https://www.kurir.rs/vesti/politika...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
Ovo je nekako bilo najavljeno, očekivano i iznuđeno. Šta tačno donosi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da se radi o autonomiji. Privatni rade.Hoće da privatizuje obrazovanje. Kao što su privatizovani mediji i cela država. I onda imaju totalnu kontrolu.
Onda imaju totalnu efikasnost, zbog prirodne aljkavosti svega sto je drzavno. Jos kad bi i pravosudje moglo da se privatizuje...Hoće da privatizuje obrazovanje. Kao što su privatizovani mediji i cela država. I onda imaju totalnu kontrolu.
Onda imaju totalnu efikasnost, zbog prirodne aljkavosti svega sto je drzavno. Jos kad bi i pravosudje moglo da se privatizuje...
Ево на Куби је све народно и... буне ли се?Narod neće imati ništa svoje, samim tim ni prava da se buni.
Pa, pročitaj uvodni link, jbg tiKakav zakon o obrezanju .
Pa vidiš da je krenulo "obrezanje" školstva .Pa, pročitaj uvodni link, jbg ti
dobiće krk u boolju kroz najlon košulju... nisam učio, gugl translate mi preveo kako da im saopštim da razum'u...Hoće da privatizuje obrazovanje. Kao što su privatizovani mediji i cela država. I onda imaju totalnu kontrolu.
Ček, ti si kao nekakav moderator? Na kojem pdf?dobiće krk u boolju kroz najlon košulju... nisam učio, gugl translate mi preveo kako da im saopštim da razum'u...![]()
![]()
misterija...Ček, ti si kao nekakav moderator? Na kojem pdf?
To donosi sledeće, prodaćeš te kamiJone da bi mogao da školuješ unučićehttps://www.kurir.rs/vesti/politika...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
Neće više državno školstvo imati monopol nad obrazovanjem. Moći će da se upiše i privatni fakultet na budžetu. Studiraće se u proseku 4 godine, neće biti večitih studenata.https://www.kurir.rs/vesti/politika...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
Neću.To donosi sledeće, prodaćeš te kamiJone da bi mogao da školuješ unučiće![]()
A moći će i da se kupi diploma za dva danaNeće više državno školstvo imati monopol nad obrazovanjem. Moći će da se upiše i privatni fakultet na budžetu. Studiraće se u proseku 4 godine, neće biti večitih studenata.
Neće više državno školstvo imati monopol nad obrazovanjem. Moći će da se upiše i privatni fakultet na budžetu. Studiraće se u proseku 4 godine, neće biti večitih studenata.
Realnost je da smo poznati po večitim studentima.Ti veciti studenti i nisu za visoko obrazovanje.
Ti to najbolje znaš.A moći će i da se kupi diploma za dva dana![]()
Realnost je da smo poznati po večitim studentima.
Meni se sviđa što će doći do promena na tom polju.
Nisam od onih koji idealizuju državne fakultete, gimnazije i njihov nastavni kadar.
To je moglo i dosad, otkrio si Ameriku, brate Kolumbo!Neće više državno školstvo imati monopol nad obrazovanjem. Moći će da se upiše i privatni fakultet na budžetu. Studiraće se u proseku 4 godine, neće biti večitih studenata.
Mislila sam da se privatni fakulteti i privatne gimnazije plaćaju, ne možeš da studiraš za dž.To je moglo i dosad, otkrio si Ameriku, brate Kolumbo!![]()