Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не мисле, информер није историјски извор.Ček, neki od vas stvarno ovo misle? I još se pojedinci čude šta se sprdam s Informerom
Srbi su sagradili Vavilonsku kulu!
Не мисле, информер није историјски извор.
Samo se te tiješiТекст чак није ни потписан, а Далимилову хронику сам ти помињао и ја када си кренуо да митоманишеш са чешким хроникама, па да видиш како то изгледа када се извори усвајају некритички, наравно прошло је поред тебе и наставио си даље по обичају.

Тема је и отворена објавом једног члана хрватске националности.То треба да приупиташ корисника који је то поставио, са којом сврхом је то урадио јер је поставио све и свашта.Кад год прочитам нешто од тебе ја се утешим и помислим да ли је могуће.Nije točno jer ovo piše u upisu na prvoj strani u kojem se nalazi i poveznica na taj članak iz Informera:
DOKAZ KOJI SU VEKOVIMA KRILI OD NAS! Srbi su sagradili Vavilonsku kulu!
https://informer.rs/magazin/zanimlj...vima-krili-nas-srbi-sagradili-vavilonsku-kulu
Samo se te tiješi![]()
Тај није, он је комуниста значи није ни Србин, тема је отворена коментар8м корисника који јесте.Nisam primjetia da je dotični forumaš Hrvat, al ako je nek se tako izjasni i ja povlačim napisano. A onda moš i izbrisat moj post jer bar si se u tome ispraksira dosad![]()