Velemajstor politike: Aleksandar Vučić obojenu revoluciju pretvorio u nijemi crno-bijeli film!

To je bilo hipoteticko pitanje pročitao sam pravilnik.pa onda predji među obične robove daj ostavku na sefovsku funkciju ako ces da daješ stalne političke komentare.
Sta te briga ionako volonteras samo...
Neće da me otpuste
:mrgreen: mora neko i da komentariše a ne samo da briše i kažnjava ;)

U trenutku kad su pomislili da su okružili kralja, shvatili su da nikada nisu ni bili u igri — već u njegovoj zamci.

I tada je Vučić povukao završni potez. Bez vike. Bez panike. Bez potrebe da dokazuje bilo što. Samo tiho, precizno, neumoljivo.

Šah-mat.

Ne samo obojenoj revoluciji. Već cijelom modelu izvoza haosa.

https://borba.me/velemajstor-politi...voluciju-pretvorio-u-nijemi-crno-bijeli-film/

Antihristi uleteli u zamku haha.
Slobodno menjaj naslov knjige.
Kako sam pobedio antihrista odlican naslov haha
nie tebi lako bajo moj

To je bilo hipoteticko pitanje pročitao sam pravilnik.pa onda predji među obične robove daj ostavku na sefovsku funkciju ako ces da daješ stalne političke komentare.
Sta te briga ionako volonteras samo...
Pa ako je neko moderator nije time lisen misljenja i prava na slobodu izrazavanja.
btw moderator sluzi forumu a ne tebi, tako da stoga nije tu sa ciljem da udovoljava tvojim zahtevima.

znaci milion ljudi se ovajdilo od sns-a?

:hahaha1:

pa ti si ludji sa svakim sledecim postom

**nego, sta ti bi, zar me nisi blokirao? :think:

не само да се овајдалио већ се у већој мањој мери овајдава ..

То је цео подскуп оних 'нутралне/их' .. а и оних које/и су 'за протест' али 'само у граници плезира ' 'но негативити '

Гојимо се од грехова и од блата

Развило се црно време опадања,
Набујао шљам и разврат и пороци,
Подиг’о се трули задах пропадања,
Умрли су сви хероји и пророци.
...

Прогледале све јазбине и канали,
На високо подигли се сутерени,
Сви подмукли, сви проклети и сви мали
Постали су данас наши суверени.
...

Back