Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.699
Neko voli vise da prima, to je individualno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
besplatno, pa onda devstvenici 144.ooo njih bez poroda ostavljaju nasledstva JS i JS imaju lovu do krova [VRLO DOBAR BIZNIS PLAN]to je ono cet dok zivimo
kao sto kaze
Dela Apostolska 20:35
’Više usrećuje davanje nego primanje.‘“
svrha mog zivota su deca a tvog mono?Svrha zivota naseg je ljubav i vecni zivot
a ljubav je vecna.
da znam brzo kucam pa lose srocimsvrha mog zivota su deca a tvog mono?
inace recenica ti je ocajno srocena
Da i to.Svrha života jeste da se ispuni naznačenje koje nam je Bog zadao,
a to je budemo Sveti kao što je On, kao što je Gospod naš Isus Hristos.
Do Njega, do Hrista, do Njegovog zavetovanja, ta svrha nije bila tako jasno iskazana u SZ.
On nam je rekao: ''Budite Sveti kao što sam Ja Svet.''
Bravo Gogisvrha mog zivota su deca
Moja su od mene, ja sam ih napravio sexsajuci se sa zenom.i deca su od Boga.
Ko je njega gonio ?„И мене су гонили, и вас ће гонити“, говори Господ
To nema veze što sam u odnosu u vezi biblije superiorniji od tebe, govorim o svrsi života vas pionirčića kule stražara a to je taj vaš armagedon za koji se nadate da će uskoro doći evo već sto godina i da će biti uništeno sve što ne pripada kuli stražari. A za to vreme dajete sebi dozvolu da ocrnjujute vređate i pretite (kao meni) "sotonskim vlastima" a pretnju ovako preko interneta i dobro znate da sa budalama neće niko da se zamajava. Evo nismo od juče, čekam tvoju tužbu i tvog advokata prijateljaOk ak oje tebi svrha zivota Armagedon ali ne vidim
jer nisi ni Bibliju savladao kako treba
tako da nisi spreman
Kao што сама кажеш, они су имали могућност вечног живота. Али нису створени савршени. Тј. нису створени као роботи. Створени су са слободном вољом, а имали су другачије тело него што ми данас имамо.Adam i Eva su stvoreni kao savrsena bica…
Savrsenstvo podrazumeva savrsenstvo u svakom smislu, duhovnom ,psihickom i telesnom…
Ono je znacilo i njihovu mogucnost vecnog zivota…
Znači u tom savršeno prelepom mestu bog im postavio kamen spoticanjaШто не значи да никада у свом животу не би могли да окусе плод тог дрвета познања добра и зла. Само што им је речено да то не раде, као што и код нас постоје разна ограничења
Kako nije kad cela priča u raju se odvija baš zbog drvetaНе једење са дрвета добра и зла није централна и најважнија ствар у рају.
Адам и Ева су били у заједници са читавом природом и са свим створеним светом
Ti malo dete sklanjaš od vatre baš zbog toga što znaš da se može opeći a ne poturaš mu pod nosКао што мало дете нема свест шта је то ватра, па је потребно да мало "одрасте", слично се дешава и са Адамом и Евом, као и са човечанством уопште.
Naravno da su stvoreni savrsenima, samo savrsenstvo moze da zivi vecno.Kao што сама кажеш, они су имали могућност вечног живота. Али нису створени савршени. Тј. нису створени као роботи. Створени су са слободном вољом, а имали су другачије тело него што ми данас имамо.
То је као са малом децом, кад је дете мало, не сме да се игра са ватром, не сме да се служи са оштрим стварима...
Адам и Ева су позвани да обрађују рај и да једу са сваког дрвета, осим са једног.
Што не значи да никада у свом животу не би могли да окусе плод тог дрвета познања добра и зла. Само што им је речено да то не раде, као што и код нас постоје разна ограничења.
Они су хтели да "пречицом" одрасту, да не чекају неко погодно време и да не послушају Бога.
Бог обећава људима вечни живот ако га они задобију на земљи.
Зато и ми неке људе доживљавамо на земљи као светитеље, јер их већ видимо као оне који ће вечно живети уз Бога после своје смрти.
Иначе, Бог обећава вечни живот, прецизније, сви ће имати вечни живот, само ће неко бити далеко од Бога, а неко ће остати уз Бога.
Вечни живот има два смисла, вечни живот пре другог доласка Христовог, и вечни живот када Христос поново буде дошао.
Zakon.Znači u tom savršeno prelepom mestu bog im postavio kamen spoticanja
Oвако, да ли говоримо о смртности или о савршености ? Пошто нико није безгрешан осим Бога, онда ми се ипак чини да су створени несавршени. То што су створени да као бића живе вечно, то је због Божје благодати.Naravno da su stvoreni savrsenima, samo savrsenstvo moze da zivi vecno.
Kazem mogucnost jer vecni zivot zavisi od poslusnosti Bogu.
Treba razgraniciti pojmove.Oвако, да ли говоримо о смртности или о савршености ? Пошто нико није безгрешан осим Бога, онда ми се ипак чини да су створени несавршени. То што су створени да као бића живе вечно, то је због Божје благодати.
Дакле, самим стварањем, нису "аутоматски" добили вечни живот, јер су створени. А све што је створено, Божјом благодаћу може да живи вечно. Дакле, они су добили као створења живот вечни, не као нешто што је одувек постојало у њиховој природи, већ нешто што им је Бог дао.
Бог никога неће вратити у ништавило (непостојање, тј. небиће), стога сви људи имају прилику да живе вечно са Богом, а од њихових поступака зависи да ли ће то и остварити, или ће наставити постојање далеко од Бога.
Неки свети оци кажу да су Адам и Ева били у стању детета, одојчета, и да би свако згрешио да је био на њиховом месту.
Адам и Ева се појављују на неким фрескама као светитељи.
Вечни живот ће за неке бити пакао, а за неке живот са Богом, стога је једно од старих аскетских слогана "сећања на смрт", не као нешто што треба да нас уплаши, већ као нешто што треба да нам да енергију и да нас фокусира да се окренемо Богу и да не схватимо олако живот који живимо.