Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

HAHAHA!
Svaka chast za komentar.
Pa "Obrazovci" samo i znaju da se igraju Rimljana i Varvara.
Uzgred ne znaju da li su Romljani ili Arijevci ( Arijevci - pra narod sa prostora Irana ) :P

„Onomad sam gledao na televizoru... Jel znaš ti, nesrećo, da su Srbi najstariji narod. Dok su Švaba... i Englez... i Amerikanac pre...šesto godina, jeli svinju s rukama, mi (Srbi) smo imali ovo (pokazuje na viljušku). Na srpskom dvoru mi s viljuškom boc, a Švaba s rukama, usta ga *****!

:super::rotf:

Ja ne znam kakva su ovo sredstva za uspavljivanje svesti kad su se bosanski muslimani pokazali i dokazali kao pljačkaši,mesari i ubice.Ko im veruje nek' ide da živi kod njih.

Misoni nemam pojma koje si godiste ali si jako nezreo sa takvim stavom necemo daleko stici ni vi ni mi a pogotovo vi koji na sve moguce nacine zelite da od Bosne napravite palestinu u srcu Evrope no medjutim to vama nije uspjelo ni 92 a radili ste na tome i jos uvijek radite,slazem se s tobom da je bilo pojedinaca koji su svasta radili ali njih nepismenih ima na svim stranama i nalaze se u Hagu a neki se jos uvijek kriju pa prema tome nemoj ba prazne price pricati zna se koje napravio genocid i oni koji su ga napravili priznali su ( muslimani napravili genocid sami sebe klali,udarali tupim predmetima u lobanju,djeca se igrala ratnika pa se sama medjusobno poubijala) otvori oci.Medjutim bez obzira na priznanje umjesto da se preispitaju neki stavovi i dalje odredjene grupe idu ka radikalizaciji.Po svaku cijenu se zeli napraviti drzava u drzavi e pa malo sutra,perfektno tempirano u vrijeme recesije, mada je na svim ovim nasim prostorima recesija prisutna odavno...bice belaja .Cuj Bosna savez drzava kao rspala se Jugoslavija pa tako treba i Bosna ..medjutim cinjenica je nepobitna da je ta ista BiH postojala i prije kojekavih Jugoslavija .Ocigledno je da ste svi bili ljubomorni na Bosnu zbog toga sto smo imali i jos uvijek imamo multietnicnost u svakom smislu te rijeci i sam sam dijete mjesovitog braka otac ,mesar musliman i majka iz porodice pravoslavaca ..sram te bilo misoni ti si cinik ti koji u jednom covjeku vidi sve ostale.Gdje je moderator,zasto ne zaustavite ovo nacionalisticko presheravanje doticnog gospodina misonia.

Poslednja izmena:
„Onomad sam gledao na televizoru... Jel znaš ti, nesrećo, da su Srbi najstariji narod. Dok su Švaba... i Englez... i Amerikanac pre...šesto godina, jeli svinju s rukama, mi (Srbi) smo imali ovo (pokazuje na viljušku). Na srpskom dvoru mi s viljuškom boc, a Švaba s rukama, usta ga *****!

:super::rotf:

а када је настао српски народ?
да није настао из усташа?

а када је настао српски народ?
да није настао из усташа?

Брате...ови ко овај ЗемљаКрембила..су они који Србски народ држе у филму јада, неспособних и послушне раје...те се фасцинирају са варварима из европе ...а заборављајуда је Србија била Европа, када су ови на ливади спавали...али нема их пуно...

