Vecina nismo naseli ni na kuronu necemo nasesti ni na njihove lazi o klimatskim promenama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Nekada davno kad sam isao u osnovnu skolu preko leta su temperature bile normalno 38, 39 a cesto i 40 stepeni i nikom nista. Niko o tome nije nikad pricao kao o necemu katastroficnom. A danas temperature od 36, 37, 38 stepeni se orkestrirano na svim medijima proglasavaju katastroficnim i nenormalnim.

Zastp lazu da je klima poremecena kad nista nije poremeceno niti se moze klima poremetiti?

A evo jedne slike gde se vidi kako se siri panika i strah sa medija. 2017 godine su temperature od tridesetak stepeni crtane zelenom bojom bez ikakve sirenja panike voditeljke a danas se iste te temperature crtaju graficki sa crvenom bojom koja treba da uplasi ljude kako je to temepratura koja ubija . Zasto to rade? Zar misle da smo ludi i da ce mo nasesti na takve gluposti i lazi? Pa nismo naseli ni na kuronu necemo nasesti ni na njihove lazi o klimatskim promenama neka se zna!!!!!

294224223_5619107824800111_3768645572729540200_n.jpg

Nego, ja se bogami ne sećam da su pre 30, 40 i više godina pričali o tako visokim temperaturama.
pre nego sto je 2017. oboren rekord u beogradu sa 40 stepeni, prethodni rekord je bio 39 stepeni 1928. godine
tako da je itekako bilo toplih dana i davnih dana nego sad ljudi prave senazionalizam od svega.

pre nego sto je 2017. oboren rekord u beogradu sa 40 stepeni, prethodni rekord je bio 39 stepeni 1928. godine
tako da je itekako bilo toplih dana i davnih dana nego sad ljudi prave senazionalizam od svega.
Ko se seća pomračenja Sunca 1999.?
Panika na TV-u nedelju dana pre toga, saveti za ponašanje - "ne izlazite, ne gledajte, ne dišite..."
Ja taj dan otišao do pekare, ona zatvorena, kukavci čuče unutra ko miševi, viču iznutra "ne radimo", na ulicama nigde nikoga,
ko posle atomskog udara.
Jesmo mi Srbi hrabar narod u 3 p.m...

Ko se seća pomračenja Sunca 1999.?
Panika na TV-u nedelju dana pre toga, saveti za ponašanje - "ne izlazite, ne gledajte, ne dišite..."
Ja taj dan otišao do pekare, ona zatvorena, kukavci čuče unutra ko miševi, viču iznutra "ne radimo", na ulicama nigde nikoga,
ko posle atomskog udara.
Jesmo mi Srbi hrabar narod u 3 p.m...
wtf???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back