Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Emisija uopšte nije loša. Postaje malo manje zabavno kako odmiče, izgleda da im ponestaje inspiracija, ali i dalje može da se gleda. Kada kažem da malo prestaje da bude smešno mislim na to da Ivanovićeve fore počinju da zvuče kao da citira delove Kursadžija. Nadam se da će posle letnje pauze biti bolji.

al ga je neko opasno izlobirao
ko i onog bokija
msm sve e to ista bagra
kažem ja kao pljuje jk, a vamo gosti đogani seka robijašica i drugi livadari
mozda,ali ga nikako ne bih uporedila sa onim tzv `soumenom` bokijem
ne volim ni jednog lika/likusu sto si pomenula,ali je cinjenica da su djoganijevci zacetnici nekog novog talasa,i da su bili uspesni i osvajali medalje i van granica nase zemlje.seka prasica kol`ko tol`ko zna da peva (bar je razumem sta peva),a g-dja jk stvarno ne zna da peva,i to je osnov njegove prozivke.

Ne znam što je sad moda da se ne voli Ivanović.. Stoji to da ume baš da promaši i da reciklira stare viceve, ali je opet ubedljivo ispred svih ostalih emisija tog tipa kod nas..

A to za Leu Kiš što je Amidžić prikazivao u emisiji je patetično, pa normalno da joj neće reći u emisiji da misli da je guska, a da to svi misle je isto opšte poznato :D
Verovatno lik bio gladan jedno popodne :mrgreen:

Ne verujem da će njegova zvezda još dugo da sija, jer pada u tipičnu zamku popularnosti, a to je preterivanje. Uz to sve provale su mu na istu foru, što bi rekao moj stari profa iz matematike "vrti kolo vasa". Smorio je sa uvlačenjem Novaku Djokoviću, oni su ortaci, prst u bulju i te fore. Provalio je da su fore na račun poznatih ličnosti koje je vrteo postale izlizane :bljak: pa je krenuo u ofanzivu, ovaj put na Milana Kalinića, lika koji je deset klasa iznad njega i za kojeg sam siguran da bi bio daleko bolji stand up komičar kada bi mu se ukazala prilika.
Ponavlja se, bez mašte, ukratko postaje dosadan.

Back