Misoni nemam pojma koje si godiste ali si jako nezreo sa takvim stavom necemo daleko stici ni vi ni mi a pogotovo vi koji na sve moguce nacine zelite da od Bosne napravite palestinu u srcu Evrope no medjutim to vama nije uspjelo ni 92 a radili ste na tome i jos uvijek radite,slazem se s tobom da je bilo pojedinaca koji su svasta radili ali njih nepismenih ima na svim stranama i nalaze se u Hagu a neki se jos uvijek kriju pa prema tome nemoj ba prazne price pricati zna se koje napravio genocid i oni koji su ga napravili priznali su ( muslimani napravili genocid sami sebe klali,udarali tupim predmetima u lobanju,djeca se igrala ratnika pa se sama medjusobno poubijala) otvori oci.Medjutim bez obzira na priznanje umjesto da se preispitaju neki stavovi i dalje odredjene grupe idu ka radikalizaciji.Po svaku cijenu se zeli napraviti drzava u drzavi e pa malo sutra,perfektno tempirano u vrijeme recesije, mada je na svim ovim nasim prostorima recesija prisutna odavno...bice belaja .Cuj Bosna savez drzava kao rspala se Jugoslavija pa tako treba i Bosna ..medjutim cinjenica je nepobitna da je ta ista BiH postojala i prije kojekavih Jugoslavija .Ocigledno je da ste svi bili ljubomorni na Bosnu zbog toga sto smo imali i jos uvijek imamo multietnicnost u svakom smislu te rijeci i sam sam dijete mjesovitog braka otac ,mesar musliman i majka iz porodice pravoslavaca ..sram te bilo misoni ti si cinik ti koji u jednom covjeku vidi sve ostale.Gdje je moderator,zasto ne zaustavite ovo nacionalisticko presheravanje doticnog gospodina misonia.
Batali ovu patetiku i priču o multietičnosti kad Srba u federaciji skoro i da nema,a pokrali ste i popalili sve čega ste se dohvatili da je srpsko.I sam sam poreklom iz Bosne i savetujem vam da te ljigave pričice prodajete Hrvatima,oni vole takav nastup i pristup.Kao što ste pre par stotina godina postali muslimanima sad možete da prisegnete Papi,promenite bogomolje i mirna Bosna.

Batali ovu patetiku i priču o multietičnosti kad Srba u federaciji skoro i da nema,a pokrali ste i popalili sve čega ste se dohvatili da je srpsko.I sam sam poreklom iz Bosne i savetujem vam da te ljigave pričice prodajete Hrvatima,oni vole takav nastup i pristup.Kao što ste pre par stotina godina postali muslimanima sad možete da prisegnete Papi,promenite bogomolje i mirna Bosna.

-+Ti porijeklom iz Bosne hahahahh

Dovoljno je da kazes da je sa teritorije danasnje federacije muslimana i hrvata protjerano 550 000 Srba a samo iz Sarajeva 180 000 zznaci najvece etnicko ciscenje u evropi
niko nemoze podjeliti srbe ,drina nikadqa nece biti granica

Браво Брате....тако и јесте!

А да се присете Браћа у Ц,Србији...
Moja priča se zove Dragan Josipović. Starešina Vojske Republike Srpske, komandant slavne brigade Sarajevsko-romanijskog korpusa. A tamo negde, u Srbiji, u pitomoj Vojvodini, njegove četiri devojčice. Heroj, vitez i Sinđelić, komandant slavne Ilijaške brigade, udarna pesnica, čelik i srce bitke za Drinu i Goražde, osvetnik drinskih krvavih talasa. Ovo je moja priča o jednom čoveku, o živom heroju, heroju rata, koji čuva Srpstvo svom silinom vekova i krvlju predaka. Od njega se neprijatelju krv ledi. Čovek, otac četiri devojčice, došao je da se bori za srpski narod.

http://www.arrma.co.yu/lobi/Naslovi/Dnevnik_ratnog_hirurga/Dnevnik_ratnog_hirurga_6.htm

Poslednja izmena:
стиже нам нови еу шаман...да нам загорча живот...

СОЛАНА: ЕУ СЕ ДОГОВОРИЛА ОКО НОВОГ ПРЕДСТАВНИКА У БиХ
Политика - Пре 10 сати

БРИСЕЛ - Високи представник Европске уније за спољну политику и безбедност Хавијер Солана изјавио је да су су се шефови дипломатија ЕУ на састанку у Бриселу договорили ко ће бити нови високи представник у Босни и Херцеговини, али није желео да открије његово име.

Према неименованим дипломатама ЕУ, на које се позива британска агенција, шефови дипломатија Уније постигли су сагласност да за новог представника међународне заједнице у БиХ предложе аустријског дипломату Валентина Инцка.

Солана је објаснио да Савет министара ЕУ сада треба да размени мишљење о свом кандидату са преосталим чланицама Савета за примену мира у БиХ, у којем, поред ЕУ, седе представници САД, Русије и Турске.

