la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
On umislio da je Rimljanin. 
E, tugo moja.

E, tugo moja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, tugo moja.![]()
E, tugo moja.![]()
HAHAHA!
Svaka chast za komentar.
Pa "Obrazovci" samo i znaju da se igraju Rimljana i Varvara.
Uzgred ne znaju da li su Romljani ili Arijevci ( Arijevci - pra narod sa prostora Irana )![]()
Ja ne znam kakva su ovo sredstva za uspavljivanje svesti kad su se bosanski muslimani pokazali i dokazali kao pljačkaši,mesari i ubice.Ko im veruje nek' ide da živi kod njih.
„Onomad sam gledao na televizoru... Jel znaš ti, nesrećo, da su Srbi najstariji narod. Dok su Švaba... i Englez... i Amerikanac pre...šesto godina, jeli svinju s rukama, mi (Srbi) smo imali ovo (pokazuje na viljušku). Na srpskom dvoru mi s viljuškom boc, a Švaba s rukama, usta ga *****!
![]()
E, tugo moja.![]()
а када је настао српски народ?
да није настао из усташа?
Batali ovu patetiku i priču o multietičnosti kad Srba u federaciji skoro i da nema,a pokrali ste i popalili sve čega ste se dohvatili da je srpsko.I sam sam poreklom iz Bosne i savetujem vam da te ljigave pričice prodajete Hrvatima,oni vole takav nastup i pristup.Kao što ste pre par stotina godina postali muslimanima sad možete da prisegnete Papi,promenite bogomolje i mirna Bosna.Misoni nemam pojma koje si godiste ali si jako nezreo sa takvim stavom necemo daleko stici ni vi ni mi a pogotovo vi koji na sve moguce nacine zelite da od Bosne napravite palestinu u srcu Evrope no medjutim to vama nije uspjelo ni 92 a radili ste na tome i jos uvijek radite,slazem se s tobom da je bilo pojedinaca koji su svasta radili ali njih nepismenih ima na svim stranama i nalaze se u Hagu a neki se jos uvijek kriju pa prema tome nemoj ba prazne price pricati zna se koje napravio genocid i oni koji su ga napravili priznali su ( muslimani napravili genocid sami sebe klali,udarali tupim predmetima u lobanju,djeca se igrala ratnika pa se sama medjusobno poubijala) otvori oci.Medjutim bez obzira na priznanje umjesto da se preispitaju neki stavovi i dalje odredjene grupe idu ka radikalizaciji.Po svaku cijenu se zeli napraviti drzava u drzavi e pa malo sutra,perfektno tempirano u vrijeme recesije, mada je na svim ovim nasim prostorima recesija prisutna odavno...bice belaja .Cuj Bosna savez drzava kao rspala se Jugoslavija pa tako treba i Bosna ..medjutim cinjenica je nepobitna da je ta ista BiH postojala i prije kojekavih Jugoslavija .Ocigledno je da ste svi bili ljubomorni na Bosnu zbog toga sto smo imali i jos uvijek imamo multietnicnost u svakom smislu te rijeci i sam sam dijete mjesovitog braka otac ,mesar musliman i majka iz porodice pravoslavaca ..sram te bilo misoni ti si cinik ti koji u jednom covjeku vidi sve ostale.Gdje je moderator,zasto ne zaustavite ovo nacionalisticko presheravanje doticnog gospodina misonia.
Batali ovu patetiku i priču o multietičnosti kad Srba u federaciji skoro i da nema,a pokrali ste i popalili sve čega ste se dohvatili da je srpsko.I sam sam poreklom iz Bosne i savetujem vam da te ljigave pričice prodajete Hrvatima,oni vole takav nastup i pristup.Kao što ste pre par stotina godina postali muslimanima sad možete da prisegnete Papi,promenite bogomolje i mirna Bosna.
Dovoljno je da kazes da je sa teritorije danasnje federacije muslimana i hrvata protjerano 550 000 Srba a samo iz Sarajeva 180 000 zznaci najvece etnicko ciscenje u evropi
niko nemoze podjeliti srbe ,drina nikadqa nece biti granica
Moja priča se zove Dragan Josipović. Starešina Vojske Republike Srpske, komandant slavne brigade Sarajevsko-romanijskog korpusa. A tamo negde, u Srbiji, u pitomoj Vojvodini, njegove četiri devojčice. Heroj, vitez i Sinđelić, komandant slavne Ilijaške brigade, udarna pesnica, čelik i srce bitke za Drinu i Goražde, osvetnik drinskih krvavih talasa. Ovo je moja priča o jednom čoveku, o živom heroju, heroju rata, koji čuva Srpstvo svom silinom vekova i krvlju predaka. Od njega se neprijatelju krv ledi. Čovek, otac četiri devojčice, došao je da se bori za srpski narod.
СОЛАНА: ЕУ СЕ ДОГОВОРИЛА ОКО НОВОГ ПРЕДСТАВНИКА У БиХ
Политика - Пре 10 сати
БРИСЕЛ - Високи представник Европске уније за спољну политику и безбедност Хавијер Солана изјавио је да су су се шефови дипломатија ЕУ на састанку у Бриселу договорили ко ће бити нови високи представник у Босни и Херцеговини, али није желео да открије његово име.
Према неименованим дипломатама ЕУ, на које се позива британска агенција, шефови дипломатија Уније постигли су сагласност да за новог представника међународне заједнице у БиХ предложе аустријског дипломату Валентина Инцка.
Солана је објаснио да Савет министара ЕУ сада треба да размени мишљење о свом кандидату са преосталим чланицама Савета за примену мира у БиХ, у којем, поред ЕУ, седе представници САД, Русије и Турске.
Савет за примену мира у БиХ чини 55 земаља и међународних организација које надгледају спровођење мировног процеса у тој бившој југословенској републици.
Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност рекао је да је размена мишљења са Саветом за примену мира у БиХ већ почела и додао да ће "до сутра то бити готово".
Инцко је аустријски амбасадор у Словенији.
До промене у Канцеларији високог представника у БиХ долази након недавног именовања њеног последњег шефа Мирослава Лајчака за министра спољних послова Словачке.
Медији у БиХ преносили су да је за функцију новог високог представника у БиХ виђен британски дипломата Емир Џонс Пери, али да се његовом именовању противи Русија.
Име новог високог представника у БиХ требало би да буде познато до 1. марта.
A Afganistanci su nam onako,mnogo blizi nego Srbi iz BosneTo opet nisu nasa posla. Nismo slali vojsku ni u Afghanistan da se obracunavaju sa mnogo orhanizovanijim teroristima, pa necemo ici ni u Bosnu.
Nadam se da ce vlast BiH uspeti da se izbori sa problemom rastuceg radikalizma...ako u opste i postoji.
pazi vako. Lepo se vi organizujte i vidite šta vam treba. Onda ćemo mi šiptarskim scenariom da obijamo magacine vojske i da vam šaljemo oružje, a vi napravite OVRS, samo što pre počnite da lobirate kod holbruka, ono govedo nije imuno na ničije pare... I, nema frke. RS do Sarajeva![]()
Ma lajčak je yayara, kažem ti. Zna se ko radi posao. Šreder, Holbruk, Solana, ma znaš i sam. Samo što ne ture oglas u novine, hahaha. Zamisli "pravimo države po potrebi, pretvaramo teroriste u pobunjenike, pobunjenike u oslobodioce, a oslobodioce u državnike. Šifra: POVOLJNO", hahahaha