Vecina muskaraca su ******

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.020
jbt gde smo to..?
jesmo usli u drugu dimenziju da nemamo vise dostajnstva..

gde ono vreme kad se izlazilo na ferku..
dvoboj izmedju nas dvoje..i dokazivanja licnosti..
sad svi nesto hebu sa strane..(podmuklo i kvarno)
kazu zene su tracare..
ali znaju da ti odbruse u lice pa se pusi..
sta je sa muskima..jesu li postali pichetine prave???

štaje...saznao si da su te olajavali ? :per:
za dobrim konjem prašina se diže rekoše arapi
imam takođe ružna iskustva sa muškarcima, slažem se takođe da su veće alapače od žena, slažem se da su pizzde...sve se slažem

mislim da je problem u tome sto ako uvatis sa nekim da se bijes to se sankcionise i mislim da se muskarci prilagodjavaju tom trendu. a tracevi su oduvek postojali i od strane zena i od strane muskaraca. samo sto su zene nekada vise koristile traceve, bas zbog toga sto nisu mogle da izlaze na dvoboje i da se bore otvoreno. danas ne moze niko, pa je i trend u skladu sa tim. koliko ti puta dodje da nalupas nekoga...dodje i meni, ali se suzdrzim pa resavam verbalno. ne znam dokle cu se suzdrzavam. :lol:

štaje...saznao si da su te olajavali ? :per:
za dobrim konjem prašina se diže rekoše arapi
imam takođe ružna iskustva sa muškarcima, slažem se takođe da su veće alapače od žena, slažem se da su pizzde...sve se slažem
druze moj..
ja sam na spisku mnogih..
mene boli sto nisam kriv,ne radim nista sto bi nekom remetio mir..
al jbt ako nemaju jaja i ne znaju da idu glavom kroz zid ko ih ebe..
ja radim svoj posao i gledam svoja posla..
njima smeta jer su na drugu stranu..
umesto da mi smestaju glupe igrce..mogu da me pozovu na ferku..
da ga pojedem ili da me pojede.
gadim se pichastih skrivenih shema ..

- - - - - - - - - -

sta ti se desilo? :huh:
e srce moje..
sta meni rade vec godinama..
al sad mi dokurchilo..
boli me sto sam pavedan i castan...
pokvarena smo nacija..

mislim da je problem u tome sto ako uvatis sa nekim da se bijes to se sankcionise i mislim da se muskarci prilagodjavaju tom trendu. a tracevi su oduvek postojali i od strane zena i od strane muskaraca. samo sto su zene nekada vise koristile traceve, bas zbog toga sto nisu mogle da izlaze na dvoboje i da se bore otvoreno. danas ne moze niko, pa je i trend u skladu sa tim. koliko ti puta dodje da nalupas nekoga...dodje i meni, ali se suzdrzim pa resavam verbalno. ne znam dokle cu se suzdrzavam. :lol:
ebe me zakon..
ponekad je to jedino resenje..
da mu ga das pichki...
i naucis da bude pametan..

ja prosto nisam verovo,pricaju mi ljudi ja reko ma nije cini ti se nisu takvi zajebavaju se,od kad sam na forumu zgadise mi se tracare i attention drolje,pa placipicke koje nista ne jebu a na muskoj grbaci bi neki bod da skupe,kao ako se pice sa svima primetice ga zenke, kul su iskreni borci za pravdu bez dlake na jeziku,sere mi se

ja prosto nisam verovo,pricaju mi ljudi ja reko ma nije cini ti se nisu takvi zajebavaju se,od kad sam na forumu zgadise mi se tracare i attention drolje,pa placipicke koje nista ne jebu a na muskoj grbaci bi neki bod da skupe,kao ako se pice sa svima primetice ga zenke, kul su iskreni borci za pravdu bez dlake na jeziku,sere mi se
ko je ovde nahvatao neku zensku..ok mozda neki odnos frend mode..
ne razumem te najbolje drug?

jbt gde smo to..?
jesmo usli u drugu dimenziju da nemamo vise dostajnstva..

gde ono vreme kad se izlazilo na ferku..
dvoboj izmedju nas dvoje..i dokazivanja licnosti..
sad svi nesto hebu sa strane..(podmuklo i kvarno)
kazu zene su tracare..
ali znaju da ti odbruse u lice pa se pusi..
sta je sa muskima..jesu li postali pichetine prave???

100 % tacno.

Muskarci danaasnjice su izgubili dostojanstvo i karakteristike muskarca. :aha:

Pisem u muskarcima.... ja ih necu nazvati tako.
Ali se slzem da su izgubili muskost i dostojanstvo, i postli su jako losi muzevi svojim zenama ^^

Citiram Bibliju, jer imam biblijske stavove u svemu.. :)

Mi sene poznajemo,nisi klon ? :think:

da bi muskarac bio dobar muz zeni potrebno je da zena to zasluzi.... danasnje zene su karikature tradicionalnih vrednosti zena kakve poznajemo...jedan od dokaza je forum gde vecina trazi kljuceve svojih zatarebljenih neostvarenih mladalackih snova....

biblija jeste dobar put ali ne valja da je jedini...al' najgore je biti na pikovima vere i bihevioralnog impresuma tradicionalnog olicenog u ovakvim nezrelim digresijama ....

gde ja da budem klon...ja sam unikat, biser, crni dijamant....

Back