gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Ja razmisljam da postanem vegetarijanac. Sta mislite o tome?
Ima li takvih na forumu?
Ima li takvih na forumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelim na duze da budem zdravaПрво мораш да растистиш са собом шта желиш да постигнеш тиме и да ли прелазиш на биљну исхрану из убеђења. помодарства или жеље да нешто промениш у свом животу
zelim na duze da budem zdrava
meso mi se sve vise gadi........
nemam neke duboke motive poput spasavanja pilica ili krava da budem iskrena
ne mogu bez jaja i siraNisam vegetarijanac, ali podrzavam i sam razmisljam o tome, samo nemoj vegan.
Vegetarijanac i vegan su dva pojma razliciti kao nebo i zemlja.Pametno, to je bolje i za tebe i za planetu a ima i vegana na forumu pa se raspitaj sta te interesuje.
Pa super, to vegetarijanci jedu.ne mogu bez jaja i sira
Ja sam osoba koja mora da napravi rez.Није та одлука исклесана у камену.
Кад ти се не једе месо, не једеш, кад ти се једе једеш.
Просто слушаш свој организам, он увек јасно каже шта му фали.
И замена никада, али никада, није ни приближно добра као оригинал.
vreme je posta, doduse jos samo dve nedelje, mozes od danas da pocnes i vidis da li mozesJa razmisljam da postanem vegetarijanac. Sta mislite o tome?
Ima li takvih na forumu?
И за мене је то најисправније.vreme je posta, doduse jos samo dve nedelje, mozes od danas da pocnes i vidis da li mozes
izbacila sam junetinu, ostala mesa jedem u malim kolicinama, cesto jedem rucak bez mesa ali meso nisam izbacila iz ishrane
Vegani su ujedno i vegeterijanci samo sto je to jos strozija ishrana tako da sve sto nju kao vegeterijanca zanima moraju da znaju i vegani.Vegetarijanac i vegan su dva pojma razliciti kao nebo i zemlja.
postovaniJa razmisljam da postanem vegetarijanac. Sta mislite o tome?
Ima li takvih na forumu?
Ovo uopste nije istina. Vegani jedu mesne nusprodukte ali ne samo meso dok vegetarijanci ne jedu nista na bazi mesa ni samo meso.Vegani su ujedno i vegeterijanci samo sto je to jos strozija ishrana tako da sve sto nju kao vegeterijanca zanima moraju da znaju i vegani.
Obrnuto, vegeterijanci ne jedu samo meso a vegani nista zivotinjskog porekla.Ovo uopste nije istina. Vegani jedu mesne nusprodukte ali ne samo meso dok vegetarijanci ne jedu nista na bazi mesa ni samo meso.
obrnuto.Ovo uopste nije istina. Vegani jedu mesne nusprodukte ali ne samo meso dok vegetarijanci ne jedu nista na bazi mesa ni samo meso.
meso treba jesti 2-3 puta nedeljno maks. a u srbiji je svaki obrok sa mesomčovek je mesojed i biljojed tj svastojed, i meso ne treba izbaciti iz upotrebe vec ga svesti na razumnu kolicinu
to znaci mala snicla i veca kolicina spanaca![]()
Najbolji savet ti je dao Ljuta Ptica... Probaj, nesto izbacis, nesto novo uvedes u ishranu pa osluskuj kako ti se organizam ponasa. Meni licno najvise prija keto ishrana, koja se bazira na mesu i proizvodima zivotinjskog porekla. Od vegetarijanskog nacina ishrane sam imao probleme sa varenjem, ma kako to izgledalo cudno...Ja razmisljam da postanem vegetarijanac. Sta mislite o tome?
Ima li takvih na forumu?
Puno, puno strozija.Vegani su ujedno i vegeterijanci samo sto je to jos strozija ishrana tako da sve sto nju kao vegeterijanca zanima moraju da znaju i vegani.
Da, vegani su otisli korak dalje pa se sve sto na bilo koji nacin ugrozava zivotinje anatemise. Dosli su do stadijuma da se sminka ili kucna hemija obelezava da je vege, oni su to proglasili nacinom zivota.Puno, puno strozija.
nonaligned kao vegeterijanku ne zanima samo crveno i bijelo meso, sve ostalo da.
Vegane prakticni ne zanima nista osim voca, povrca, sjemenki, njihovih preradjevina i slicnih stvari.
Nema ribe, morskih plodova, mlijecnih proizvoda, jaja, nema prakticki niceg zivotinjskog projekla.