Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BK je baja zavrsio i to je smuvao nesto...
amidžić je barem 10 godina u tom poslu, prošao je sve i za njegove godine to je uspeh, mada mu je loša koncepcija novog Ami G
a ivanović je talo napoadno isforsiran zadnjih, koliko 2-3 godine, da je ljigavo... moraš da imaš neko iskustvo i integritet...a on odmah prime-time, strani gosti, US open... da svojim radom sve
a crni kalinić... okej on se ne forsira... ali tolika sirovina... kako je on završio fakin FDU ako i jeste

Do sada sam možda dva puta odgledala Ognjenov šou, a Ivanovićev nešto više.
Mislim da su neuporedivi.
Ognjen je usiljen što se tiče i šarma i humora, ima klasičan pinkovski način vođenja programa: glupost, površnost, provokacija,... sve u svemu, dobra je emisija da se posmatra kao psihosociološki fenomen. Ružičasta televizija je generalno dobra za posmatranje, ali za tu svrhu je dovoljno odgledati jednu emisiju jedan put.
Ivanović mi je u prvoj emisiji bio antipatičan, verovatno zato što su ga ljudi iz moje okoline hvalili, pa sam ja otišla u anti-predsliku (da im kontriram :)), međutim, ima stila. Ima lep osmeh, postavlja smislena pitanja, spontan je, prirodan, nema mi taj arogantni naboj kao Ognjen, nije kao Ognjen opterećen popularnošću, ume da napravi šalu i na svoj račun, i dovodi daleko kvalitetnije goste...

strasno dino merlin sledeci put bi ivan mogao da pozove terezu kesoviju i olivera dragojevica:thumbdown:

Emisiju sa Merlinom sam odgledala, da bih sebi potvrdila zašto ne želim da idem na njegov koncert (mada je ''Smijehom strah pokrijem'' koju je izveo u studio bila najbolja interpretacija neke njegove pesme, barem od onoga što sam ja nalazila preko Jutjuba), a kada sam juče videla da mu gosti Novi fosili, upitala sam se šta mu je, pa zapeo da dovodi te iz bivših republika... Verovatno malo da se ''opere'' za ono što je prozivao Hrvate (pa ga oni posle prozivali), ali se taj politički potez poklopio sa time što su naše komšije sa te strane okupirale Arenu... No, ta činjenica da samo Srbija pati za idejom bivše Jugoslavije i samo Srbija potencira obnavljanje ''bratstva i jedinstva'' je druga priča, da se vratim na ono što sam htela reći za poslednju emisiju... Dakle, Nove fosile sam slušala kad sam bila devojčica, a i dalje mislim da imaju blago infantilne pesme... U prvom trenutku nije mi se dopalo što su oni gosti, nekad me (neopravdano) iritira tzv. hrvatski jezik, ali... zavisi ko priča. :) Definitivno. Jer su oni ljudi iz ''Fosila'' toliko divni, duhoviti, normalni, da je bilo zadovoljstvo slušati ih.

Emisiju sa Merlinom sam odgledala, da bih sebi potvrdila zašto ne želim da idem na njegov koncert (mada je ''Smijehom strah pokrijem'' koju je izveo u studio bila najbolja interpretacija neke njegove pesme, barem od onoga što sam ja nalazila preko Jutjuba), a kada sam juče videla da mu gosti Novi fosili, upitala sam se šta mu je, pa zapeo da dovodi te iz bivših republika... Verovatno malo da se ''opere'' za ono što je prozivao Hrvate (pa ga oni posle prozivali), ali se taj politički potez poklopio sa time što su naše komšije sa te strane okupirale Arenu... No, ta činjenica da samo Srbija pati za idejom bivše Jugoslavije i samo Srbija potencira obnavljanje ''bratstva i jedinstva'' je druga priča, da se vratim na ono što sam htela reći za poslednju emisiju... Dakle, Nove fosile sam slušala kad sam bila devojčica, a i dalje mislim da imaju blago infantilne pesme... U prvom trenutku nije mi se dopalo što su oni gosti, nekad me (neopravdano) iritira tzv. hrvatski jezik, ali... zavisi ko priča. :) Definitivno. Jer su oni ljudi iz ''Fosila'' toliko divni, duhoviti, normalni, da je bilo zadovoljstvo slušati ih.

slazem se.

nesto ga slabo pratim u zadnje vreme.evo zadnju upalih da pogledam sa dragim tozovcem,ali mi je bilo vise nego otuzno.
jadni toza,ponasao se kao kuce u liftu,toliko se radovao sto ga je neko negde zvao,da mi ga bilo zao.u njegovom nastojanju da dokaze da je stari smeker i kvalitet,bio je nekako smoran i naporan.

imam zelju da ivan u goste pozove branka kockicu

nesto ga slabo pratim u zadnje vreme.evo zadnju upalih da pogledam sa dragim tozovcem,ali mi je bilo vise nego otuzno.
jadni toza,ponasao se kao kuce u liftu,toliko se radovao sto ga je neko negde zvao,da mi ga bilo zao.u njegovom nastojanju da dokaze da je stari smeker i kvalitet,bio je nekako smoran i naporan.

imam zelju da ivan u goste pozove branka kockicu

Branko je legenda al suvise obican i prizeman da bi bila velika gledanost rekao bih sto im ne ide u prilog

mislim da ivanu opada popularnost,a negde procitah da mu se po gledanosti priblizila neka emisija na pinku koju vodi ona zena pekinezer,spisateljica i sta sve ne-bachicka alimpicka.eto koliko je sati:roll:

ovo sto kazes dzordzi,jeste to tacno,ali ipak,dzabe ti neko sazvace ako ti ne znas da ispljunes kako treba i da budes zanimljiv.svakako ivan to dobro radi,ali su mu gosti malo fake.ne mogu da se setim kad sam poslednji put odgledala celu emisiju.pre je bio mnogo bolji.ovu sad sa tozovcem malo samo odgledah...treba je vise da se druzi sa tim covekom pre nego ga je doveo u emisiju,tako ovaj ne bi imao napade euforije zbog pojavljivanja u javnosti

ipak mislim da bi branko bio odlican i zanimljiv gost

Back