Vasi bolesni tripovi.....

Dusica je videla kako je to kad je neko lud.Nema potreba da se i dalje zadrzavate na tome i da krcite sami sebi put do ludnice na taj nacin.Ja za sve vreme nisam znala da sam to ja zasluzna za to sto je ona zaglavila pravo u ludnicu, mada sam naslucivala, nisam se osecala odgovornom zato sto ja ziasta nisam zelela da dodje do toga, ali to je bilo ispravno resenje.Cime biste vi opravdali devojku koja svoju drugaricu proglasava da je klinicki luda, a znate kakva je ovo sredina? Odlucujem o kreativnim i ozbiljnim stvarima ali o tome kako se treba osvetiti i od sad kao i do sad ostavljam da drugi odlucuju jer zaista osveta je ponekad neophodna iako ja nemam taj poriv, taj inpuls, tu zelju da se osvetim za nesto, pa ma sta to bilo.

Imam tripove da kad ustanem ujutro prvo upalim komp pa odem u wc a kad se vratim ne sećem se kad sam to uradila. xD Isto tako zaboravljam recimo šta sam radila ili šta sam htela da uradim pre deset-dvaes minuta, a pamtim beznačajne sitnice godinama xD

Takođe odkad su sagrađene neke zgrade preko puta mene stalno imam tripove da me neko posmatra, čak i sa navučenim venecijanerima:roll:
:)

Uvek kada izlazim iz stana i idem u grad,obavezno se vraćam 2 puta da proverim da mi slučajno nije uključen električni šporet,mada znam da ga nisam palio i uveče kada idem spavati uvek ugasim TV na dugme na televizoru jer sam utripovao ako ga ugasim na daljinski i ostane da se svetli zelena signalna lampica imam strah da se ne zapali i da se ne ugušim u dimu dok spavam,ja mislim da je to realan strah

Jao pa meni smeta kada idem pored još jedne osobe i kada naglo promenimo strane, ali to sam već negde pisala. Nego, zanimljivo je ako naglo promenimo i smer, opet moram da idem tom istom "trakom", dakle nije fora da sam uvek sa leve ili desne strane, strana je nebitna. Tripujem da ću se zamrsiti i kada tako promenimo mesta moram da ga obiđem tačno onako kako je i došlo do promene. A dok se to dešava ja sve vreme nesvesno skeniram kako me je ta osoba obišla da bih "znala da se vratim".
Da se ne bih blamirala uglavnom to trpim (pravim se da ne primećujem) ali ljudi koje duže poznajem uglavnom trpe taj moj trip.
Neke stvari moram da uradim tačno određen broj puta (da dva puta promuljam vodu kada perem zube) i uvek gasim uređaje istim redosledom.
Jao, takođe moram da "vizualizujem" momenat zaključavanja kuće, i vrlo često ždraknem (ponovo otključam kuću :roll: ) ka šporetu da vidim da li je možda gas ostao odvrnut. Ček', mora da ima još...
Ne volim veš mašine uvek tripujem da će da se zapale. Ne volim ni čunkove niti lustere kada se klate, mada sam to ipak prerasla :mrgreen: I tako to... Jao, jedno vreme sam uvek morala da prebacim na 3K pre nego što ugasim TV. A onda su ukinuli 3K... :(
E, da, mogu da se izgubim u najmanjem selu.
Jao ja se pola ovih stvari ne sećam :eek:

Dobro, osim onoga za čunkove i lustere, a i ovo sa koncima je prilično opstalo.....

Sad imam neke tripove s koncentracijom, pa moram da zamislim ili uradim neke stvari pre nego što "posao bude započet" ali gaddemit uvek moram da ih ponavljam :confused: što je verovatno podsvesni izgovor da ne počinjem.

Back