'vatanje u javnosti

dale92:
pa aj za vatanje guze i moze da prodje ali bas je ono ne trulo ali glupo da se ne ljubi u javnosti mislim ja sam to radio sa bivsom i nije bilo frke a sad zavisi nekom to smeta al ono jbg..mislim da je glupo..il recimo u busu pa imam druga koga je pitala sadasnja devojka da ga poljubi i to u busu..
mislim da je najbolje da odem..smaram previse zar ne??
Ne smaraš bre Dale, baš takve komentare sam tražio, šta vi mislite konkretno toj situaciji i kakva su vam iskustva sa raznim devojkama bila, tj. koliko to devojke dopuštaju i gde, a opet koliko im to smeta...

Pa sve pitam, BIONDA, želim da znam i šta devojke misle o tome. Verujem da to sve veoma zavisi od vaspitanja, ali evo recite mi devojke - ljubljenje na ulici (verujem da vam ne smeta), ljubljenje u autobusu (meni nimalo ne smeta, ali mojoj devojci vrlo, to mi smeta), ljubljenje u kafiću (meni ne, njoj opet), vatanje u javnosti (e sad morao bi biti precizniji - recimo onda da mislim na kratko i slatko jedno vatanje, ne baš mešanje mesa, i to što je više ljudi u okolini, to je teže, odnosno više zabranjeno to uraditi, na primer u Knezu vrlo ograničeno, a pred pozorištem mi to verovatno ne bi ni padalo na pamet.) Jedino mogu da ispričam da sam juče se malo previše zaneo i na Adi izvatao devojku - izmesio je baš, iako mi to svesno nije bila namera. Ona je onda tu poludela i osećala se strašno uvređeno i poniženo (kao komad mesa), a ja kao najgori kreten. Mislim to mi ni najmanje nije bila namera. Ali pre toga smo nešto pričali i ja sam se zaboravio i onda se izleteo... Devojke, komentari...

e sad je vec bolje:)salim se naravno sta mislim,svako mesto ima odredjenu dozu male nepristojnosti,ja volim da radim neke stvari u javnosti i ne stidim se toga naravno za sve postoji granica koja moze da se predje ako to neko zeli!naravno nisam ni ja cvecka i ja nekad napravim fkru svom ako malo pretera da se oseti ko idijot ali sto se tice ljubljena i vatanja po prevozu na adi u kaficima po bioskopima to je ok sve dok se ne vidi i ne kapiram zasto neke devojke to osporavaju mislim to je sve prirodno i jos pristojno dok smo mladi kad budemo svi mi stariji bice vec neumesno i debilno...

the_man!:
Meni strašno smeta kad su ljudi zatvoreni po tom pitanju, ako to osuđuju kao najgori zločin, i koji su verovatno i sami u krevetu žešće konzervativni, da ne kažem frigidni (Kako izgleda kad Englezi vode ljubav: Englez pita dragu: "Draga, da li te je nešto zabolelo?" -"Ne." -"Zašto si se onda pomerila." Lično mislim da takve ljude treba ne ubiti već obesiti za jaja ili odgovarajući organ kad su tako skučeni i uskogrudi.
i ti si skucen i uskogrud, pritom jos i agresivan... kakva kombinacija. bljak.

ne ponasam se mnogo otvoreno u javnosti, ali nikada to ne osudjujem kod drugih. ako je ljudima lepo, meni to ne smeta.

