VEČE BEOGRAĐANA

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i vas mi je pun ****.
Pola od vas ne zna ni kako se zove kraj u kojem je Knez Mihajlova..Pola je previše, ne zna ni 30% ljudi
Ko ne zna gde je Varoš Kapija i nije ovde 4 generacije ...m'rš na selo
I ovaj Deda Mraz i svi hahahahahah

HeBePoBaTaH_:
A i vas mi je pun ****.
Pola od vas ne zna ni kako se zove kraj u kojem je Knez Mihajlova..Pola je previše, ne zna ni 30% ljudi
Ko ne zna gde je Varoš Kapija i nije ovde 4 generacije ...m'rš na selo
I ovaj Deda Mraz i svi hahahahahah
Da te pitam ja nešto, al' iskreno da mi odgovoriš?

biteme.gif

HeBePoBaTaH_:
Ćuti, odoše....to sam pisao dok su bili ovde..
lider, tebi je, koliko sam primetio, samo važno da ti tema bude prvi topic na podforumu, bez obzira na sadržinu iste ...
Razvijaj to malo bolje
Delimično si u pravu,stalo mi je da ove teme žive.
Što se tiče razvijanja...to umnogome zavisi od tebe a i ostalih.
poz.

Kako je sranje ta pricha ko je veci Beogradjanin
iz prostog razloga shto je to tako individualna stvar i ne stiche se kao nekakvo "pravo" rodjenjem,kao prezime npr.
Evo ortak je rodjen u Nemachkoj "neplanirano",a ovde je ceo zivot,ovde je pocheo da razmishlja,pamti,odrastao ovde itd.... i shta sad je on kao Gisterprhtcanin(zaboravio sam kako se zove grad :smile: ) ? nikad nije ni bio tamo
Ja sam rodjen isto "neplanirano" sticajem nekih okolnosti u Uzicu,a bio sam tamo 2-3 puta u zivotu,isto sam ovde odrastao,poceo da razmisljam,pamtim i bla,bla,bla , i jel sam ja Uzichanin?

Moze neko da bude ovde od Singidunuma,pa da ne bude Beogradjanin,da ne voli ovaj grad i da se u skladu sa tim i ne ponasha prema ovom gradu kako bi trebalo,
dok isto tako neko ko je doshao ovde pre npr. 2 god. moze da si kultivishe,adaptira i zavoli Beograd i u skladu sa tim i da se ponasha

Isto tako su ljudi u zabludi da su samim tim sto su rodjeni kao Srbi od pravoslavnih roditelja,stekli exkluzivno pravo na to da su i oni pravoslavni,
a pravoslavan postajesh krshtenjem i ostajeh pravoslavnim nachinom zivota koji bi trebao da vodish.

Ta "tema" je toliko glupa,otprilike kao i one raspravke na nekom podforumu "Sta je bolje Opera ili IE" :smile:

edit:
ne mislim na ovaj topic,nego na ovo o chemu sam pisao

edit 2:
i nemoj da se zajebavate samnom,jer kad sam ovako zayebana faca bio k'o klinac,mislim sad samo mozete da predpostavite...

hahahahahahahahahahahahahahah :smile:

MASTERMIND:
Kako je sranje ta pricha ko je veci Beogradjanin
iz prostog razloga shto je to tako individualna stvar i ne stiche se kao nekakvo "pravo" rodjenjem,kao prezime npr.
Evo ortak je rodjen u Nemachkoj "neplanirano",a ovde je ceo zivot,ovde je pocheo da razmishlja,pamti,odrastao ovde itd.... i shta sad je on kao Gisterprhtcanin(zaboravio sam kako se zove grad :smile: ) ? nikad nije ni bio tamo
Ja sam rodjen isto "neplanirano" sticajem nekih okolnosti u Uzicu,a bio sam tamo 2-3 puta u zivotu,isto sam ovde odrastao,poceo da razmisljam,pamtim i bla,bla,bla , i jel sam ja Uzichanin?

:

Xexexexe imamo ja i ti slichnosti !!!! po nekoj i nechijoj teoriji ja i ti smo onda dodjoshi U Beogradu !?! no da ne filozofiramo ovde i sada !!! Inache grad se zove Remscheid !!!! :)
stvarno si bre zajebana faca odmalena !!!

BTW krecem ka tebi za jedno sat vremena !!!

allrun-1.gif

Ne radi se ovde o priči ko je veći beograđanin i ko je odakle došao, već o načinu na koji bi se ovaj grad malo upristojio i ljudima koji ga pljuju i prljaju, a žive u njemu!! Ovo je trebala biti tema za sve one koji vole i poštuju ovaj grad..

Back