vegetarijanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a šta, ti si neki medicinar koji je proučavao istoriju, i može da ocenjuje i alternativni razvoj istorije?
čovečanstvo je uvek raslo linearno, a "ovoliko" nas je zahvaljujući eksponencijalnom rastu koji je započeo u XIX veku, a razlozi nemaju veze sa ishranom već sa ovladavanjem prirodom, tehnologijom, kapitalizmom, razvojem država, industrijskom revolucijom, otkrićima u medicini.
Naravno, čovečanstvo se hranilo tehnologijom, kapitalizmom, razvojem država, industrijskom revolucijom, otkrićima u medicini. Mesu nisu ni jeli.

Da, ali su te "klinke" kako ih ti nazivaš po svemu sudeći zrelije od tebe.
p.s. Tesko da ćeš tako nekoga uvrediti jer svako ko je imalo pametniji od tebe neće to primiti k' srcu.. ;)
Ne, te klinke su umislile da su posisale sva znanja ovog sveta.

Да је природно да човек једе само биљке,тј.да је вегетаријанац,па онда би од рођења сисао врбу...Мислим стварно...И вегетаријанци не живе дуго...Једина добра ствар код тога што теже оболевају од реуматизма...

spa0025gi9.jpg

meni se zgadilo od tih slika sto postavljate. i pre nego sto sam vege. velika vecina mesa mi je bila odvratna. sad mi se sve zgadilo.:neutral:
@RK, ko kaze da vege. zive na vocu i povrcu?! jedemo mi jos puno toga.....

jel sad kul biti vegetarijanac ili shta?

ja sam bash kul,jel da,jel da?

:roll:

:mrgreen:

''Морамо основат Друштво Љубитеља Добре Јањетине. Ја мислим да је то нешто најлипше што човик може доживит у животу своме. Тај склад, осјећај узвишености, док халапљиво трпаш у уста комад рајског меса...'' ;)

Моја сестра је вегетеријанац... Ништа посебно, навикао сам на то, она не једе месо цео живот и то је крај, нема приче... Прихватио сам то и ја и цела моја породица, увек се за њу посебно јело спрема и то ми је скроз нормално.

Она има трауме из детињства видела је кад је била мала на селу код бабе како кољу јагње (а животиње обожава)... Од тада није месо ставила у уста никад.

Она има трауме из детињства видела је кад је била мала на селу код бабе како кољу јагње (а животиње обожава)... Од тада није месо ставила у уста никад.
Na nekoga to ostavi traume.
Mada sam ko zna koliko puta video kako cap-cap kokoške ili krk-krk svinje.
Ali volim životinje.. :)

Back