Vašington za kampanju Trivićeve izdvojio 10 miliona dolara

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

1663574491005.png

Laž o Jeleni Trivić falsifikat koji je napravio neko vrlo glup i nepismen

- Pokušaj da se izmišljenim dokumentom u kojem piše da će tobože Jelena Trivic dobiti 19,5 milona KM pokazuje da je vlast očajna i da je prednost opozicije i nasih kandidata sve veća, kazao je zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke Milan Radović.

1663574463191.png

19.09.2022 | 09:37

Prema njegovim riječima, pogotovo ih prednost Jelene Trivic baca u trans i ne znaju sta da rade pa im se priviđaju dokumenti kojih nema kao sto su im se priviđjali britanski špijuni koji su iščezli i nestali te se nikada više nisu vratili da pomognu opoziciji.

"Da je dokument lažan i besmislen najbolje potvrđuje ime generala Noulusa koji uopšte ne postoji.Vjerovatno misle na američku avijaciju i NASA-u pa im se omaklo u prevodu i u pokušaju podmetanja. Medjutim, da su u laži kratke noge i da nisu dobro smislili podvalu najbolje govori dio teksta koji kaže da je potrebno avionom u BiH dovesti 19,5 miliona KM u gotovini i u apoenima od 200 KM", navodi Radović.

On dalje kaže:

- Postavlja se pitanje otkuda i kako se uopste može naći konvertibilna marka na teritoriji SAD a da ne govorimo o 19,5 miliona KM. i to u apoenima od po 200 KM?

Prema njegovim riječima, vlasti je ostalo još samo 14 dana da pokušaju sa podmetanjima i lažima u koje ni njihovi članovi vise ne vjeruju.

"Mi smo vlast demaskirali,ogolili i raskrinkali i ništa i niko im vise ne može da pomoći da se povrate od katastrofe koja im slijedi na izborima. Gradjani ih preziru jer su shvatili da su lažne patriote,da misle samo kako da istjeraju novac iz budžeta i usmjere ga u preskupe projekte,a da su gradjanima spremni da daju samo mrvice sa stola u vidu 100 KM pomoći", konstatuje Radović.

(BN)

1664344965567.png

"ZBOG VLASTI STE SPREMNI DA UNIŠTITE SVAKOG ČOVEKA, SVAKU KUĆU!" Šukalo: Dodikovi ljudi fabrikuju lažne video snimke protiv opozicije

Adam Šukalo, član glavnog odbora SNS reagovao je nakon što se u javnosti pojavio video na kome, kako mediji prenose, on i zamenik predsednika SDS-a Milan Radović, komentarišu kupovinu glasova na predstojećim izborima.

1664344937321.png

Piše: Blic 27.09.2022. 23:02

Na snimku se vidi kako Radović i Šukalo sede, ali ne krajem avgusta, kako se tvrdi u vesti, nego mnogo ranije što se vidi i po odeći jer su obučeni u dukseve dugih rukava.

Blic preporučuje

Jelena Trivić: Dodikovo ćutanje je stvarno rušenje Republike Srpske

EKSKLUZIVNO Ovo je istraživanje javnog mnjenja kojim se Dodik hvalio Putinu (FOTO)

Njihov razgovor na snimku pri tome nije razumljiv.

- Ako ste tako uvereni u pobedu zašto pravite montaže i ponižavate sebe i Republiku Srpsku tako da nam se svi smeju. Ili je to možda poruka Srbiji i stranci SNS predsednika Vučića kojoj pripadam da smo svi mi plaćenici Šmita, pa i sam patrijarh koji se sa njim sreo, a samo vi iskreni Srbi koji se držite Milanovića i hrvatskih para - kazao je Šukalo.

Vest se pojavila na portalu Faktor magazina, da bi je potom i drugi mediji preneli.

- Sve je laž, ovo je čista laž koju su podmuklo, prljavo i krajnje bezobrazno podmetnuli - kaže Adam Šukalo, član Glavnog odbora SNS Aleksandra Vučića.

Rolka u avgustu​

Šukalo navodi da to nije samo napad režima na njega, od koga je i pobegao u Srbiju, nego i na Vučićev SNS čiji je član.

- Ja sam napustio svoju kuću upravo zbog onoga sto je Milorad Dodik napravio od Republike Srpske. Nisam komentarisao godinama laž, korupciju i kriminal koji u Srpskoj vladaju. Ali pošto ste me uvukli u ovo vaše blato u kome ste spremni da zarad vlasti, uništite svakog čoveka, svaku kuću, da zatrete i ono što je ostalo od Srpske, zato moram da vam poručim: Snimak koji ste pustili u javnost najprizemnji je falsifikat, lažan i površan kao i vaša politika - kaže Šukalo za BN TV.

On kaže da je sve providno.

- Tvrde da je snimak nastao u avgustu, a ja na njemu nosim rolku i to u februaru 2021. Sve je laž, baš kao i u falsifikatu koji ste napravili u kome Amerikanci finansiraju Jelenu Trivić pa ispada da Amerikanci ne znaju engleski - naveo je Šukalo.

Naglasio je da nijedna reč koju su titlovali i napisali u donjem delu snimka nema veze sa sadržajem razgovora i da je taj susret bio kada Jelena Trivić nije bila nikakav kandidat.

Back