velićina penisa....

sto se tice cune rodjace, nije bas uputno da se hvalis. Ali mislim da je bitnija vestina, od same velicine. Recimo ako ti kazem da je 15,4cm evropski prosek, ti se snadji ;)
Obrezan vs neobrezan je samo stvar ukusa koji je vrlo individualan. Ali ono sto je najbitnije je da li je to tebi bitno. Cuo sam raznih prica kako su se ljudi obrezivali samo da bi u tome zadovoljili devojku/zenu, sto je po meni cista ludost. Budi ono sto jesi, i pitaj strucnijeg lekara koliko je to uputno (odgovor vec znas da ce biti negativan)

Ako jedan urolog predloži obrezivanje, znači da ga mrzi da pomogne pa uzmi sledećg.
Na googletu ćeš na stranim forumima naći itekako stručna objašnjeja zašto je to štetno.
Čak i to što imaš 19 godina i eventualni problem sa prevlačenjem se ponovo rešava - drkanjem odnosno vežbanjem kožice. Za početak dovoljno je da bude prevučen u opuštenom stanju ali isto tako je bitno da se kžica i vrati kad ti to hoćeš.
Postoje specijalne kreme koje omekšavaju zaštitu muškog polnog organa tako da budi oprezan sa suludom idejom.
Najmanje su stručni lekari opšte prakse koji dele savete ko cigani ispred crkve.

Dali je dovoljna velićina penisa 14cm... imam 19 god. i jos nisam imao spolni odnos zanimam me jeli to dobra velićina???? i dali cure vise vole neobrezanog ili obrezanog?????
U 19 sam imao 17,5cm...i bio je veliki vršnjakinjama, sad' je matorkama taman

cure ne vole nista manje od 25cm to valjda treba da znas. Ako imas obrezanog ciku onda vise vole neobrezanog, ako je neobrezan onda vise vole obrezanog . Zaro nismo vec stekli phD u ovim pitanjima :think:
...mislim da samom registracijom na forum raste minimum na 25cm...
mada je mene nešto zeznulo, izgleda zato što nisam koristio svoj mail : (((

a što bi na temi o penisu pričali o ljubavi? ja govorim o funkciji :lol:
služi za sex, ako se ne koristi-nema funkciju koja je tako bitna.
o mokrenju neću da diskutujem, za to ti ne treba tvrd.
problem nastaje kad prestane da bude tvrd, a to sve zato što se ne koristi dok može.
fora je što ga više koristiš-duže ti traje... mislite o tome... :zper:

a što bi na temi o penisu pričali o ljubavi? ja govorim o funkciji :lol:
služi za sex, ako se ne koristi-nema funkciju koja je tako bitna.
o mokrenju neću da diskutujem, za to ti ne treba tvrd.
problem nastaje kad prestane da bude tvrd, a to sve zato što se ne koristi dok može.
fora je što ga više koristiš-duže ti traje... mislite o tome... :zper:

A zar nije čuvanje bolja stvar?
Da ga niko ne maltretira u svoje pokvarene svrhe...
Mislim ono, ostaje osetljiviji, nama lepše...

I eto, saint nam je odgovorila otkud majčinska potreba za higijenom dečaka odnosno šta se tu krije...
Ako njoj nestručnoj ne uspe da odlepi kožicu sa kažiprstom i palcem držeći pišu sa strane ikao je kožica slepljena sa glansom na široj površini (tako da palac treba odozgo a kažiprst odozdo) one bi da dete ima važniju funkciju sa 2-3 godine života - bole ih za upropašten osećaj uživanja...
i proceduru mučenja koja je zapravo BDSM... i krvarenjima u kupatilu... iz organa za koji naučile dete da je to nešto posebno... sa nadimcima... krvari pa šta i žene imaju menzis... nije to ništa... prijateljica uspela... mora i ova... treća odustala pa vodila direktno na sečenje... držala mu nogice... nju više bolelo nego dečaka... zaboraviće on to jer je mali... kako da ne...
One znaju zašto to treba. Detetu ne treba objasniti, malo je ali nije malo da mu se seče. Niti ga pitaju da li dozvoljava da mu se seče telo.
Funkcija je bitnija...beš nervne završetke... do treće godine ili ništa... ne boli to dečake oni urlaju bezveze, to je tako mali organ kako to može da boli proporcionalno? Pa nije to klitoris... funkcija je bitnija... Srbija...
Iako je mali milon žena obrezan one to ipak ne bi radile sebi i svojim ćerkama iako je funkcija vagine da rodi a ne da uživa.... penis mora da trlja a ne da uživa... zato kasapite dečake kad god stignete... kažite im kad odrastu - nije moglo... iako može do 18-te...