Савет за примену мира у БиХ чини 55 земаља и међународних организација које надгледају спровођење мировног процеса у тој бившој југословенској републици.

Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност рекао је да је размена мишљења са Саветом за примену мира у БиХ већ почела и додао да ће "до сутра то бити готово".

Инцко је аустријски амбасадор у Словенији.

До промене у Канцеларији високог представника у БиХ долази након недавног именовања њеног последњег шефа Мирослава Лајчака за министра спољних послова Словачке.

Медији у БиХ преносили су да је за функцију новог високог представника у БиХ виђен британски дипломата Емир Џонс Пери, али да се његовом именовању противи Русија.

Име новог високог представника у БиХ требало би да буде познато до 1. марта.

Тунел брисати из туристичке понуде Сарајева

БРAТУНAЦ - Удружење логораша из Aустралије затражило је од ФБиХ да из туристичке понуде града Сарајева избришу тунел Добриња - Бутмир, те да обуставе туристичке и посјете дипломатских делегација објекту, за који логораши тврде да је мјесто злочина.

У писму достављеном медијима, које је потписао предсједник удружења Миливој Глигоревић, истиче се да је током градње тунела погинуо и рањен велики број српских заточеника.

- Тунел Добриња - Бутмир је жива рана преживјелих логораша и вјечно мјесто злочина. Приликом градње погинули су Славиша Капетина, Ранко Варагић, Милан Крстић, Мика Aндрић, Горан Aндрић и многи други логораши, који нису преживјели ужасне психичке и физичке тортуре - наведено је у писму, у којем се подсјећа да су тај тунел, за потребе Aрмије БиХ, под принудом, копали и градили Срби из логора "Силос" и "Храсница" од априла до августа 1993. године.

Бивши логораш Дане Боровић сјећа се да су у ноћи између 23. и 24. априла, уз свјетлост свијећа, почели да граде подземну саобраћајницу испод писте сарајевског аеродрома, који је био под контролом Уједињених нација.

Логораши, којима је омогућено да се иселе у Aустралију, истичу да је психофизичко малтретирање Срба у бошњачким логорима "превазишло све норме људског понашања", те да је било далеко од правила и оквира Женевске конвенције.

- Као живи штит били смо изложени животној опасности. Наши чланови још памте тортуре и страдања, те због тога упозоравамо да тунел мора бити обиљежен као мјесто злочина, а не туристичка атракција Сарајева - наведено је у писму логораша.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/...el-brisati-iz-turisticke-ponude-Sarajeva.html

SIPA не ради по закону

СAРAЈЕВО - Члан Заједничке комисије за одбрану и безбједност оба дома Парламентарне скупштине БиХ Мирко Околић рекао је да ће затражити детаљне информације шта се у SIPA дешава, истичући да сматра да ова институција не ради по закону.

- Све ово што сада имамо су информације или телефоном или из медија. Залагаћу се за законитост рада SIPA, а ово што је рађено сматрам да није урађено по закону. SIPA и све друге државне институције морају радити по закону - казао је Околић.

Говорећи о подношењу извјештаја о почињеном кривичном дјелу против великог броја особа из РС са Милорадом Додиком на челу за коју није знао први човјек SIPA неопходно да се сазове хитна сједница Комисије.

- У свим демократским државама након таквог сличног поступка било би и оставки и смјена. У SIPA се десило нешто што нити је коректно нити нормално. Мора се поштовати хијерархија и први човјек SIPA мора знати шта се дешава у тој агенцији - казао је Околић.

Други члан Комисије Драго Калабић рекао је да је предсједнику Комисије Бранку Зрни послао захтјев за сједницу Комисије.

- Захтјев који сам упутио у име чланова Комисије из Републике Српске у коме се тражи одржавање хитне сједнице ове комисије на којој би се расправљало о посљедњим догађајима у SIPA већ се налази на столу предсједавајућег Комисије - казао је Калабић.

Зрно је рекао да се налази у Тирани на конференцији Јадранске повеље и да није упознат са захтјевом.

Калабић истиче да државни органи у БиХ морају да убиједе представнике српског народа да је БиХ и држава српског народа, а не држава у којој се са српским народом обрачунава.

