VATERPOLO EP, EINDHOVEN

Потез Добуде је потез (не)човека у очајању.
Овај дилеја (Добуда, какво ли је то име?), уопште није схватио да је спорт саткан победама и поразима. Значи залутао је у спорт.
Мислим, да су све хрватске екипе, на неки начин уљуљкане у сопствену величину које, искрено речено, и нема. Као и у политици, очекују неку помоћ са стране а противника третирају као непријатеља.
Уз ову свињарију Добуде, сећање одмах досеже до кошаркашке екипе Хрвата у Грчкој када су као размажена деца, напустили свечано додељивање медаља. Потпуно сулудо и крајње безобразно.
Зато и није ни чудно да на Катедрали источнонемачког града Магдебурга стоји натпис: ,,Боже сачувај нас од куге,глади и Хрвата''.

Europski prvaci a nećemo ni među 6...katastrofa

И ако нас Монтенегрини ,,надигају'' и победе Србију, схватиће Кроатини да је Добуд ,,забио'' аутогол соптвеној екипи.
Србија изводи младу а перспективну екипу против Монтенегрина а ове из прве поставе одмарају.

И ако нас Монтенегрини ,,надигају'' и победе Србију, схватиће Кроатини да је Добуд ,,забио'' аутогол соптвеној екипи.
Србија изводи младу а перспективну екипу против Монтенегрина а ове из прве поставе одмарају.

Pa nećete valjda na naše nesportske poteze uzvratiti istom mjerom. Nema logike nakon što se ustali u obranu ferpleja zadnjih dana.
Valjda ćete po biblijskoj "ko tebe kamenom ti njega kruhom"...ili nećete...a možda nas i Španjolci prasnu pa ostajete čisti ko jutarnja rosa....

Pa nećete valjda na naše nesportske poteze uzvratiti istom mjerom. Nema logike nakon što se ustali u obranu ferpleja zadnjih dana.
Valjda ćete po biblijskoj "ko tebe kamenom ti njega kruhom"...ili nećete...a možda nas i Španjolci prasnu pa ostajete čisti ko jutarnja rosa....

Ма нећемо, таман посла!
А оно ,,ko tebe kamenom ti njega kruhom"..., то хоћемо јер је хришћански. Само са хлебом од недељу дана а то му дође на исто.

Ма нећемо, таман посла!
А оно ,,ko tebe kamenom ti njega kruhom"..., то хоћемо јер је хришћански. Само са хлебом од недељу дана а то му дође на исто.

:hahaha:

Sto se Hrvata tice, najbolje da razmisljamo sta njima preti ako se mi opustimo i odmorimo najbolje igrace. Taman posla. Znaci, zabole nas. :guza:

za sad se dobro drzite, vodite 6-5...
kad bi nekako mogli da izbacimo i vas i montenegrine, al bi bilo dobro :D

za sad se dobro drzite, vodite 6-5...
kad bi nekako mogli da izbacimo i vas i montenegrine, al bi bilo dobro :D

Ajde nemojte bit takvi...pa nije Dobud htioz:p...pa znate kolko mi vas imamo rad....dajte Filipoviću i onim drugim da uskoče u bazen popodnez:mrgreen:...ionako ne igrate slijedećih par dana

Kakva komedija sa Španjolcima (bar kolko pratim s posla izmjene rezultata)... stvarno cirkusanti....

Poslednja izmena od moderatora:
A ja mislio da Srbija i Crna gora više ne igraju zajedno z:mrgreen:

Kaj ste plivali samo leđno ili prsno možda?

Smiješni ste...umjesto da nas rasturite dvaput ko ljudi vi ste ispali p....

Na Olimpijadi revanš...

Poslednja izmena:
A ja mislio da Srbija i Crna gora više ne igraju zajedno z:mrgreen:

Kaj ste plivali samo leđno ili prsno možda?

Smiješni ste...umjesto da nas rasturite dvaput ko ljudi vi ste ispali p....

Na Olimpijadi revanš...

Mi ispali p...? Posle one prljave igre nista bolje niste ni zasluzili. Ovako necete uzeti nikakvu medalju a da smo zapeli protiv Crnogoraca imali bi ste sansu za medalju. E pa malo sutra.

Back