Pa ae resih i ja da uskocim u temu,procitao sam sve postove neki mi bili duhoviti,neki zanimljivi,nekih sam se gadio.
Idem u Racunarsku Gimnaziju( privatna skola

),prva sam godina,i do sada sto sam ishao ovo polugodiste cini mi se da je skola mnogo bolja od drzavnih.Zbog cega sad cu da objasnim.
Prvo i osnovno sto mi se na neki nachin svidja i ne svidja je sto nas ima 20 u odeljenju.Ima samo 1 odeljenje.Znaci ceo prvi razred ima 20 ucenika.Na casovima:Matematike,Fizike,Programiranja i Primene racunara delimo se u 2 grupe tako da profani imaju vremena svakome da posvete maksimalno paznje,sto je veoma bitno za ova 4 predmeta.Ostale casove imamo u istoj ucionici.U svakoj ucionici imamo kompjutere tako da mozhemo sve bolje da naucimo,imamo vizuelno pripremljen materijal.
A ne svidja mi se to sto ima stvarno u skoli malo prijatelja,znachi nije to atmosfera kao u ostalim drzavnim skolama,zajebancija,drustvo i tako to.Mislim drugari su okay deca,nisu nikakvi uobrazeni i nafurani tipovi kao sto vecina ovde opisuje te iz privatne

.U tu skolu vishe idu ljudi koji hoce da nauce i da se posvete kompovima ceo svoj zivot,a tu se bash ne uklapam pa razmisljam i dalje dal da odem..

Onda jedna velika zamerka je sto nema devojaka u skoli,u nasem razredu ima samo jedna devojka :S (hvala bogu pa poznajem dosta sa strane,inache bih poludeo

)
Onda veliki + u ovoj skoli je sto profesori uopste nisu nadrkani i imace razumevanja ako nisi stigao da naucish neshto i odlozice za sledeci cas.Onda nema izdrkavanja kao u drzavnim.A ovo sto svi pricaju kao plati - prodji to su gluposti i to pricaju ljudi koji uopste ne znaju sta je privatna skola

.Iz skole je izbaceno 4 djaka od ukupno 80 u celoj skoli,ali to su uglavnom bili idioti,bash ti tatini sinovi.Tako da se takvi tipovi iz ove skole uklanjaju kako god mogu.
Sto se ocenjivanja tiche,ocenjivanje je krajnje fer.Ima obaranja na avgust(kao u svakoj drzavnoj skoli),uglavnom profani ne traze dlaku u jajetu i ne izdrkavaju se da oduzimaju bodove na kontrolnim ako se pogresi slovo,ili preskoci 1 red u matematici npr vec je bitno da je postupak tacan i da je djak razumeo zadatak.
Znachi jedina razlika izmedju
ove skole i drzavne je to sto je privatna,dobija se bolje i kvalitetnije znanje,ima dosta prakse i profani se ne izdrkavaju kao u drzavnim.