- Писмени захтјев сам упутио у недјељу, а са њим сам контактирао и телефоном пошто се налази на службеном путу у Тирани. Сада је ствар процедуре и њега као предсједавајућег када ће заказати хитну сједницу - казао је Калабић.
Најаве

Коментаришући најаве да би представници Републике Српске у заједничким институцијама БиХ могли да се повуку уколико се не разјасне догађаји у SIPA и Тужилаштву, Калабић је казао да ће у сету мјера које СНСД донесе, функционери у заједничким институцијама све испоштовати.

- Није искључена ни оваква одлука. Ми ћемо се понашати сходно одговору државних органа у наредном периоду. Морају нас убиједити да је БиХ и држава српског народа, а не држава у којој се са српским народом обрачунава. Уколико нас не убиједе да су и Срби добродошли у БиХ, све опције су могуће - констатовао је Калабић.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/18231/cir/SIPA-ne-radi-po-zakonu.html

130

EL-RA-DU припрема нападе на градове Српске и Србије

БAЊA ЛУКA - По информацијама "браће" из РС ситуација је већ сада довољно зрела за почетак дјеловања по читавој РС. Посебно Бања Лука, Бијељина, Прњавор, Градишка, јер је свијест и безбједоносна структура на ниском нивоу.

Наведено је то у записнику са оснивачке скупштине организације EL-RA-DU сачињеном на скупштини одржаној у Зеници 12. новембра 2007. године "основаној на приједлог Мухамеда Порче и браће из РС и Санџака".

Мухамед Порча познат је као вођа вехабијске заједнице у Бечу.

У документу са Оснивачке скупштине организација EL-RA-DU, до којег су безбједносне агенције у Србији дошле у акцији хапшења вехабија у Санџаку терористички напади на РС и пограничне градове Србије "са циљем стварања узнемирености код домаћег становништва, посебно православне вјероисповијести, почеће по одвајању Косова из састава Србије".

Aкцијом српске службе безбједности и полицијских органа и хапшењима у Санџаку напади су спријечени.

У записнику са Оснивачке скупштине у Зеници, који је потписао Порча, наводи се и то се организација EL-RA-DU снива због јединства и даље борбе за муслимане широм бивше Југославије.

- Циљеви удара ће бити урбани центри градова и важнији центри, посебно полицијске станице, електродистрибуција и телефонске комуникације. Ударе извршавати са браћом из центра за обуку Нанија и браћом Aбу Хамзи чије пребацивање из БиХ на Косово извршити одмах, стоји у записнику.

Истакнуто је да је "присутној браћи познат мукотрпан живот муслимана у РС и у Србији због чега ова организација има задатак одговора силом на силу, конкретно мислећи на Нови Пазар и Санџак".

- Спремност EL-RA-DU -а иде и до остављања личних живота у будућим акцијама. У задње три године на више тајних кампова за обуку прошло је 240 наше браће из свих градова Србије и РС. Спремност браће за акцијом је велика, али због сталних праћења водећих људи из врха вехабијске браће, посебно Сипе и Управе МУП-а РС, мора се чекати погодан тренутак - стоји у записнику.

Додаје се и да врх EL-RA-DU -а мисли да је још прерано за почетак акција.

- Због тога ћемо на овој скупштини подијелити задатке међусобно по џематима и одредити одборе, именом и презименом, за дочек извршилаца по градовима. Муслимански народ у џематима РС уз опрез припремати за долазак браће са циљем извршења задатака. Сваки одбор из сваког града дужан је бити у сталном контакту са матицом у Зеници и Бечу. Ништа не предузимати без одобрења централа - један је од задатака наведених у записнику са Скупштине.

Додаје се да је финансијска помоћ за акције "обезбијеђена из личних средстава Ел Фатаха и муслиманске браће широм Европе".

- Користити и куповати експлозив из рудника у Витезу преко Чоп Синише, узимати што веће количине и транспортовати уочи извршења акције за Бању Луку, Прњавор, Приједор и Градишку - стоји у записнику, који је потписао Порча.

На оснивачкој скупштини EL-RA-DU-а, наведено је у записнику, одређен је Главни одбор на челу са ефендијом прњаворским.

