Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zezam se.Pa što ti se onda omače da napišeš Njemačka? Otkad postade Bosanka
Pa dobro ako je tako drago mi je zbog Džeg.pa zezam se.
ariodante.ajde, pitacemo @tab503 da li sam ja dzeg ili ariodante?
sta im menjas te nickove? taman se naviknemariodante.
није џегеркин тајпинг стајл.sta im menjas te nickove? taman se naviknem
клуб блејачаMa ko da su sestre a onaj @Војвода mladji brat
Da se ubace u vrstu da beru višnje, samo da pucaклуб блејача
Zna se ona stara narodna poslovica: Rad oslobadjaDa se ubace u vrstu da beru višnje, samo da puca
једи говна замало сам оплакаоZna se ona stara narodna poslovica: Rad oslobadja![]()
![]()
Uzimaj dosta piva, nemoj da dehidrirasједи говна замало сам оплакао
Тренутно је у Бугарској минимална плата 355 евро.Боље бауштел него да фотка WC у Дубаију ко ти лол
Pogledajte prilog 1181663
Оно, гуд лак са тим сном. Бугаре нико не воли, ни Бугари себе не воле, па се масовно исељавају из Бугарске.
Саће и Борисов из Бугарске да последњи оде и затвори врата
од пиве расту сисе, морам се држати у форми!Uzimaj dosta piva, nemoj da dehidriras
Пардон, 10 евра више од Србије. Толико од ЕУТренутно је у Бугарској минимална плата 355 евро.
Gde je 1989. bila Srbija, a gde Bugarska?Пардон, 10 евра више од Србије. Толико од ЕУ
1989 Србија је почела да пропада од хиперинфлације.Gde je 1989. bila Srbija, a gde Bugarska?
Srbija je bila na nivou Portugala a Bugarska na nivou Avganistana.
ovo stvarno nema smisla. Amerika ih pre 4 godine dovela u evropu i naoruzala kako bi ih kao "dobrovoljce" slala u ukrajinu, a oni se ubijaju medjusobno.https://www.subotica.com/vesti/vatr...ervenisale-jake-policijske-snage-id44501.html
https://informer.rs/hronika/vesti/716449/haos-subotica-migranti-vatreni-obracun
Докле више власт у Србији да дозвољава мигрантима да дивљају? У Мађарској имају само право кретања у мигрантским камповима, ако дивљају у њима дође полиција испребија их и мир. А код нас власт им дозвољава да се слободно крећу и дивљају по Србији, свакодневни инциденти у Београду, отимају људима мобилне, недавно убили жену. Неће да их прими запад више, нек их пошаље власт натраг или као у Мађарској само дозвољено кретање у мигрантским камповима. Треба да је срамота Вучића.