the_man!:
Pa sve pitam, BIONDA, želim da znam i šta devojke misle o tome. Verujem da to sve veoma zavisi od vaspitanja, ali evo recite mi devojke - ljubljenje na ulici (verujem da vam ne smeta), ljubljenje u autobusu (meni nimalo ne smeta, ali mojoj devojci vrlo, to mi smeta), ljubljenje u kafiću (meni ne, njoj opet), vatanje u javnosti (e sad morao bi biti precizniji - recimo onda da mislim na kratko i slatko jedno vatanje, ne baš mešanje mesa, i to što je više ljudi u okolini, to je teže, odnosno više zabranjeno to uraditi, na primer u Knezu vrlo ograničeno, a pred pozorištem mi to verovatno ne bi ni padalo na pamet.) Jedino mogu da ispričam da sam juče se malo previše zaneo i na Adi izvatao devojku - izmesio je baš, iako mi to svesno nije bila namera. Ona je onda tu poludela i osećala se strašno uvređeno i poniženo (kao komad mesa), a ja kao najgori kreten. Mislim to mi ni najmanje nije bila namera. Ali pre toga smo nešto pričali i ja sam se zaboravio i onda se izleteo... Devojke, komentari...
ne smeta njoj sto se ljubite nego sto je u autobusu:roll: mislim,pozovi taxi bar:lol:

Ne, ne, ne decko, taj ti avio nece poleteti!

Kakvo, bre, vatnje u javnosti....ne volem...ja sam za konvencionalniju varijantu: soba, otoman i udri do zore....a ni ne mora taj otoman....dovoljno je da smo sami...:)

Na temu vatanja u javnosti ostavicu deo jednog svog pisanija od pre 3 godine.

Sputavanje mojih prirodnih nagona je chisto skrnavljenje i ubijanje zene u meni. Nezna, topla, brizna, mazna, podatna - pa to su atributi kojima se ja ponosim, a druzeci se sa tobom zamalo sam pochela da se stidim shto sam toliko 'napadno - zahtevna'.

Jednom si mi nabacio da se zivot ne sastoji samo od mazenja i seksa i naravno da se slazem sa time. Retko kada imamo vreme samo za mazenje, koje se broji, recimo, danima. Ali zato u toku dana treba ukrasti vreme za mazenje upravo kroz sitne, parminutne, neznosti - ili pak neshto duze ukoliko ne radimo nishta znachajno, ili prosto odmaramo, gledamo nekakav film, chitamo chak - a dodirujemo se, drzimo za ruku, naslonjeni smo jedno na drugog, ma, znash ti o chemu ja govorim. Pa chak i u prevozu, zashto da ne, razmena pozitivne energije ne treba da ima medje i ramove, svakako, ukoliko ne prelazi u banalnost neprimerenu javnom mestu. Svaki minut je izgubljeni minut ukoliko je moglo da bude i 'vreme neznosti', a nije je bilo.

Sve ostalo u nashem zivotu, oko nas, pa chak i emocije - je neiskreno, neuhvatljivo, prevrtljivo, povredjujuce, agresivno, isfolirano, surovo. U dodiru ili neznostima nema nichega laznog, to je chista materijalizacija energije koja struji u nama, davanje i primanje, izoshtravanje svih chula, - tu lezi prava vrednost, a samo je neznost 'eliksir zivota', ono shto lechi, nadahnjuje, daje snagu za hvatanje u koshtac sa zivotnim problemima, razlog zbog kojeg mi svaki novi dan pochinje osmehom.

Ili ne pochinje ...

Verujem da to sve veoma zavisi od vaspitanja, ali evo recite mi devojke - ljubljenje na ulici (verujem da vam ne smeta), ljubljenje u autobusu (meni nimalo ne smeta, ali mojoj devojci vrlo, to mi smeta), ljubljenje u kafiću (meni ne, njoj opet), vatanje u javnosti (e sad morao bi biti precizniji - recimo onda da mislim na kratko i slatko jedno vatanje, ne baš mešanje mesa,

Imala sam i ja takvo neslaganje sa njim i raskinula sam vezu. Ma necu da trpim i da se stiskam i da budem ono shto nisam - ni zbog koga. Dam nam malo fore da se 'nadjemo' i kad vidim da ne ide i da mnogo toga treba da se odreknem da bih bila sa njim - nema shta vishe tu da trazim.

Vesela_zena_beogradska:
Na temu vatanja u javnosti ostavicu deo jednog svog pisanija od pre 3 godine.

