoveka
Masturbacija kod muškarca nema veze sa onom kod vas - za nas je to poželjnije.eeee, ali i masturbacije....
normalna ti je velicina, rileks.
ja ne volim obrezane.
Nemoj da oplakuješ kad nisi htela da pomogneš.
a kako ja da ti pomognem?
sad nikako meni treba krv device...
još samo taj sastojak...
tu su krilce slepog miša, mačje oko, zekina šapa, dve gljive ludare, nivea ulje za sunčanje, krastavac, znak sa mercedesa...
http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=914
a ja došao na pogrešan forum...
cure ne vole nista manje od 25cm to valjda treba da znas. Ako imas obrezanog ciku onda vise vole neobrezanog, ako je neobrezan onda vise vole obrezanog . Zaro nismo vec stekli phD u ovim pitanjima![]()
14 cm? Malo malo....
To ti je oko 5.5 inca a prosek je 6-6.5 inca (15.3-16.5)
Udjem na ozbiljni deo,i evo na kakvu temu naletim![]()
okej je mada realno nemoj da se iznenadiš i kompleksiraš kad bude bilo žena koje će ti na fin ili nefin način staviti do znanja da im je mali i da im ne paše, a biće ih
otkud pitanje o obrezivanju? u našoj sredini i kulturi uglavnom je 99 posto sa kapicom i tako i treba da ostane!
okreni obrni tu nema pomoći
samo ga stavi u pogon ZABOGAAA
Dali je dovoljna velićina penisa 14cm... imam 19 god. i jos nisam imao spolni odnos zanimam me jeli to dobra velićina???? i dali cure vise vole neobrezanog ili obrezanog?????
A ti lepo uzmi lenjir, pa izmeri te colove (1 col iliti inch jednako 2.5Cm) i gurni u svoju ribu pa nam javi koliko si uspela a koliko ti ostalo napolje.
Inače, čak i one koje misle o velikom kad su im pokazali slike nakon ankete smatraju da je 14 veliki
Valjda su mislile na ono kad su bile male pa videle na moru...
Znači strašno koliko žene nemaju osećaj za prostor i orijentaciju...