No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.486
Da, taj?
Mislim da je Srđan iz srvajvera.Neee,ti misliš na onog lika što smišlja fazone za Ivana.E taj ti je Srle iz rijalitija SURVIVOR.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, taj?
Mislim da je Srđan iz srvajvera.Neee,ti misliš na onog lika što smišlja fazone za Ivana.E taj ti je Srle iz rijalitija SURVIVOR.

ivan ivanovic...ima tu nesrecu sto pokusava da glumi tampon zonu izmedju dve vatre,primitivizma i evrope, kao nekada sfrj,izmedju istoka i zapada.prihvatio je aj da kazem lezerno tu ulogu drustvenog plovka,ali se tog ne drzi kao neceg iznudjenog (citaj kredenog bez mozga),dok drugi satiru unutarnju tranzicionu slobodu klasicnim falsh srpskim haha-mesetarenjem.ami-g i nazalost kesic-sta da se radi?!![]()
to da je prihvatio zaista tu ulogu, nazalost najvise sto se danas moze objektivno kod nas, videlo se bas u emisiji sa stingom i why not-cholom... s jedne strane istinska rok-zvezda, za koju te vezuje samo istomisljenistvo, s druge ... masmedijalnarajapopulacijarkekrkeisecakprimeraknarodavaskolikogbogomdanogprasetine-samo tako!...koja po navici primitivnih naroda gleda u strano bice kao u boga!...sto je stranom bicu shatro strano,ustvari provalio situaciju u sekundi...`tnx za gitru,sasvim ok od naroda koji jos nije naucio da se osloni na svoju cast i postenje i bude pred drugim bez zazora,sto i jeste pravi respekt-sebe,i drugoga-umesto toga ponasace se pred ovakvom zmijom kao ja kao dete od cetiri godine koje se propinje na noge i vice vidimevidime..``hee,rodjaci.sting da vas leci,da vas blagosilja.gordon zna za noleta,zna tajnu,samo mi je ostao utisak da nije mogao da veruje da i pored "naseg" noleta jos pokusavamo da se -samo i jedino-`preporucujemo evropi`,ne kapirajuci da je stingu to toliko strano koliko i eskim kubancu i obrnuto,koliko licemurinjo istinskom panku uostalom.e sad/../..
...just a reflection...
Minimaks je uvek bio podguzna muva.
Jeste to bi kasnije kada je došao na Pinku, ali govorim o pre kada je vodio emisiju na radiju onu Tu Tup , čini mi se da se tako zvala.U svakom slučaju u to vreme je bio ekstra ako zanemarimo njegov rad pri kraju.
Mada ono sada su sve kopije, sve je izmišljeno pa jeste teško biti originalan, ali Ivan se maltene muči , upinje da bude smešan i zabavan, ali mu jednostavno, iz mog ugla gledano, ne ide.
kakav je da je moj je. sta, moram li da polemisem ili mozda da glumim bozidara djelica.. kako-bilo,da bi se skontao, moras poznavati TajnuE, ja tog Ivana Ivanovic ne podnosim, jer je tako bled, a ti ispisa neki toliko glup komentar. Sta si ti u stvari hteo da kazes?
kakav je da je moj je. sta, moram li da polemisem ili mozda da glumim bozidara djelica.. kako-bilo,da bi se skontao, moras poznavati Tajnu

Prva stingu dala 145 000 evra..ivan je kralj![]()
Pa evo sad onaj klip sto je lik poslao i dobio sat..ja mislim da sam ga vido pre brat bratu 2 god
ili ono rakia correcting people. to sam videla pre toga jedno trista puta.
za fore su im izgleda ciljna grupa ovi bez interneta i females +45
Ne, on zabavlja sve te prazne bezlicne likove, kojima je bitno da se kaze nesto sto deluje opusetno, a ne sme javno da se kaze.

izjebao ga je Ivan za sve pare ovaj nije znao gde se nalazi...urnisao je sinoc onog Hrvataizjebao ga je Ivan za sve pare ovaj nije znao gde se nalazi...
E, ja tog Ivana Ivanovic ne podnosim, jer je tako bled, a ti ispisa neki toliko glup komentar. Sta si ti u stvari hteo da kazes?
To nije nista neobicno. Morate da shvatite da taj II nije nista posebno, ali da iza njega stoji Fox. Oni nemaju nijednog "zabavljaca" na raspolaganju, pa normalno ce da ulazu u njega. Tako su ulagali i u Marka Zivica, pa, eto, odmorili smo se i od njegovih glupih fora.
Ne, on zabavlja sve te prazne bezlicne likove, kojima je bitno da se kaze nesto sto deluje opusetno, a ne sme javno da se kaze.
On i jeste doveo nekog tako smotanog Hrvata da bi ispao superioran.