Sputavanje mojih prirodnih nagona je chisto skrnavljenje i ubijanje zene u meni. Nezna, topla, brizna, mazna, podatna - pa to su atributi kojima se ja ponosim, a druzeci se sa tobom zamalo sam pochela da se stidim shto sam toliko 'napadno - zahtevna'.

Jednom si mi nabacio da se zivot ne sastoji samo od mazenja i seksa i naravno da se slazem sa time. Retko kada imamo vreme samo za mazenje, koje se broji, recimo, danima. Ali zato u toku dana treba ukrasti vreme za mazenje upravo kroz sitne, parminutne, neznosti - ili pak neshto duze ukoliko ne radimo nishta znachajno, ili prosto odmaramo, gledamo nekakav film, chitamo chak - a dodirujemo se, drzimo za ruku, naslonjeni smo jedno na drugog, ma, znash ti o chemu ja govorim. Pa chak i u prevozu, zashto da ne, razmena pozitivne energije ne treba da ima medje i ramove, svakako, ukoliko ne prelazi u banalnost neprimerenu javnom mestu. Svaki minut je izgubljeni minut ukoliko je moglo da bude i 'vreme neznosti', a nije je bilo.

Sve ostalo u nashem zivotu, oko nas, pa chak i emocije - je neiskreno, neuhvatljivo, prevrtljivo, povredjujuce, agresivno, isfolirano, surovo. U dodiru ili neznostima nema nichega laznog, to je chista materijalizacija energije koja struji u nama, davanje i primanje, izoshtravanje svih chula, - tu lezi prava vrednost, a samo je neznost 'eliksir zivota', ono shto lechi, nadahnjuje, daje snagu za hvatanje u koshtac sa zivotnim problemima, razlog zbog kojeg mi svaki novi dan pochinje osmehom.

Ili ne pochinje ...

Ugodno si me iznenadila...umesh i lepo...

Ugodno si me iznenadila...umesh i lepo...

Ja sam jednom ovde napisala da nishta nije onako kako se chini, misleci pre svega na sebe :) Medjutim, vole ljudi da prave paushalne procene i zakljuchke.

Ženo beogradska vesela, prelepo ti je ovo o nežnosti

Hvala :)

Ali šta si mislila pod tim da si morala raskinuti, Jel ti on nešto zabranjivao?

Ne mogu da kazem da mi je zabranjivao, ali nije me ni pratio, pa je rezultat bio isti, nema, pa nema. Ja sam velika maza i mazim se i ljubim kad god mogu, eto, chak i na javnom mestu, dok je on imao potrebu za mazenjem samo pre seksa, shto je meni bilo neshvatljivo i malo. Kada sam shvatila da ga moje potrebe opterecuju, da sam sa druge strane i ja nezadovoljna, i da ne mozemo da se 'nadjemo' negde na sredini - izashla sam iz veze. Ja ne dopushtam da mi takve veze opstanu duze od 2-3 meseca i nikada ne bih slupala godine u vezi u kojoj sam nezadovoljna, kako chitam da neki diskutanti rade, pa pokushavam da im skrenem paznju na besmislenost rasipanja energije i troshenje vremena u nadanju da ce biti bolje. Posle dva meseca se jako dobro vidi kuda idemo i koliko nam treba takva veza. Treba da priznamo sebi da se nismo nashli sa tom osobom i da krenemo dalje sami. Rastanak tada i manje boli od rastanka posle nekoliko godina, kada smo ulozili mnogo sebe u tu neku vezu, koja nam nije nishta bolja u odnosu na pochetak, pod predpostavkom da smo od samog pochetka bili nechim nezadovoljni.

kad me vec vuchesh za jezik...pored dupeta, vata te za josh grudne obline, stavlja ti ruku u pantalone (ili suknju ili bermude, ili shorc, ili haljinu :P), ti njemu mazish palamaru itd. na to sam mislio pod perverzijom u javnosti (dok vas bulje drugi ljudi).. jel sad ok? ;)

Back