Већ имамо изјаву године: "НЕ ГОСТУЈЕМ ЧЕСТО на телевизијама"

Poruka
20.104

Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији на телевизији `Хаппy`, где је дао изјаву која ће се, нема ту никакве сумње, дуго препричавати. А колико је она упечатљива, сведочи то што се већ муњевитом брзином дели по Твитеру.

- Знам да је гледаоцима досадно, али вас молим да ме пустите
, ја не гостујем често по телевизијама, више одговарам на питања новинара. И зато желим сваку прилику да код вас на телевизији искористим - рекао је Вучић....

Мислим да имамо изјаву године.

"Молим Вас пустите ме, ја немам прилику, ја не гостујем често по телевизијама, него углавном одговарам на питања новинара."
(Александар Вучић, 11. јануар 2021)

Erey9Q0XMAEV-1j

И као што неко рече "И заиста, шта ће бити када Вучић буде гостовао чешће на телевизијама са националном фреквенцијом?", рекох и ја, као КОМЕНТАР на ову тему :hehe::zcepanje::hahaha1::rotf:
.

I kako sad čovek uopšte da veruje medicini? Kako da veruje lekaru? Koji od njih je javno izašao i rekao - ljudi, ovaj čovek je ozbiljno psihički bolestan, mora da bude hitno hospitalizovan jer je izuzetno opasno da bude na ovoj poziciji na kojoj je sada.
Koji doktor je to rekao i zašto niko? Ono što 6 miliona laika vidi.

I kako sad čovek uopšte da veruje medicini? Kako da veruje lekaru? Koji od njih je javno izašao i rekao - ljudi, ovaj čovek je ozbiljno psihički bolestan, mora da bude hitno hospitalizovan jer je izuzetno opasno da bude na ovoj poziciji na kojoj je sada.
Koji doktor je to rekao i zašto niko? Ono što 6 miliona laika vidi.

А наш народ, набио главу у песак и НИШТА нити види нити чује....................СПАВА:zzzz::zzzz::zzzz:

mrezni-marketing-piramida-noj.png

jaca od te lazi je da su se lekari zarazili na pauzi za kafu

....али то није рекао Први међу првима:roll: Ко зна шта ће он по том питању да изјави......Сачекаћемо, ко зна:think:
(Иначе не волим да коментаришем НИШТА по питању нашег здравственог система, овог вируса и слично........Професију "ЛЕКАР" и све оне који раде са оболелима, ПОШТУЈЕМ изнад свега на свету, али ИМАМ своје мишљење, које за сада држим у себи) Једноставно ПУШТАМ да тече време и ОНО ће да покаже ШТА, КО, ГДЕ.....и можда, КАКО!!!:aha:

А наш народ, набио главу у песак и НИШТА нити види нити чује....................СПАВА:zzzz::zzzz::zzzz:

Mi kao da smo deo nekog eksperimenta - koliko možeš po nekom, metaforički rečeno, da sereš, a da taj neko ne samo da ćuti i trpi nego se još tome i smeje i od toga pravi šegu.

....али то није рекао Први међу првима:roll: Ко зна шта ће он по том питању да изјави......Сачекаћемо, ко зна:think:
(Иначе не волим да коментаришем НИШТА по питању нашег здравственог система, овог вируса и слично........Професију "ЛЕКАР" и све оне који раде са оболелима, ПОШТУЈЕМ изнад свега на свету, али ИМАМ своје мишљење, које за сада држим у себи) Једноставно ПУШТАМ да тече време и ОНО ће да покаже ШТА, КО, ГДЕ.....и можда, КАКО!!!:aha:
kao da jeste
njegova kuhinja
nema gore nego da zgazis zrtvu 71 umrlog lekara osudivsi ih da su se zarazili na pauzi za kafu
isto kao sto su posadu helikoptera proglasili alkoholicarima
ja bih ih samo pitala da li se boje
ne ljudi i zakona, nego boga

Mene ne brine sto je AV nenormalan, vec zato sto u politici Srbije gotovo da nema niko normalan.
SANU metuzalemi samo sto nisu otegli papke ali nikad neki stav na bilo koju bitnu drzavnu temu.
Ako se i javi predsednik SANU, ima neku p*ckastu samosazaljavajucu dijagnozu za narod koji dodatno popisa i baci u jos dublju depresiju, a o resenju da i ne pricamo.
Imate dva dijametralno suprotna politicka spektra, jedan je polupismeni nazovi patriotski, a drugi je kao akademski nazovi autosovinisticki.
Oba su problem za Srbiju.

Back