Vata il nesto tako

gholub

Ističe se
Poruka
2.410
Jos jedn atema od mene za danas .:D
Bejah nekad ranije sa jednom imala super sise .
I sad me dodjemo u stan , i krene ona da se skida , i skida brus ona i pada vata ili nesto slicno iz njega , ona se samo nasmeja .
Mislim ima fine sise i bez vate , ja se iskidah odd smeha tad nisma znao da devojke to stvarno rade al eto .
I d aavs pitam je l iste naleti na takvu devojku nekad ?:D

Ahahahahahaha pazi ovo ja imam male grudi i nemam komplekse i problem sa tim,sexipilna sam i umem da se nosim ovakva kakva jesam. Ali ,istina je,imam ja drugaricu koja svaki put pred vecernji izlazak stavlja neke carape ili sta znam u grudnjak... Meni je to smesno! Zamisli da ispadne negde u javnosti,ili isto tako kod nekog momka,kao cek da izvadim carape iz grudnjaka... :D

Ahahahahahaha pazi ovo ja imam male grudi i nemam komplekse i problem sa tim,sexipilna sam i umem da se nosim ovakva kakva jesam. Ali ,istina je,imam ja drugaricu koja svaki put pred vecernji izlazak stavlja neke carape ili sta znam u grudnjak... Meni je to smesno! Zamisli da ispadne negde u javnosti,ili isto tako kod nekog momka,kao cek da izvadim carape iz grudnjaka... :D

Dobro je to, moras sebe prihvatiti onaku kakva jesi. Ali i ima druga strana, koliko god neka zena imala male sise uvek ima neko ko je hoce istorbat.

I sad me dodjemo u stan , i krene ona da se skida , i skida brus ona i pada vata ili nesto slicno iz njega , ona se samo nasmeja .
Mislim ima fine sise i bez vate , ja se iskidah odd smeha tad nisma znao da devojke to stvarno rade al eto .

Metnu vatu da se ne ojede koža. Ništa specijalno.

jel.des ti navato tu ribu?bila mecava i to?zima missim...skupile se :mrgreen:

cesto ove sa malim sisama guraju u bruseve sve i svasta, pa i sam brus ti se pravi sa onim uloscima da se stave u njega, i naravno stari dobri mega brus
kompleksi su cudo

Back