Kako je sranje ta pricha ko je veci Beogradjanin
iz prostog razloga shto je to tako individualna stvar i ne stiche se kao nekakvo "pravo" rodjenjem,kao prezime npr.
Evo ortak je rodjen u Nemachkoj "neplanirano",a ovde je ceo zivot,ovde je pocheo da razmishlja,pamti,odrastao ovde itd.... i shta sad je on kao Gisterprhtcanin(zaboravio sam kako se zove grad :smile: ) ? nikad nije ni bio tamo
Ja sam rodjen isto "neplanirano" sticajem nekih okolnosti u Uzicu,a bio sam tamo 2-3 puta u zivotu,isto sam ovde odrastao,poceo da razmisljam,pamtim i bla,bla,bla , i jel sam ja Uzichanin?
Moze neko da bude ovde od Singidunuma,pa da ne bude Beogradjanin,da ne voli ovaj grad i da se u skladu sa tim i ne ponasha prema ovom gradu kako bi trebalo,
dok isto tako neko ko je doshao ovde pre npr. 2 god. moze da si kultivishe,adaptira i zavoli Beograd i u skladu sa tim i da se ponasha
Isto tako su ljudi u zabludi da su samim tim sto su rodjeni kao Srbi od pravoslavnih roditelja,stekli exkluzivno pravo na to da su i oni pravoslavni,
a pravoslavan postajesh krshtenjem i ostajeh pravoslavnim nachinom zivota koji bi trebao da vodish.
Ta "tema" je toliko glupa,otprilike kao i one raspravke na nekom podforumu "Sta je bolje Opera ili IE" :smile:
edit:
ne mislim na ovaj topic,nego na ovo o chemu sam pisao
edit 2:
i nemoj da se zajebavate samnom,jer kad sam ovako zayebana faca bio k'o klinac,mislim sad samo mozete da predpostavite...
hahahahahahahahahahahahahahah :smile: