krvolok:pa, ako baš zahtevaš, ali, u zemlji Srbiji je MUŠKO, ako ima + -, dvaes' i neki i + -, teži keš ---![]()
zavaljujem duboko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krvolok:pa, ako baš zahtevaš, ali, u zemlji Srbiji je MUŠKO, ako ima + -, dvaes' i neki i + -, teži keš ---![]()
Ne smaraš bre Dale, baš takve komentare sam tražio, šta vi mislite konkretno toj situaciji i kakva su vam iskustva sa raznim devojkama bila, tj. koliko to devojke dopuštaju i gde, a opet koliko im to smeta...dale92:pa aj za vatanje guze i moze da prodje ali bas je ono ne trulo ali glupo da se ne ljubi u javnosti mislim ja sam to radio sa bivsom i nije bilo frke a sad zavisi nekom to smeta al ono jbg..mislim da je glupo..il recimo u busu pa imam druga koga je pitala sadasnja devojka da ga poljubi i to u busu..
mislim da je najbolje da odem..smaram previse zar ne??
the_man!:Ne smaraš bre Dale, baš takve komentare sam tražio, šta vi mislite konkretno toj situaciji i kakva su vam iskustva sa raznim devojkama bila, tj. koliko to devojke dopuštaju i gde, a opet koliko im to smeta...
i ti si skucen i uskogrud, pritom jos i agresivan... kakva kombinacija. bljak.the_man!:Meni strašno smeta kad su ljudi zatvoreni po tom pitanju, ako to osuđuju kao najgori zločin, i koji su verovatno i sami u krevetu žešće konzervativni, da ne kažem frigidni (Kako izgleda kad Englezi vode ljubav: Englez pita dragu: "Draga, da li te je nešto zabolelo?" -"Ne." -"Zašto si se onda pomerila." Lično mislim da takve ljude treba ne ubiti već obesiti za jaja ili odgovarajući organ kad su tako skučeni i uskogrudi.
ne smeta njoj sto se ljubite nego sto je u autobusuthe_man!:Pa sve pitam, BIONDA, želim da znam i šta devojke misle o tome. Verujem da to sve veoma zavisi od vaspitanja, ali evo recite mi devojke - ljubljenje na ulici (verujem da vam ne smeta), ljubljenje u autobusu (meni nimalo ne smeta, ali mojoj devojci vrlo, to mi smeta), ljubljenje u kafiću (meni ne, njoj opet), vatanje u javnosti (e sad morao bi biti precizniji - recimo onda da mislim na kratko i slatko jedno vatanje, ne baš mešanje mesa, i to što je više ljudi u okolini, to je teže, odnosno više zabranjeno to uraditi, na primer u Knezu vrlo ograničeno, a pred pozorištem mi to verovatno ne bi ni padalo na pamet.) Jedino mogu da ispričam da sam juče se malo previše zaneo i na Adi izvatao devojku - izmesio je baš, iako mi to svesno nije bila namera. Ona je onda tu poludela i osećala se strašno uvređeno i poniženo (kao komad mesa), a ja kao najgori kreten. Mislim to mi ni najmanje nije bila namera. Ali pre toga smo nešto pričali i ja sam se zaboravio i onda se izleteo... Devojke, komentari...
Verujem da to sve veoma zavisi od vaspitanja, ali evo recite mi devojke - ljubljenje na ulici (verujem da vam ne smeta), ljubljenje u autobusu (meni nimalo ne smeta, ali mojoj devojci vrlo, to mi smeta), ljubljenje u kafiću (meni ne, njoj opet), vatanje u javnosti (e sad morao bi biti precizniji - recimo onda da mislim na kratko i slatko jedno vatanje, ne baš mešanje mesa,
Vesela_zena_beogradska:Na temu vatanja u javnosti ostavicu deo jednog svog pisanija od pre 3 godine.
Sputavanje mojih prirodnih nagona je chisto skrnavljenje i ubijanje zene u meni. Nezna, topla, brizna, mazna, podatna - pa to su atributi kojima se ja ponosim, a druzeci se sa tobom zamalo sam pochela da se stidim shto sam toliko 'napadno - zahtevna'.
Jednom si mi nabacio da se zivot ne sastoji samo od mazenja i seksa i naravno da se slazem sa time. Retko kada imamo vreme samo za mazenje, koje se broji, recimo, danima. Ali zato u toku dana treba ukrasti vreme za mazenje upravo kroz sitne, parminutne, neznosti - ili pak neshto duze ukoliko ne radimo nishta znachajno, ili prosto odmaramo, gledamo nekakav film, chitamo chak - a dodirujemo se, drzimo za ruku, naslonjeni smo jedno na drugog, ma, znash ti o chemu ja govorim. Pa chak i u prevozu, zashto da ne, razmena pozitivne energije ne treba da ima medje i ramove, svakako, ukoliko ne prelazi u banalnost neprimerenu javnom mestu. Svaki minut je izgubljeni minut ukoliko je moglo da bude i 'vreme neznosti', a nije je bilo.
Sve ostalo u nashem zivotu, oko nas, pa chak i emocije - je neiskreno, neuhvatljivo, prevrtljivo, povredjujuce, agresivno, isfolirano, surovo. U dodiru ili neznostima nema nichega laznog, to je chista materijalizacija energije koja struji u nama, davanje i primanje, izoshtravanje svih chula, - tu lezi prava vrednost, a samo je neznost 'eliksir zivota', ono shto lechi, nadahnjuje, daje snagu za hvatanje u koshtac sa zivotnim problemima, razlog zbog kojeg mi svaki novi dan pochinje osmehom.
Ili ne pochinje ...
Ugodno si me iznenadila...umesh i lepo...
Ženo beogradska vesela, prelepo ti je ovo o nežnosti
Ali šta si mislila pod tim da si morala raskinuti, Jel ti on nešto zabranjivao?
bundeva:a ne mora bas ni do zore
_Saint:Vatanje u javnosti mora da ima meru, jedino ako ste oboje jezivo perverzni i pali vas prisustvo ljudi...