VECNI ZIVOT – na koji nacin Bog omogucava ljudima…

Tacno,ti si idealan primer onoga sto bog nacini!
Je l on bese stvorio i Lucifera?Zbog svog savrsenog stvaranja i zlo je savrseno,ili nije?

Vise mi je muka od tvoje lazi

Slusaj i razumi ako imash malo pameti :

Rodi zena 2 sina, oboje su dobri, isti i savrseni na pocetku

Zatim se jedan kasnije pokvari i pocne ciniti zlo i lose stvari, dok drugi je i dalje dobar kao na pocetku

Da li je majka kriva sto je rodila ovog loseg ili je kriv taj los sin zato sto se sam pokvario i poceo da cini zlo i gresi ? :ceka:

Ti isto tako optuzujes i Boga jer je stvorio savrsene Andjele , od kojih su se samo nekolicina pokvarili sami od sebe jer su to hteli svojom voljom :manikir:

Ako sad ne razumes onda mozga nemas ni malo a ni razuma ..

Poslednja izmena:
U kojem Bozjem carstvu? Gde se nalazi to Carstvo, da li je ograniceno nekim limitima, granicama?

Nalazi se tamo gde ti nikada neces zaviriti

Nista o tom pitanju ne pise u Bibliji, a i to sto pise u toj, tzv. svretoj knjiz". i, nije "jasno kao dan".

Ko je sprove popist tih 144000 dusa koje vladaju sa Hristom?. I ko su ti koji su suvladaoci? Jos jedna napomena, kraljevstvo bozije nije ni slucajno na zemlji. Nemas ni jedan dokzaz da je Zemlja njegovo kraljevstvo.

Sproveo je Bog licno :cool: To su oni koji su stradali kroz vekove zbog vere u Boga i oni koji su mu verovali i bili najverniji do same smrti :)

Tacno nije na Zemlji ...bar ne jos :) Al uskoro ce biti na tvoju zalost a na radost onih koji veruju u Boga :mrgreen:

Raj na Zemlji??? Gde se to nalazi?

Vise ne postoji odavno :)

Jozefk, Isus nije umro. On je, navodno, bezmrtan, a besmrtni ne umiru. Njegovo vaskrsenje i telesno uzdizanje na nebesa je izmisljenja fabula za lakoverne.

Umrlo je njegovo telo , zatim ga je Bog oziveo i preneo na Nebo gde i pripada i odakle je i dosho :cool:

Svako ko ima telo moze umreti nasilno , cak i da je super savrsen i besmrtan :) Na primer padne stena na njega od 1 tonu i spljecka ga :mrgreen:

Poslednja izmena:

Zatim se jedan kasnije pokvari i pocne ciniti zlo i lose stvari, dok drugi je i dalje dobar kao na pocetku

Da li je majka kriva sto je rodila ovog loseg ili je kriv taj los sin zato sto se sam pokvario i poceo da cini zlo i gresi ? :ceka:

Ti isto tako optuzujes i Boga jer je stvorio savrsene Andjele , od kojih su se samo nekolicina pokvarili sami od sebe jer su to hteli svojom voljom :manikir:

Ili si ti loš otac, koji ne zna da vaspitava decu, pa se vadi nA BIBLIJSKE CITATE, svaki pristojni otac decu vaspitava po OSEĆAJU, pravednosti, pristojnosti i ljudskosti, a tu su citati i pouke i naravoučenija, ili te zabole, pa zezaš, po tvom ponašanju i pisanju na drugim temama, rekla bih da je ovo drugo, a ti razmisli, da li ti služi na čast.

Vecni zivot dobijaju oni koji prezive Dan Suda i Armagedon tj oni koje Bog postedi u taj Dan koji dolazi uskoro :)

Vecni zivot je nagrada za Vernost Bogu i lojalnost makar i do same smrti ko se ne odrekne njega i drzi zapovesti Bozije sve i ne gresi namerno ..etc . ;)

Pa vi sad vidite dali cete ga dobiti takvi sa punim ustima optuzbe na Boga po ceo dan :mrgreen:

Cak i za svaku rec ima da se sudi ljudima na Dan suda a kamo li za dela koja cine dok su sad na zemlji :manikir:

Ili si ti loš otac, koji ne zna da vaspitava decu, pa se vadi nA BIBLIJSKE CITATE, svaki pristojni otac decu vaspitava po OSEĆAJU, pravednosti, pristojnosti i ljudskosti, a tu su citati i pouke i naravoučenija, ili te zabole, pa zezaš, po tvom ponašanju i pisanju na drugim temama, rekla bih da je ovo drugo, a ti razmisli, da li ti služi na čast.

Cekaj a sto neko nije Vaspitao Hitlera i ostale ubice m ?

Zar taj sin ne moze sam da odluci i da cini zlo i gresi m ? :think:

Bog ih nije drzao na lancu nego su imali svu slobodu i poverenje Bozije :)

E sad sam je Sotona kriv zato sto je to poverenje prokockao zeleci da bude kao Bog i da njega ljudi obozavaju i da uzme slavu Boziju koja mu ne pripada :)

Bogu sve pripada jer je on tvorac svega a ne neki pisljivi Andjeo tj Sotona koji se sam iskvario ...Bog mu nije rekao da gresi i bude los NE ! :manikir:

E sad sam je Sotona kriv zato sto je to poverenje prokockao zeleci da bude kao Bog i da njega ljudi obozavaju i da uzme slavu Boziju koja mu ne pripada :)

Bogu sve pripada jer je on tvorac svega a ne neki pisljivi Andjeo tj Sotona koji se sam iskvario ...Bog mu nije rekao da gresi i bude los NE ! :manikir:

Ali ga pripušta pred svoj presto i opušteno ćaska sa njim...

Pa tvoja drugarica tvrdi da sve sto bog stvori jeste savrseno!Sobzirom da je stvorio Lucifera,po toj logici i on mora biti savrsen!

Ako su andjeli savrseni,kako se Lucifer odmetnu?
A majka nije bog,samim tim i ne stvara savrsenu decu,vec u kombinaciji sa ocevim semenom,tako da je njena"krivica" 50%.

I vernice,mislis li da ces zasluziti vecnost sa takvim poganim jezikom?

A ko stvori sotonu?

pazi ovu logiku :dash:
kao majka ti mogu reci da JA ne cinim iste greske pri vaspitavanju drugog deteta, i karakterno se jako razlikuju...a opet mozda cinim neke nove greske...znam da bi vi tako voleli, ali ljudi nisu roboti...
roditelj je kriv najvise, ali nije samo roditelj...iako ja osecam da je sva odgovrnost na meni...tako da te molim da ne pises o roditeljstvu jer nemas iskustva u tom podrucju pa tako i ne mozes biti merodavan.

pazi ovu logiku :dash:
kao majka ti mogu reci da JA ne cinim iste greske pri vaspitavanju drugog deteta, i karakterno se jako razlikuju...a opet mozda cinim neke nove greske...znam da bi vi tako voleli, ali ljudi nisu roboti...
roditelj je kriv najvise, ali nije samo roditelj...iako ja osecam da je sva odgovrnost na meni...tako da te molim da ne pises o roditeljstvu jer nemas iskustva u tom podrucju pa tako i ne mozes biti merodavan.

Čovek ti je naveo hipotetičan primer a ti odmah-ja sam majka .Pa šta sa tim,što si ti majka ? :lol: To bi trebao biti neki argument?

Back