sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li ste primetili da kres varijante bolje funkcionisu od veza i to daleko bolje? Partneri se bolje slazu, nema smaranja ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se, a i najbolje veze su nastale iz kres kombinacijasinnke:Da li ste primetili da kres varijante bolje funkcionisu od veza i to daleko bolje? Partneri se bolje slazu, nema smaranja ...
W.A.S.P.:slazem se, a i najbolje veze su nastale iz kres kombinacija
ovo moram da zapisem...legendosinnke:Ma bilo bi dobro kad bi covek imao toliko osetljivu kitu kad joj ga stavi da joj moze procitati misli.![]()
ovo tako nije tachnoW.A.S.P.:slazem se, a i najbolje veze su nastale iz kres kombinacija
sinnke:Da li ste primetili da kres varijante bolje funkcionisu od veza i to daleko bolje? Partneri se bolje slazu, nema smaranja ...
Yeah u are definitely right :wink: I think soNedodirljiva88:the things that we do are just betwen me and you,give to me baby nice and slow...............I touch the right spot at the right time..................................
Then how the fu*k do you know?sve je vec zauzeto:pre bih rekla iz prijateljstava...
mada ja nikad nisam imala kres kombinaciju...
The monsters make me hideNedodirljiva88:the things that we do are just betwen me and you,give to me baby nice and slow...............I touch the right spot at the right time..................................
sinnke:Da li ste primetili da kres varijante bolje funkcionisu od veza i to daleko bolje? Partneri se bolje slazu, nema smaranja ...