- Poruka
- 33.097
Jer ni modovi nemaju opciju da uvedu ignore za pojedine...Zasto ne mogu da uvedem opciju da mogu da stavim na ignore pojedine modove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer ni modovi nemaju opciju da uvedu ignore za pojedine...Zasto ne mogu da uvedem opciju da mogu da stavim na ignore pojedine modove?
Tamo verovatno odma daju ostavke, idu na robije, ovde se pojave na tv i vredjaju narodIspred austrijskog parlamenta nema Ćacilenda
Pogledajte prilog 1762429
To je bilo hipoteticko pitanje pročitao sam pravilnik.pa onda predji među obične robove daj ostavku na sefovsku funkciju ako ces da daješ stalne političke komentare.Jer ni modovi nemaju opciju da uvedu ignore za pojedine...
Neće da me otpusteTo je bilo hipoteticko pitanje pročitao sam pravilnik.pa onda predji među obične robove daj ostavku na sefovsku funkciju ako ces da daješ stalne političke komentare.
Sta te briga ionako volonteras samo...
nie tebi lako bajo mojU trenutku kad su pomislili da su okružili kralja, shvatili su da nikada nisu ni bili u igri — već u njegovoj zamci.
I tada je Vučić povukao završni potez. Bez vike. Bez panike. Bez potrebe da dokazuje bilo što. Samo tiho, precizno, neumoljivo.
Šah-mat.
Ne samo obojenoj revoluciji. Već cijelom modelu izvoza haosa.
https://borba.me/velemajstor-politi...voluciju-pretvorio-u-nijemi-crno-bijeli-film/
Antihristi uleteli u zamku haha.
Slobodno menjaj naslov knjige.
Kako sam pobedio antihrista odlican naslov haha
AhaNeće da me otpuste
mora neko i da komentariše a ne samo da briše i kažnjava
![]()
vidim po pristrasnosti da si bio od onih koji su se ovajdili privatizacijom![]()
Pa ako je neko moderator nije time lisen misljenja i prava na slobodu izrazavanja.To je bilo hipoteticko pitanje pročitao sam pravilnik.pa onda predji među obične robove daj ostavku na sefovsku funkciju ako ces da daješ stalne političke komentare.
Sta te briga ionako volonteras samo...
Normalno ni mojim ni tvojim ni ciljevima janka markovića nekog.Pa ako je neko moderator nije time lisen misljenja i prava na slobodu izrazavanja.
btw moderator sluzi forumu a ne tebi, tako da stoga nije tu sa ciljem da udovoljava tvojim zahtevima.
Bio sam ja na sportu moderator pa me mrzelo da stalno pratimNeće da me otpuste
mora neko i da komentariše a ne samo da briše i kažnjava
![]()
dabomeNormalno ni mojim ni tvojim ni ciljevima janka markovića nekog.
znaci milion ljudi se ovajdilo od sns-a?Види се по пристрастности да си један од 1 000 000 који су се овајдили Вучићизацијом
znaci milion ljudi se ovajdilo od sns-a?
pa ti si ludji sa svakim sledecim postom
**nego, sta ti bi, zar me nisi blokirao?![]()
znaci milion ljudi se ovajdilo od sns-a?
pa ti si ludji sa svakim sledecim postom
**nego, sta ti bi, zar me nisi blokirao?![]()
priznaj da ga potajno siljis na nas sns botoveОво https://forum.krstarica.com/members/pertowic.437996/ignore је више као локатор....
priznaj da ga potajno siljis na nas sns botove![]()
Ne vidim vezu između ove slike i onog na šta si ostavila komentar.Ispred austrijskog parlamenta nema Ćacilenda
i Tramp laze al mu niko ne veruje.............ovom nasem 85 posto veruje.Таква 100% интелектуална громада, а тако провидно лаже!?
Pa onako izgleda parlament u Beču, trenutno. Je li vidiš ti negde šatore?Ne vidim vezu između ove slike i onog na šta si ostavila komentar.
E da je samo knjiga hahaКњига је требала одавно да буде штампана.
Очигледно да је неће ни бити, као што лојалисти не постоје, не постоји ни књига.
Ako je trenutno nije vecno.Pa onako izgleda parlament u Beču, trenutno. Je li vidiš ti negde šatore?
Nema ni blokada na fakultetima, ulicama, nema plenuma. Za takve stvari policija prvo bije pa pita ko si. To je demokratija, poštovanje zakona.Ispred austrijskog parlamenta nema Ćacilenda
Добро је да Вучић испуњава обећања па чекамо жељно књигу.E da je samo knjiga haha
Mozda prvi deoДобро је да Вучић испуњава обећања па чекамо жељно књигу.