Bzuva
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
Nisam homo,cepaj nekog drugog.
Pocepao od batina, smartass...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam homo,cepaj nekog drugog.
O chulu ukusa se ne raspravlja!
Naravno, čovečanstvo se hranilo tehnologijom, kapitalizmom, razvojem država, industrijskom revolucijom, otkrićima u medicini. Mesu nisu ni jeli.a šta, ti si neki medicinar koji je proučavao istoriju, i može da ocenjuje i alternativni razvoj istorije?
čovečanstvo je uvek raslo linearno, a "ovoliko" nas je zahvaljujući eksponencijalnom rastu koji je započeo u XIX veku, a razlozi nemaju veze sa ishranom već sa ovladavanjem prirodom, tehnologijom, kapitalizmom, razvojem država, industrijskom revolucijom, otkrićima u medicini.
Ne, te klinke su umislile da su posisale sva znanja ovog sveta.Da, ali su te "klinke" kako ih ti nazivaš po svemu sudeći zrelije od tebe.
p.s. Tesko da ćeš tako nekoga uvrediti jer svako ko je imalo pametniji od tebe neće to primiti k' srcu..![]()
Ne, te klinke su umislile da su posisale sva znanja ovog sveta.
Da.A ko to kaže? Znači ti sve vegetarijanke nazivaš " naučnicama u pokušaju " ? hahaahha![]()
pa naravno, mi to radimo samo da bismo bili kul.jel sad kul biti vegetarijanac ili shta?
ja sam bash kul,jel da,jel da?
![]()
jel sad kul biti vegetarijanac ili shta?
ja sam bash kul,jel da,jel da?
![]()
Na nekoga to ostavi traume.Она има трауме из детињства видела је кад је била мала на селу код бабе како кољу јагње (а животиње обожава)... Од тада није месо ставила у уста никад.
Na nekoga to ostavi traume.
Mada sam ko zna koliko puta video kako cap-cap kokoške ili krk-krk svinje.
Ali volim životinje..![]()