Bog je dao zakon, koji Ti očima ne vidiš.
Kako možeš reći da je pretpostavka zakon po kome sve što je telesno na Zemlji umire i ponovo se rađa?
Vidim, nego ti ne vidis da ja vidim.

Bog je sve stvorio i on je jedini Zakonodavac...
Ja iznosim Njegovu REC a ne svoje misljenje...
Evo sta Bog kaze ...
Prelistaj malo Bibliju pa ces videti... sta na primer Biblija kaze o VECNOM ZIVOTU.
evo ovo na primer...
http://siont.net/biblija/konkor/rdk/search.php?query=ve%E8ni%20%BEivot&stpos=0&stype=AND
Biblija (RDK) - Rezultat pretrage
Prev. Daničić-Karadžić (Rev.)
Rezultat za: večni život
Pronađeno je: 44 stihova (0.284 sek.)
Za nadu večnog života, koji obeća nelažni Bog pre vremena večnih, (Titu 1:2)
I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni. (Danilo 12:2)
Ako li te ruka tvoja ili noga tvoja sablažnjava, odseci je i baci od sebe: bolje ti je ući u život hrom ili kljast, nego li s dve ruke i dve noge da te bace u oganj večni. (Matej 18:8)
I gle, neko pristupivši reče Mu: Učitelju blagi! Kakvo ću dobro da učinim da imam život večni? (Matej 19:16)
I svaki, koji ostavi kuće, ili braću, ili sestre, ili oca, ili mater, ili ženu, ili decu, ili zemlju, imena mog radi, primiće sto puta onoliko, i dobiće život večni. (Matej 19:29)
I ovi će otići u muku večnu, a pravednici u život večni. (Matej 25:46)
I ako te ruka tvoja sablažnjava, odseci je: bolje ti je bez ruke u život ući, negoli s obe ruke ući u pakao, u oganj večni, (Marko 9:43)
I ako te noga tvoja sablažnjava, odseci je: bolje ti je ući u život hrom, negoli s dve noge da te bace u pakao, u oganj večni, (Marko 9:45)
I kad izađe na put, pritrča neko, i kleknuvši na kolena pred Njim pitaše Ga: Učitelju blagi! Šta mi treba činiti da dobijem život večni? (Marko 10:17)
A da neće primiti sad u ovo vreme sto puta onoliko kuća, i braće, i sestara, i otaca, i matera, i dece, i zemlje, u progonjenju, a na onom svetu život večni. (Marko 10:30)
I gle, ustade jedan zakonik i kušajući Ga reče: Učitelju! Šta ću činiti da dobijem život večni? (Luka 10:25)
I zapita Ga jedan knez govoreći: Učitelju blagi! Šta da učinim da nasledim život večni? (Luka 18:18)
Koji neće primiti više u ovo vreme, i na onom svetu život večni. (Luka 18:30)
Da nijedan koji Ga veruje ne pogine, nego da ima život večni: (Jovan 3:15)
Jer Bogu tako omile svet da je i Sina svog Jedinorodnog dao, da nijedan koji Ga veruje ne pogine, nego da ima život večni. (Jovan 3:16)
Ko veruje Sina, ima život večni; a ko ne veruje Sina, neće videti život, nego gnev Božji ostaje na njemu. (Jovan 3:36)
A koji pije od vode koju ću mu ja dati neće ožedneti doveka; nego voda što ću mu ja dati biće u njemu izvor vode koja teče u život večni. (Jovan 4:14)
I koji žnje prima platu, i sabira rod za život večni, da se raduju zajedno i koji seje i koji žnje; (Jovan 4:36)
Zaista, zaista vam kažem: Ko moju reč sluša i veruje Onome koji je mene poslao, ima život večni, i ne dolazi na sud, nego je prešao iz smrti u život. (Jovan 5:24)
Pregledajte pisma, jer vi mislite da imate u njima život večni; i ona svedoče za mene. (Jovan 5:39)
Starajte se ne za jelo koje prolazi, nego za jelo koje ostaje za večni život, koje će vam dati Sin čovečiji, jer ovog potvrdi Otac Bog. (Jovan 6:27)
A ovo je volja Onog koji me posla da svaki koji vidi Sina i veruje Ga ima život večni; i ja ću ga vaskrsnuti u poslednji dan. (Jovan 6:40)
Zaista, zaista vam kažem: koji veruje mene ima život večni. (Jovan 6:47)
Koji jede moje telo i pije moju krv ima život večni, i ja ću ga vaskrsnuti u poslednji dan: (Jovan 6:54)
I ja ću im dati život večni, i nikad neće izginuti, i niko ih neće oteti iz ruke moje. (Jovan 10:28)
Koji ljubi dušu svoju izgubiće je, a ko mrzi na dušu svoju na ovom svetu, sačuvaće je za život večni. (Jovan 12:25)
I znam da je zapovest Njegova život večni. Šta ja dakle govorim onako govorim kao što mi reče Otac. (Jovan 12:50)
Kao što si Mu dao vlast nad svakim telom da svemu što si Mu dao da život večni. (Jovan 17:2)
A ovo je život večni da poznaju Tebe jedinog istinitog Boga, i koga si poslao Isusa Hrista. (Jovan 17:3)
A kad čuše neznabošci, radovahu se i slavljahu reč Božju, i verovahu koliko ih beše pripravljeno za život večni. (Dela 13:48)
Onima, dakle, koji su trpljenjem dela dobrog tražili slavu i čast i neraspadljivost, život večni; (Rimljanima 2:7)
Da kao što carova greh za smrt, tako i blagodat da caruje pravdom za život večni, kroz Isusa Hrista Gospoda našeg. (Rimljanima 5:21)
A sad oprostivši se od greha, i postavši sluge Božje, imate plod svoj na posvećenje, a kraj život večni. (Rimljanima 6:22)
Jer je plata za greh smrt, a dar Božji je život večni u Hristu Isusu Gospodu našem. (Rimljanima 6:23)
Jer koji seje u telo svoje, od tela će požnjeti pogibao; a koji seje u duh, od duha će požnjeti život večni. (Galatima 6:8)
Ali toga radi ja bih pomilovan da na meni prvom pokaže sve trpljenje Isus Hristos za ugled onima koji Mu hoće verovati za život večni. (1. Timotiju 1:16)
Bori se u dobroj borbi vere, muči se za večni život na koji si i pozvan, i priznao si dobro priznanje pred mnogim svedocima. (1. Timotiju 6:12)
Sabirajući sebi temelj dobar za unapredak, da prime život večni. (1. Timotiju 6:19)
I život se javi, i videsmo, i svedočimo, i javljamo vam život večni, koji beše u Oca, i javi se nama; (1. Jovanova 1:2)
I ovo je obećanje koje nam On obeća, život večni. (1. Jovanova 2:25)
Svaki koji mrzi na brata svog krvnik je ljudski; i znate da nijedan krvnik ljudski nema u sebi večni život. (1. Jovanova 3:15)
I ovo je svedočanstvo da nam je Bog dao život večni; i ovaj život večni u Sinu je Njegovom. (1. Jovanova 5:11)
Ovo pisah vama koji verujete u ime Sina Božijeg, da znate da imate život večni i da verujete u ime Sina Božijeg. (1. Jovanova 5:13)
I sami sebe držite u ljubavi Božijoj, čekajući milost Gospoda našeg Isusa Hrista za život večni. (Juda 1:21)