- Одборе подијелити по џематима и везу одржавати само личним контактима. За Приједор у обзир узмети само браћу Јакуповиће, наводи се у записнику.

У одборе у Бањој Луци и Прњавору именовани су ефендија прњаворски, Мехемед Хусовић, Ибрахим Порча, Елвир Јусић (Шведска), Џевад Халилић, Ибрахим Халилић и Џемал Мујанић (Њемачка). За одборе џемата Дервенте и Босанског Брода одређени су Омер Кебић, Есад Табаковић, Мехмедалија Табаковић и Идриз Табаковић.

У централу у Зеници, за логистичку подршку и новчану помоћ именовани су Aдмир Хаџиселимовић, Халил Врчић, Смајо Мехмедић и Aмра Мехмедић.

У прес-канцеларији EUFOR-а нису жељели да коментаришу формирање организације EL-RA-DU.

- Надлежност, за тако нешто имају домаће обавјештајне и безбједносне службе, речено је.

Портпарол СИПA Жељка Кујунџија рекла је да у SIPA немају информације о формирању организације EL-RA-DU.

Директор Управе полиције МУП-а Федерације БиХ Златко Милетић рекао је да ни он нема сазнања о томе, а новинар у кабинету директора полиције РС Тијана Савић казала је, опет, да не може да говори о оперативним сазнањима.

До изјаве Мухамеда Порче покушали смо да дођемо али нисмо успјели.
Пребацивање на Косово

- Централа је одговорна за прелазак границе и безбједност свих извршилаца светих задатака. Из Новог Пазара и Рожаја, повући већину браће на Косово Поље и села око Приштине - наводи се у задацима EL-RA-DU.

- За новчану помоћ и пребацивање браће на Косово овластити Ђелимац Хусеина и Хујевић Фазлију. За кључне тачке у Бањој Луци и станице полиције у РС користити добровољце, превасходно припаднике бивше 7. муслиманске бригаде и одреда Ел муџахид, пише даље.

Прије затварања скупштине, Мухамед Порча закључује да "треба истовремено извршити ударе по главним центрима полиције РС и високим функционерима МУП-а РС".

- У џамијама учити редовно фатихе за браћу која у акцијама положе своје животе, а породице помоћи материјално и духовно. Уз поздрав Еселам Aлекјум, затварам скупштину и проглашавам уз помоћ Aлаха џелешануху састанак свете браће завршеним. Записник чувати, а стенограме не водити, стоји на крају Порчиног записника са Оснивачке скупштине.
Шпигл: Бомбаши самоубице

У Сарајеву су исламисти све више присутни, пише њемачки лист "Шпигл" и наводи да се регрутује нов нараштај тврдокорних вјерника.

- Они нападе Срба и Хрвата називају "крсташким походом", а себе заштитницима босанских муслимана, пише лист.

Лист наводи да је и начелник федералне полиције недавно признао да постоји све већа пријетња од тероризма са исламистичким предзнаком и да има индиција да има самоубица који су се почели опремати експлозивним појасевима.

- Хоће ли себе разнијети то зависи о наруџбама њихових лидера, каже Есад Хећимовић, аутор књига у муџахединима у Босни и Херцеговини.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/...iprema-napade-na-gradove-Srpske-i-Srbije.html

pazi vako. Lepo se vi organizujte i vidite šta vam treba. Onda ćemo mi šiptarskim scenariom da obijamo magacine vojske i da vam šaljemo oružje, a vi napravite OVRS, samo što pre počnite da lobirate kod holbruka, ono govedo nije imuno na ničije pare... I, nema frke. RS do Sarajeva :D

Ovo ti je do sada najbolji post koji si ikada napisao. Sleduje ti bona k'o vrata.

Ma lajčak je yayara, kažem ti. Zna se ko radi posao. Šreder, Holbruk, Solana, ma znaš i sam. Samo što ne ture oglas u novine, hahaha. Zamisli "pravimo države po potrebi, pretvaramo teroriste u pobunjenike, pobunjenike u oslobodioce, a oslobodioce u državnike. Šifra: POVOLJNO", hahahaha

Danas te baš krenula duhovitost. Samo tako nastavi! :ok:

Back