HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Ti si mala kera na tuđem salašu. Možeš samo da kevćeš.
Mr'š u svoju aviju ako ti se ne sviđa.
Mr'š u svoju aviju ako ti se ne sviđa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi u pravu ove nema ni reci o ksenofobiji.Betty:jadni pervertovani ksenofobi - strah vas je KOMŠILUKA jbt...ne daj Božo & Gazdarice da vam neko svrne u prćiju...ajd sad svi mrš u Savamalu, tamo vam je i mesto, bitange i secikese.
Ma, i tamo će vas neko "prevariti" i naguziti vam ženu i "oteti posao" i..ma...gde god odete, kad tamo - OPET VIJadna moja pučino beslovesna...crna je to slika, neću da se družim više s vama. Bu!
8)
:shock: :-? :-xlider:Ma nemam ja ništa protiv onih koji nisu Beograđani.Samo mislim da ih je u mome gradu previše,uz pomoć svojih zemljaka zauzimaju pozicije,laktaju se trpaju u sve segmente života.
Pa gde će moja deca da se školuju,rade,ako im sami Beograđani ne pomognu.
Ljudi deda mi je ovde rođen,nemam nikoga na selu,ni nemam njive ni one koji me snadbevaju mesom,sirom kajmakom....
Kako da se vrate?? Gde da se vrate??? Pa prodali su i zemlju i stoku samo da bi došli ovde!? Pokupovali dobre poslove, dobre gajbe, dobre limuzine i sada su gospoda... I ko još obraća pažnju na to što bacaju kese sa, svojim, đubretom po dvorištima i ulicama!?.. kad su se doselili na angro.. to prljanje je postalo k'o dobar dan, normalna pojava... ma ko će sad da ide ''čak tamo'' da baci đubre u kontinjer, lakše je kroz prozor, susedu, na terasu... pa nek' se on bakće s'tim...Andzi:HeBePoBaTaH - Totalno kapiram o cemu pricas! Mog dedu su iz Bg-a isterali 40-tih godina ti likovi koji su se zapatili ovde, i sada misle s pravom da je ovo njihov grad, a pritom ga pljuju i prljaju kako stignu! Zbog toga je moja mama rodjena van Bg-a! Da ne poverujes! Posle toliko generacija koje su odrasle ovde... I oni su sada novi Beogradjani! I cesto i zive na Novom Bg-u!
I krenuli su vrtoglavom brzinom da se kote... Zidaju kuce gde stignu!! Dolaze ovde i ne rade nista - u penziji su...i dosadjuju kako nemaju od cega da zive! Umesto da se vrate u svoja sela i tamo obradjuju zemlju i pocnu da privredjuju! I zive od plodova svog rada! Prvi put posle 50-60 godina!!
Meni ne smeta sto oni nisu originalni Beogradjani, vec mi smeta sto ne postuju nista! Ali apsolutno nista!! Njihova deca - nastavljaju tim stopama! Iver ne pada daleko od klade!
Apsolutno se slazem da treba da pocnemo da se zovemo medjusobno Zemljacima i da se zaposljavamo medju sobom! Ovde su Beogradjani domacini, i oni ce ovde da zive i rade, a ne neki dodjosi koji ce ceo zivot provesti ovde pljujuci po Bgu i hvaleci svoje selo!![]()