- Poruka
- 77.927
I to je taj neraskidiv spoj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da Bog i Isus su nasi uzori.Isus Hristos je nas ideal.Rodio se kao covek, vaskrsnuo kao Bog...i time ostvario i nama pokazao smisao zivota.
Nama je porucio: - Budite kao Otac nas Nebeski.
Lepo ja kazem, kad umrem, s one strane garant ima neko da mi kaze: kako je bilo u pakluživot je škola za duše ili zatvor za duše,

Slobodno slobodno, ovo je tek uvod u temu pa pisiхтедох да се укључим у расправу али се брецнух у прави час. Колико видим, овде присутни се преслишавају у знању библије. Звучи ми као припрема за пријемни на богословији.

Mislim da nije to tako, ljudi su razliciti...Ja sam dosao do zakljucka da se covek pita koja je svrha samo kad je bas dokon ili kad se razboli. To dosta govori o nasoj potrebi da mislimo o svrhi zivota. Zivot bi trebalo ziveti tako da se sto manje puta zapitas koja je svrha.![]()
Čovek, voleo da se kocka, pije i dobre trebe.Lepo ja kazem, kad umrem, s one strane garant ima neko da mi kaze: kako je bilo u paklu![]()
Čovek, voleo da se kocka, pije i dobre trebe.
Jedno jutro se probudi, izađe, vidi nepoznato mesto. U okolini sve kazina, skupi restorani i sve same lepotice prolaze ulicom. Stavi ruku u džep i vidi da ima nešto malo para. Ode u kazino da okuša sreću. Sreća mu se osmehnula, zaradio grdne pare, odma cuga, žene, raj. Tako je i pomislio: umro sam i u raju sam, znači dobro sam živeo i još bolje mi je posle života.
Isto sutradan, kako je super ovaj raj, kockam se, oće me kocka, oće me žene, pijem ihahaj, sreće velike. Naredni dan isto, sledeći isto i tako godinu dana. Dosadilo mu, stalno dobija, stalno zgodne žene, stalno skupocena pića. Vidi da tome nema kraja, čega se dovati sve mu dobro ide. Nije bilo nešto što je pokušao da je loše. Izjedalo ga, plače, toliko je želeo da mu se desi nešto loše, kleknuo i naglas zavapi kakav je ovo raj.
Jedan čovek ga uhvati za rame i pita, ko ti je rekao da je ovo raj?

A kad si u go.vnima nejavljaj seda naravoucenije nije ti svako prijatelj ko te vadi iz problema![]()
grcka poslovica kaze, kad Bog hoce nekog da kazni, ispuni mu sve zelje....Čovek, voleo da se kocka, pije i dobre trebe.
Jedno jutro se probudi, izađe, vidi nepoznato mesto. U okolini sve kazina, skupi restorani i sve same lepotice prolaze ulicom. Stavi ruku u džep i vidi da ima nešto malo para. Ode u kazino da okuša sreću. Sreća mu se osmehnula, zaradio grdne pare, odma cuga, žene, raj. Tako je i pomislio: umro sam i u raju sam, znači dobro sam živeo i još bolje mi je posle života.
Isto sutradan, kako je super ovaj raj, kockam se, oće me kocka, oće me žene, pijem ihahaj, sreće velike. Naredni dan isto, sledeći isto i tako godinu dana. Dosadilo mu, stalno dobija, stalno zgodne žene, stalno skupocena pića. Vidi da tome nema kraja, čega se dovati sve mu dobro ide. Nije bilo nešto što je pokušao da je loše. Izjedalo ga, plače, toliko je želeo da mu se desi nešto loše, kleknuo i naglas zavapi kakav je ovo raj.
Čovek, voleo da se kocka, pije i dobre trebe.
Evo je:grcka poslovica kaze, kad Bog hoce nekog da kazni, ispuni mu sve zelje....

Znamo iz Biblije.Ne postoji svrha zivota, jer ne znamo krajnju nameru covekovog postojanja.
Jeste, samo sto ti u to slepo verujes. Meni je vera u onostrano najmanje potrebna. Potrebna mi je izvesnost.Znamo iz Biblije.
Bog je stvorio coveka da zivi vecno i ostvarice tu nameru.
A ti me poznajes pa to znas?Jeste,.
Gledao sam pre 30 godina i ostala upečatljiva. Samo čini mi se da je duže trajalaEvo je:
Svrha života je da se ne pitaš koja je svrhaJa sam dosao do zakljucka da se covek pita koja je svrha samo kad je bas dokon ili kad se razboli. To dosta govori o nasoj potrebi da mislimo o svrhi zivota. Zivot bi trebalo ziveti tako da se sto manje puta zapitas koja je svrha.![]()
Izvesnost čega?Jeste, samo sto ti u to slepo verujes. Meni je vera u onostrano najmanje potrebna. Potrebna mi je izvesnost.
Znam da je mnogo iracionalna, ali sta da se radi.A ti me poznajes pa to znas?
Ova tvoja izjava je slepa.
Bez ikakvih dokaza.
Ja ceo zivot proucavam Bibliju pa je znam i moju veru temeljim na znaju i razumevanju.
Ocigledno i ne zna sta je vera.