'vatanje u javnosti

Ja najbolje obozavam Svuda :)
i najvise bih Uvek i Stalno i Opet :)

jooooooooooooj, i bas je dobro za shankom, u guzvi, na ulici, u biblioteci, na koncertu, na radnom mestu, na neradnom mestu, uvece, ujutru, u podne, na pokretnim stepenicama, u javnom liftu, .....

suuuuuuuper tema za zezanje :)

nije to baš pristojno..
Čak je sebično.
prema onima koji su sami..i lutaju gradom usamljeni, koža ih boli od nedodira a vi bi da im pravite zazubice.
Mnogo je usamljenog sveta.
nije dakle fer..

Tacno Boogie.
Ne samo da je nepristojno, neki ljudi to dozivljavaju kao uvredu. :(
Ako nekog pozelim definitivno mi ne treba publika. Neke stvari bi trebale da ostanu ono sto zapravo jesu. Intimnost dvoje.:|

Tacno Boogie.
Ne samo da je nepristojno, neki ljudi to dozivljavaju kao uvredu. :(
Ako nekog pozelim definitivno mi ne treba publika. Neke stvari bi trebale da ostanu ono sto zapravo jesu. Intimnost dvoje.:|

Pazi ovo:
ti sedis u kaficu.
Ja i Ona stojimo za shankom.
Ja, svojom rukom, druzim Njeno dupe ispod suknjice.

E sad mi kazi sta tu tebe ima da vredja???????
Na koji nacin tebe ugrozava sto ja nekog drzim za dupe?
Ili sto neko meni ljubi Shampiona?
Jel ti to nemas dupe?
Ako ti se ne svidja, sto lepo ne gledas u drugom smeru?

Svako sam za sebe odredjuje sta ce da ga vredja!!!!!

Sta ako mene vredjaju debele sredovechne zenetine nezadovoljne sobom, besne na sve i svakoga ?????
Zar nije to samo moj problem???

Samo opusteno i veselo :)
UVEK I SVUDA :)

ps.
a ono za debelguze..... naravno da nije samo moj problem .....

Kralju, ti se na ovom forumu osjecas uvrijedjenim za sve i svasta, ali to je tvoj problem.
Ako ponovo procitas post, primjetices da sam rekla da ^neke ljude to vrijedja^. Nisam mislila da mene to vrijedja. Tacnije, zabolje me bas. Takodje, moje misljenje je da neke stvari treba ostavit doma.

Kralju, ti se na ovom forumu osjecas uvrijedjenim za sve i svasta, ali to je tvoj problem.
Ako ponovo procitas post, primjetices da sam rekla da ^neke ljude to vrijedja^. Nisam mislila da mene to vrijedja. Tacnije, zabolje me bas. Takodje, moje misljenje je da neke stvari treba ostavit doma.

Kraljice,
zar ti ja zvucim kao neko ko je uvredjen ?!
Pa moj jedini "problem" je nova trska za sax
:razz::razz::razz::razz:
Jedva cekam da se ukacim na forum i krivo mi sto ga ranije nisam nasao :)
Ovde super mesto za zayebanciju :)

Slazem se da neke stvari treba ostaviti doma.
Takodje mislim da nije lose kad neke stvari stalno nosis sobom, ... i kad nisi doma :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Back