Poslednja izmena:
ma otkud tebi da sam ja to mislila od malena detetu raditi?
molim te, kad prestaneš da budeš opterećen dečijim prepucijumom tad da pričaš.
ja govorim o vremenu kad dete udje u pubertet kad treba samo da si navlači kožicu
preko glavića, a ne o maltretiranju deteta dok je malo, jer sam za toliko imala pedijatriju
u srednjoj školi za razliku od tebe koji se preko interneta školuješ.

znači smorio si sve sa tim prepucijumom. :roll:
ako ti sad kad treba ne koristiš svoju stvarčicu to nije dobro.
jer možeš da dobiješ rak prostate u većem % nego oni koji imaju redovne odnose.
i isto tako ljudi koji imaju redovne odnose odlažu time impotenciju.
postoje i na internetu članci pa prostudiraj malo.

ma otkud tebi da sam ja to mislila od malena detetu raditi?
molim te, kad prestaneš da budeš opterećen dečijim prepucijumom tad da pričaš.
ja govorim o vremenu kad dete udje u pubertet kad treba samo da si navlači kožicu
preko glavića, a ne o maltretiranju deteta dok je malo, jer sam za toliko imala pedijatriju
u srednjoj školi za razliku od tebe koji se preko interneta školuješ.

znači smorio si sve sa tim prepucijumom. :roll:
ako ti sad kad treba ne koristiš svoju stvarčicu to nije dobro.
jer možeš da dobiješ rak prostate u većem % nego oni koji imaju redovne odnose.
i isto tako ljudi koji imaju redovne odnose odlažu time impotenciju.
postoje i na internetu članci pa prostudiraj malo.

Kad god se pomene na ovom forumu obrezivanje muškarca odmah ću o funkciji prepucijuma i ženskom poznavanju (K)urologije.
Prepucijum je važan muškarcu a ženi samo glavić koji ionako otupi a pogotovo ako je bez prepucijuma sa nervnim završecima.

Aaaaa.... znači da odem na Adu i da vičem - ženske karajte me da ne dobijem rak prostate...
E pa sele vidi ovo, drkanjem prostata radi.. čak se preporučuje ta aktivnost i oženjenima kojima je dojadila ženina vulva tj tretiraju je kao incest...

a ******* zbog moje potencije se zove silovanje i kažnjava se inače bih rado ja to zbog svog zdravlja... rado bih ja sebe spasio impotencije pre 80-te godine... zamisli napunim 72 a neće mi se digne?

Poslednja izmena:
Kad god se pomene na ovom forumu obrezivanje muškarca odmah ću o funkciji prepucijuma i ženskom poznavanju (K)urologije.

Aaaaa.... znači da odem na Adu i da vičem - ženske karajte me da ne dobijem rak prostate...
E pa sele vidi ovo, drkanjem prostata radi.. čak se preporučuje ta aktivnost i oženjenima kojima je dojadila ženina vulva tj tretiraju je kao incest...

a ******* zbog moje potencije se zove silovanje i kažnjava se... rado bih ja sebe spasio impotencije pre 80-te godine... zamisli napunim 72 a neće mi se digne?
dušo pa ti masturbiraj ako nemaš devojku, samo nemoj nadr'kan da ovde drviš o prepucijumu i prostati, znam i kako šta radi kod vas muškaraca, ne brini ti za mene.
A pazi ovo i to bez zezanja... kome se ne diže baš uvek i to sa 20 godina u 25-oj će capne od srca...
erekcija je znak i da sa čukom nešto nije u redu... najava i pet godina unapred...

da, naravno da jeste. ali normalan zdrav muškarac koji koristi svoju stvar redovno,
ima veće šanse da odloži impotenciju.
ako ti nešto nije jasno pročitaj moje postove ponovo.

Nije slovna greska...nego je lik iz zemlje sto ima crvenu zastavu sa nekom crnom pticicom:mrgreen: i obrezan je,samo ga zanima misljenje..ali ok,to su takvi obicaji kod njih:mrgreen:

Saučešće zbog ojadjene piše...
Samo 2% muških bi trebalo da bude obrezano prema antropolškim pregledima dečaka...
Ušli smo u 21. vek a živimo još u pećinskom dobu...

Seckanje, ušivanje, raduju se okolo... a niko ti ne garantuje vulvu kad ti poželiš...

Usput ovi što imaju kožicu a pogotovo kićankicu... nek je stisnu sa dva prsta tako da se ne pomera preko glavića dok drugom rukom pomerate ostatak kožice (ispod glavića)...
jel da da ništa ne osećate?
Od ovog tenutka mora da radi mozak...

dušo pa ti masturbiraj ako nemaš devojku, samo nemoj nadr'kan da ovde drviš o prepucijumu i prostati, znam i kako šta radi kod vas muškaraca, ne brini ti za mene.

da, naravno da jeste. ali normalan zdrav muškarac koji koristi svoju stvar redovno,
ima veće šanse da odloži impotenciju.
ako ti nešto nije jasno pročitaj moje postove ponovo.

Aman ne petljaj se kad pričamo o muškim genitalijama...
Imaš tamo na ženskom delu - šta kuvate danas...
Ti studiraš medicinu, ali onda će ove kokoške što još studiraju svoj organ da te iz pakosti podrže na temi koja je muška...
Znam da je vama ženama bitno da imate što pre funckionalan racku, ali zahebi ako je metoda radikalna.

I ebe mi se za potenciju. Pre strada čuka kod usamljenog muškarca nego kita.
Nema površinskog krvotoka koji proradi tokom vaćarenja i ljubakanja...
E sa tim krvotokom nam se jača srčani mišić plus nam se diže kita pred ribom.
Impotencija je uglavnom psihičke proirode a čuka je nešto što nije baš izlečivo.

Poslednja izmena:

Back