Вавилонско царство

Ček, neki od vas stvarno ovo misle? I još se pojedinci čude šta se sprdam s Informerom :D
Srbi su sagradili Vavilonsku kulu!
Не мисле, информер није историјски извор.
Текст чак није ни потписан, а Далимилову хронику сам ти помињао и ја када си кренуо да митоманишеш са чешким хроникама, па да видиш како то изгледа када се извори усвајају некритички, наравно прошло је поред тебе и наставио си даље по обичају.

Не мисле, информер није историјски извор.

Nije točno jer ovo piše u upisu na prvoj strani u kojem se nalazi i poveznica na taj članak iz Informera:

DOKAZ KOJI SU VEKOVIMA KRILI OD NAS! Srbi su sagradili Vavilonsku kulu!​

https://informer.rs/magazin/zanimlj...vima-krili-nas-srbi-sagradili-vavilonsku-kulu

Текст чак није ни потписан, а Далимилову хронику сам ти помињао и ја када си кренуо да митоманишеш са чешким хроникама, па да видиш како то изгледа када се извори усвајају некритички, наравно прошло је поред тебе и наставио си даље по обичају.
Samo se te tiješi :)

Nije točno jer ovo piše u upisu na prvoj strani u kojem se nalazi i poveznica na taj članak iz Informera:

DOKAZ KOJI SU VEKOVIMA KRILI OD NAS! Srbi su sagradili Vavilonsku kulu!​

https://informer.rs/magazin/zanimlj...vima-krili-nas-srbi-sagradili-vavilonsku-kulu
Samo se te tiješi :)
Тема је и отворена објавом једног члана хрватске националности.То треба да приупиташ корисника који је то поставио, са којом сврхом је то урадио јер је поставио све и свашта.Кад год прочитам нешто од тебе ја се утешим и помислим да ли је могуће.

Nisam primjetia da je dotični forumaš Hrvat, al ako je nek se tako izjasni i ja povlačim napisano. A onda moš i izbrisat moj post jer bar si se u tome ispraksira dosad ;)
Тај није, он је комуниста значи није ни Србин, тема је отворена коментар8м корисника који јесте.

Уз то кориснику на кога мислиш је Дејан Лучић човек који све зна па ти види колико је то веродостојно.

Kakve veze ima ko je otvoria temu o Babilonu ako dotični nigdi ne spominje Srbe koji su sagradili tamošnju kulu već to naknadno spominje forumaš koji je Srbin? Svaki put me nanovo iznenadiš kako ograničeno razmišljaš :roll:

S tim da meni ni otvarač teme ne zvuči ka Hrvat, al ako je isprike forumašu pivosoku:

"Interesira me koja povijesna vrela se koriste u proucavanju povijesti Vavilona i ostalih drzava bliskog istoka . Jasno mi je da je biblija sigurno jedan od znacajnijih vrela , ali zasigurno postoje i drugi . Posebice me interesira ovo boldovana. Hvala lijepa za odgovor ."

Значи да то занемариш и држиш се теме, а још нисам видео да си нечим допринео теми сем троловања.
Пише ли онај похваљени Рус нешто о томе, како су му Хрвати Персијанци можда су Вавилон и они освајали...........

Back